CoronaMens en Dier

Geen enkele journalist durft het verhaal van deze arts te publiceren: ‘Denk dat ik dan mijn baan verlies’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Kno-arts en chirurg Erwin Annys was tijdens de coronacrisis rechtstreeks betrokken bij de opvang van COVID-19-patiënten. Hij besefte al snel dat het overheidsbeleid niet klopte, foutief was en zelfs gevaarlijk was.

Begin 2022 gaf hij zijn baan als diensthoofd op om niet medeplichtig te worden aan een gezondheidsbeleid dat ‘op basis van onwetenschappelijkheid en belangenconflicten gezonde mensen, jongeren en kinderen, achtervolgde’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Annys kreeg persoonlijk de instructie van de directie via de overheid dat hij zijn operatiezaal moest sluiten zodra er in het ziekenhuis 3 patiënten positief waren getest op Covid, onthulde hij in de podcast Hete Hangijzers. Mensen die stonden ingepland voor een operatie moesten worden afgebeld.

Bekijk het gesprek:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geld voor iedere Covid-ziekenhuisopname

Ziekenhuizen kregen geld voor iedere Covid-ziekenhuisopname, voegde hij toe. “Dat heeft er mede toe geleid dat men iedereen is gaan testen.” Zo gebeurde het dat mensen met bijvoorbeeld een blindedarmontsteking die positief testten, werden geregistreerd als Covid-patiënt.

Hetzelfde gebeurde bij overlijdens. In rusthuizen werd zelfs elk overlijden geregistreerd als Covid, zei de arts.

Ik durf dat niet te doen

Het gesprek ging ook over de vaccins. “Vind je het logisch dat Europa tegen transparantie stemt van vaccincontracten? Vind je het logisch dat het Nederlandse parlement tegen het onderzoeken van bijwerkingen stemt? Vind je het logisch dat de FDA de Pfizer Papers niet wil vrijgeven? Vind je het logisch dat de Orde der Artsen artsen aanmaant om te zwijgen over mogelijke bijwerkingen van het vaccin?” vroeg hij.

Annys gaf lezingen en nodigde daarbij 306 journalisten uit, waarvan er welgeteld één kwam opdagen. Die zei tegen hem: ‘Dit is enorm belangrijk, dit zou bekendgemaakt moeten worden, maar ik durf dat niet te doen, want ik denk dat ik mijn baan ga verliezen’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 234 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Djennis
Djennis
3 dagen geleden

Zo gaat dat met een door en door corrupte pers!!!!!

Kanaloa01
Kanaloa01
3 dagen geleden

Ten tijde van de grootste paniek lag ik in Alkmaars ziekenhuis. Ook wij hadden alle paniek verhalen gezien en gehoord. Mijn ervaring in Alkmaar was dat op mijn afdeling slechts 2 patiënten peer zaal lagen ipv. 6 en dat er amper aan ambulance verkeer was. Later ben ik andere afdelingen gaan bezoeken en overal was het hetzelfde, weinig patiënten en weinig activiteit. Moet nog wel even vertellen dat 1 zaal op mijn verdieping, de 2e, was omgebouwd voor personeel zoals zaalartsen, verpleegsters en tijdens de koffie ook het administratief personeel. DE ramen waren hermetisch gesloten en het was er een drukte van jewelste. We zijn op grote schaal belazerd, ook door een groot deel van het medisch personeel.

Gerard
Gerard
3 dagen geleden

Zo kregen ziekenhuizen € 35.000 betaald voor iedere geregistreerde corona dode. De enige reden die hiervoor te bedenken is mijns inziens: de angst onder de bevolking vooral zo hoog mogelijk houden.

Riast
Riast
3 dagen geleden

Waarom denken we toch dat we bij de waarheid alles verliezen. OMDENKEN.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x