Het Complot

Journalist: “9/11 was door de Amerikaanse overheid gefinancierd terrorisme”

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nabestaanden van slachtoffers van de aanslagen van 11 september 2001 kunnen Saoedi-Arabië aanklagen. Het Amerikaanse Congres stemde in grote meerderheid tegen het veto van president Obama over een 9/11-wet die dit mogelijk maakt.

Obama sprak zijn veto uit, omdat hij bang is voor vergeldingsacties van andere landen. Ook vreest hij dat de relatie met Saoedi-Arabië door de wet beschadigt. Het Witte Huis noemde de uitkomst van de stemming ‘beschamend’. In juli gaf Washington 28 pagina’s documenten vrij over het onderzoek naar de bemoeienis van het Saoedische regime bij de aanslagen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens een Amerikaanse journalist, schrijver en politiek analist heeft Saoedi-Arabië helemaal niets te maken met 9/11. “De aanslagen in New York zijn uitgevoerd door de Verenigde Staten in samenwerking met Israël,” zegt Stephen Lendman.

CIA en Mossad

“De Saoedi’s hebben veel misdaden gepleegd in het Midden-Oosten en waarschijnlijk ook ver daarbuiten, maar ze hebben niets, maar dan ook niets te maken met 9/11,” vervolgt hij. “9/11 was door de Amerikaanse overheid gefinancierd terrorisme, waarschijnlijk in samenwerking met Israël. Ik denk dat de CIA en Mossad hier verantwoordelijk voor waren.”

Een weduwe van een slachtoffer van de aanslagen heeft in Washington een gerechtelijke procedure aangespannen tegen Saoedi-Arabië. Stephanie Ross DeSimone stelt dat het land steun heeft verleend aan Al Qaida en Osama bin Laden. Ze eist een schadevergoeding voor de dood van haar man, marineofficier Patrick Dunn.

In strijd met natuurwetten

“Het hele scenario zoals dat in de Amerikaanse media wordt gepresenteerd en het officiële standpunt over 9/11, zijn in strijd met de natuurwetten,” zegt Lendman. “Kijk bijvoorbeeld naar de manier waarop de gebouwen naar beneden kwamen.”

“Ze konden niet worden verwoest door een vliegtuig, of twee vliegtuigen of zelfs een hele vloot vliegtuigen,” zegt de analist. “Ze kunnen alleen zijn verwoest door explosieven.”

“Vliegtuigbrandstof kan stalen gebouwen niet doen smelten,” besluit hij. “Toch gebeurde dat op 9/11 voor het eerst.”

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
7 jaren geleden

VS demonen.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
7 jaren geleden

“Kijk bijvoorbeeld naar de manier waarop de gebouwen naar beneden kwamen.”

http://217.218.67.233//photo/20161001/70b6fcd6-7761-4165-9989-3d294cbdf6c9.jpg

Ja inderdaad, helemaal gelijk. Ze vallen rechtstandig naar beneden, toch?

Link (press TV). Dezelfde link die in dit artikel wordt aangevoerd als link.

Lehcim
Lehcim
7 jaren geleden

De naam van de daders werden al binnen een uur via de TV verspreid.
Een sporen onderzoek is er nooit uitgevoerd.
Een strafrechtelijk is er nooit uitgevoerd.

En hoe de drie torens konden ingestorten is nog nooit technisch onderbouwd. Daarom zijn de leerboeken betreffende de materiaal eigenschappen van staal en beton evenals de constructieleer boeken betreffende hoogbouw niet aangepast sinds 9/11.

Eelke Piers
Eelke Piers
7 jaren geleden

In theorie is het mogelijk dat het staal gemolten is.
De kerosine verbrand met 1250 gr. Aluminium smelt bij ong. 660 gr. Gesmolten aluminium met het water van de Sprinklerinstallatie geeft een enorme ontploffing en is in staat het staal te laten smelten.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x