Buitenland

Artsen vaccinatiecentra vangen 5000 euro per WEEK

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In België wordt inmiddels druk gevaccineerd tegen corona. Sinds het begin van de vaccinatiecampagne zijn in dat land 14 mensen overleden nadat ze het coronavaccin toegediend hadden gekregen. Maar volgens geneesmiddelenagentschap FAGG is er nog geen oorzakelijk verband vastgesteld tussen de prik en het overlijden.

Alle overleden patiënten waren ouder dan 70, vijf van hen waren 90-plussers. Sinds de start van de vaccinatiecampagne zijn er ook 264 meldingen van bijwerkingen gekomen. In 37 gevallen werden de bijwerkingen als ernstig beschouwd. “Meestal ging het om bijwerkingen die ook in de bijsluiter beschreven zijn,” aldus het FAGG.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Artsen van Vlaamse vaccinatiecentra worden overigens zeer riant betaald. Afgelopen donderdag was er een webinar voor lokale Vlaamse besturen en zorgraden over de vaccinatiecentra.

4820 euro per week

De presentatie van het webinar, die hier is te downloaden, onthult wat artsen van vaccinatiecentra precies gaan verdienen. De vaccinatiecentra moeten zo rond 15 februari operationeel zijn. In zo’n centrum is een arts en een farmaceutisch expert (apotheker) aanwezig. De arts werkt 60 uur per week en de apotheker 45 uur. En: hoe groter het vaccinatiecentrum, hoe meer artsen en apothekers ingezet worden.

Artsen verdienen 80,34 euro per uur en vangen 4820 euro per week. Die hoor je dus niet snel mopperen. Geen wonder dat Bill Gates de overstap heeft gemaakt van software naar vaccins. Vaccineren is big business.

[P-magazine]

4.7 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Zo is het dus…Geld geld geld..We wisten al dat om geld ging , maar dat er zoveel mensen bij betrokken waren die flink eraan zouden verdienen wist ik niet..Nou ja, “mensen”…
Eens kijken of er nu NOG artsen opstaan en er tegen vechten…Schaamtelijke zaak , die hele corona.Zo leer je je medemens nog eens kennen..

t de v
t de v
3 jaren geleden

Nu is het begrijpelijk, dat men niet extra vaccinatie personeel aanneemt .De kosten rijzen nu al de pan uit .En ook begrijpelijk dat deGGD er wat langer over wil doen .Weekje meer kassa dan maar weekje meer .

Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Zal in Nederland niet anders zijn.
Veel geld verdienen op de eerste plaats.

GGD krijgt voor elke Covid19 test Euro 65 van de overheid.

Alice
Alice
3 jaren geleden

Bloedgeld. Ik hoop dat ze het met hun geweten overeen kunnen komen.

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x