Channelings

Wat vertelt de vrijheid van vogels jou? Zit er een les in? – Channeling 30-08-2023

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

zeemeeuwenWelkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij dat we weer met je kunnen praten, en we willen het graag hebben over de vrijheid van vogels.

Heb je wel eens naar de vogels gekeken, welke soort vogels dan ook? Heb je wel eens goed gekeken naar de mussen, of de spreeuwen?

Of grotere vogels. Heb je wel eens naar de eksters gekeken, met hun liefde voor alles wat glittert en glinstert?

Of misschien heb je wel eens naar meeuwen gekeken en voelde je bij het horen van hun roep de nabijheid van de zee, en dwaalden je gedachten af naar andere plaatsen, zonnige stranden of vakantieoorden.

Sommigen van jullie kijken omhoog naar de lucht om ooievaars te zien, of zwaluwen, of roofvogels. De hoeveelheid vogels en verschillende soorten vogels op de planeet is onmetelijk.

Welke lessen leren vogels jou?

Maar wist je dat de vogels ook lessen voor jou hebben? Heb je er ooit over nagedacht dat ze je misschien waardevolle dingen kunnen leren voor je menselijk leven?

Vogels zijn er niet alleen maar om deel uit te maken van de globale fauna! Ze hebben een ander doel waar bijna niemand ooit aan denkt.

Het zijn echte leraren! Ze leren je, ze laten je zien, wat vrijheid is!

Ze laten je zien hoe je kunt vertrouwen op het Universum, hoe je kunt weten dat alles goed is en dat je altijd krijgt wat je nodig hebt.

Sommige mensen zullen dit tegenspreken en wijzen naar vogels in gevangenschap. Vogels die in de natuur met honderden of duizenden soortgenoten vliegen, zoals papegaaien, parkieten en kaketoes.

Maar weet dat elke gekooide vogel een leven leidt dat ook zij hebben gekozen als een ervaring voor hun leven deze keer.

Lessen van vertrouwen en weten

De vogels buiten zijn er om je te laten zien hoe je kunt vertrouwen, hoe je vrij kunt leven, hoe je kunt gaan en staan waar je wilt, zonder door iemand tegengehouden te worden.

Vogels vertrouwen erop dat er altijd voedsel zal zijn. En ja, soms moeten ze vertrouwen op menselijk ingrijpen, zoals tijdens de koude winters wanneer voedsel schaars is.

Toch vertrouwen ze erop en weten ze dat ze voedsel zullen krijgen.

trekvogels, vogelmigratieVogels weten wanneer ze naar het zuiden moeten vliegen als de winter komt. En ze weten wanneer ze terug moeten komen voor het broedseizoen.

Ze hebben een ingebouwd systeem, navigatie en een kalender, dat hen precies vertelt wat ze wanneer moeten doen, waar ze naartoe moeten, wat ze moeten eten en hoe ze moeten komen waar ze moeten zijn.

Volg de energie

Ze volgen de energie. De energie van Gaia, Moeder Aarde, en de energie van het Universum.

En daar, lief mens, is de les voor jou. Volg de energie die jou altijd leidt.

Luister naar de stem van je hart, de stem van je ziel, die elke dag tot je spreekt, bij elke keuze die je gaat maken, om je te laten weten waar de energie je naartoe leidt.

Hoe herken je of je de energie volgt of dat je een ander en moeilijker pad neemt? Aan hoe je je voelt!

En weet dat zelfs als je een moeilijker of gewoon een ander pad kiest, dat niet betekent dat dat pad verkeerd is. Het kan simpelweg moeilijker zijn om te komen waar je wilt zijn.

Je ingebouwde kompas, je ziel, zal je laten weten wanneer je op een ander pad bent dan wat de energie je probeerde te laten zien, door hoe je je voelt.

Als je de vibratie voelt van dichte emoties, van verdriet, boosheid, pijn, jaloezie, verlies, lijden, overstuur zijn of iets dergelijks, dan heb je de andere kant van de tweesprong genomen.

Je hebt de energie niet gevolgd.

Daar is niets mis mee, het is slechts zo dat als je je goed wilt voelen, je beter moet luisteren naar de energie van wat je ziel je vertelt via je gevoelens en emoties.

Zo doe je dat

Het zit zo: wanneer je een beslissing moet nemen, wat het ook is, voel dan in wat het is. Voel wat het zou doen, hoe het zou voelen als je dit over dat zou kiezen.

Zelfs voordat je een beslissing neemt, kun je de energie al voelen verschuiven als iets je geen goed gevoel geeft!

Als het goed voelt, als het je blij maakt, als het je hart laat zingen, als het je vreugde geeft, dat is wanneer je de energie volgt!

Claim de vrijheid van vogels voor jezelf!

Claim de vrijheid van vogels voor jezelfProbeer het, gebruik je keuzevrijheid, wees als de vogels en claim voor jezelf de vrijheid van vogels, om je leven te leiden alsof je zweeft en vliegt, omdat je in staat bent om zo te leven.

Je kunt ervoor kiezen en je zult het hebben!

We houden zo veel van je, lief mens, en we kijken uit naar ons volgende gesprek.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
25 dagen geleden

Vertrouwen in vrijheid is wijsheid zoals de vogels en geen dictatuur ❤

Adriaan
Adriaan
25 dagen geleden

Thank you,I will follow you and experience peace now

..Madelief
..Madelief
25 dagen geleden

Vreugde en verdriet wie ken het niet het spreekwoord vogelvrij bedankt voor deze mooie woorden. !

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x