CoronaBuitenland

Alarmerende toename aantal ambulance-inzetten tijdens prikcampagne: ‘Daders moeten worden berecht’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Ambulances rukten in Israël tijdens de prikcampagne veel vaker uit voor gevallen van hartstilstand en hartinfarct bij jonge mensen. Bij beide lag het aantal ambulance-inzetten een kwart hoger in vergelijking met voorgaande jaren. De inzetten konden worden gelinkt aan de uitrol van het vaccin, niet aan corona, blijkt uit een studie in het tijdschrift Scientific Reports.

De onderzoekers verzamelden gegevens uit 2019 tot en met 2021 en keken specifiek naar het aantal ambulance-inzetten voor een hartstilstand of -infarct in de leeftijdsgroep 16-39 jaar. Van januari tot en met mei 2021 zijn er 25 procent meer meldingen geregistreerd in vergelijking met 2019 en 2020.

Ook het aantal sterfgevallen piekte

Uit het onderzoek blijkt bovendien dat myocarditis, een ontsteking van de hartspier, vaak over het hoofd wordt gezien en waarschijnlijk verantwoordelijk is voor 12 tot 20 procent van de onverwachte overlijdens onder volwassenen jonger dan 40 jaar.

De onderzoekers laten zien dat pieken in het aantal gezette prikken samenvallen met pieken in het aantal ambulance-inzetten. In dezelfde periode piekte ook het aantal sterfgevallen, schrijft The Daily Sceptic.

“Mijn onderzoek toonde dit aan, maar ik werd gecensureerd,” klaagt internist Brad Campbell. “De waarheid doet pijn en is letterlijk dodelijk.”


Arts en advocaat Simone Gold merkt op dat oversterfte over de hele wereld wordt gelinkt aan de uitrol van de vaccins.


“De bijwerkingen van de ‘vaccins’ waren al vanaf de eerste trials bekend. Hier wordt slechts bevestigd wat al bekend was,” schrijft Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD). “De uitrol van de vaccins was een misdaad. De daders moeten worden berecht.”

4.8 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cmulder
cmulder
1 maand geleden

net als in Nederland

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Voor wie is het nu nog niet duidelijk welk het opzet van al dat geprik is?

Jaco
Jaco
1 maand geleden

De daders komen er gewoon mee weg.rotwereld geworden.

wolfje168
wolfje168
1 maand geleden

We worden overspoeld met deze berichten. En verder? Juist. Niets.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x