Homepagina » Nesara » Conscious Media Network: Een nieuwe wereldeconomie (video)
cmn213942837298333

Conscious Media Network: Een nieuwe wereldeconomie (video)

Conscious Media Network is benaderd door een afgevaardigde van een groep wereldleiders en bankiers uit 130 verschillende landen om wereldwijde economische hervormingen aan te kondigen die beginnen in 2012.

James Martinez leest de verklaring namens het consortium voor dat de afgelopen acht jaar achter de schermen heeft gewerkt aan het probleem van de onhoudbare wereldeconomie.

De leden die de verklaring hebben opgesteld merken op dat de gewoonlijke verdachten nu niet de verdachten zijn en dat de wereldwijde elite inmiddels ook begint te begrijpen dat het onveilige, digitale geldsysteem gefaald heeft, inclusief zijzelf.

De aankondiging dient als introductie van een nieuwe wereldwijde economische structuur die in 2012 duidelijk gaat worden. Ingewijden noemen het ook wel de ‘grootste humanitaire inspanning’ in de moderne geschiedenis. Eenieder kan dit na verloop van tijd voor zichzelf vaststellen.

CMN zendt de boodschap uit als neutrale partij omdat het economische consortium niet wenst het nieuws op dit moment naar buiten te brengen via de mainstream media. Mogelijk wordt binnenkort op een andere manier handel gedreven op de planeet wat ons allen tot in de verre toekomst beïnvloedt.

In reactie op bezorgdheid dat het een samenzwering is wordt gesteld dat de spirituele revolutie tussen nu en 2015 het gedrag van de mensen drastisch en op een positieve manier zal veranderen. Onderdeel van het plan is het oplossen en uitbannen van schulden. Het plan zelf doorbreekt het oude paradigma.

Bron: Exopolitics.blogs.com

 

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?
Vond je dit artikel interessant?
Meld je nu aan!
op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het échte nieuws.
Wij hanteren een strikt anti-SPAM beleid en versturen pas email nadat je je aanmelding hebt bevestigd. Je gegevens worden door ons nooit met derden gedeeld. Met één klik kun je je ook weer afmelden.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Immuunsysteem Boost

Wil jij ook een IJZERSTERK immuunsysteem?

Elk levend wezen op onze planeet heeft een immuunsysteem. Dat betekent dat jij en ik het ook hebben. Het immuunsysteem, of afweersysteem, is een systeem dat ons lichaam beschermt tegen ...

VIDEO: Onderzoek ingesteld naar mysterieuze dood van complottheoreticus Max Spiers

VIDEO: Onderzoek ingesteld naar mysterieuze dood van complottheoreticus Max Spiers

De vermoedelijke vriendin van een Britse complottheoreticus die twee liter zwarte vloeistof braakte voordat hij stierf is ondervraagd door de politie. Max Spiers werd in juli 2016 dood gevonden in ...

"Zware storm en watersnood in Californië veroorzaakt door weermanipulatie"

“Zware storm en watersnood in Californië veroorzaakt door weermanipulatie”

Eerder deze week zei activist en oud-footballtrainer Dave Daubenmire tijdens zijn webcast dat de zware regenval in Californië het gevolg is van ‘weerbeïnvloeding’. Na jarenlange droogte zijn verschillende delen van ...