Gezondheid

VIDEO: Zieke vrouw brengt dankzij cannabisolie gezonde baby ter wereld

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tenille Farr uit de Amerikaanse staat Utah hangt het mormoonse geloof aan en is moeder van vijf jongens. Toen Farr zwanger was van haar vijfde zoon Gabe werd ze gediagnosticeerd met Hodgkin-lymfoom. Als ze koos voor chemotherapie was de kans groot dat Gabe zou sterven of te vroeg geboren zou worden.

Na lang beraad besloot ze naar Colorado en Californië af te reizen om haar kanker op een natuurlijke wijze te behandelen met kruiden en medicinale cannabis. In die staten zijn dergelijke behandelingen legaal.

Door de cannabisolie verspreidde de kanker zich niet langer door haar lijf, verzachtten haar symptomen en kon ze begin dit jaar een gezonde baby ter wereld brengen.

Uit wetenschappelijke studies is gebleken dat het gebruik van medicinale cannabis gedurende de zwangerschap op de lange termijn geen risico’s met zich meebrengt. 59 Jamaicaanse kinderen die tijdens de zwangerschap waren blootgesteld aan marihuana, ondervonden daar geen schade van.

Nu Farr weer thuis is kan ze geen cannabis meer nemen. Ze heeft nog altijd kanker en sommige symptomen zijn inmiddels weer terug. In Utah zijn veel mensen voor de legalisering van medicinale cannabis. Uit een recente peiling bleek dat 72 procent van de inwoners voorstander is van legalisering.

Farr probeert er nu een wetsvoorstel door te drukken dat het gebruik van medicinale cannabis legaal moet maken. Ze staat voor een lastige keuze: haar gezin opnieuw verlaten om haar ziekte te laten behandelen of in Utah blijven en haar gezondheid op het spel zetten door te gehoorzamen aan de wet.

Je kunt Tenille hier volgen op haar blog.

[Illegally Healed]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
8 jaren geleden

Als zij die de wetten maken zich al niet aan de wetten houden zijn er geen wetten, en al helemaal niet als wetten je gezondheid onnodig bedreigen. Het is onderhand tijd voor massale ongehoorzaamheid aan het egoïstische elitenzootje. Laat ze zelf maar creperen als ze dat nodig vinden, maar sleur een ander niet mee in de doorzichtige leugens over Hennep zou ik zeggen.

Freba
Freba
8 jaren geleden

Wordt alleen maar tegengehouden door de gangsters van de Farmacie. Een joint kost 2,50. Antidepressiva kost vele malen meer. Hasjolie helpt ook prima tegen huidkanker. Nee liever eerste naar de huisarts en daarna naar de dermatoloog. Gelijk je 375 euro aan eigen bijdrage kwijt. In NL zijn we van de hemel in de hel terechtgekomen.
Nu nog even een handelsverdrag. Wordt gelijk je pensioenpot leeggevreten door Wallstreet. Wie zit er nu te wachten op waardeloos eten, vliegtuigen die niet werken, auto’s die vervuilen en een partner die overal landen bombardeert? Wie is hier nu de Schurkenstaat?

Back to top button
2
0
We lezen graag je reactie!x