Homepagina » Gezondheid » Australiër gearresteerd omdat hij zijn stervende dochtertje (2) met cannabisolie behandelt
Australiër gearresteerd omdat hij zijn stervende dochtertje (2) met cannabisolie behandelt

Australiër gearresteerd omdat hij zijn stervende dochtertje (2) met cannabisolie behandelt

Een Australische vader die is aangeklaagd omdat hij zijn stervende dochter Rumer met cannabisolie behandelt, krijgt steeds meer steun. Hij werd aangehouden wegens het verstrekken van ‘gevaarlijke drugs aan een minderjarige’.

Adam Koessler geeft zijn 2-jarige dochtertje medicinale cannabisolie in een wanhopige poging haar te genezen van neuroblastoom, een buiten de schedel gelegen tumor. De vader was voor de behandeling van zijn dochter van Cairns naar Brisbane gereisd, waar hij in het ziekenhuis werd gearresteerd.

Op 20 januari moet Koessler voorkomen. De vader, die er alles aan wil doen om zijn kind te redden, zegt dat Rumer cannabisolie met een beetje kokosnoot krijgt en dat de resultaten opzienbarend zijn.

“Ik heb met eigen ogen kunnen zien hoe extreem heilzaam cannabisolie is,” zei Koessler, die op dit moment geen contact met zijn dochter mag hebben omdat hij op borgtocht vrij is. Nu Rumer geen cannabisolie meer mag krijgen, is haar gezondheid hard achteruit gegaan. Ze ligt nu op de intensive care en krijgt morfine.

Australiër gearresteerd omdat hij zijn stervende dochtertje (2) met cannabisolie behandelt

Vader Adam en dochter Rumer (Facebook)

De arrestatie heeft tot een storm aan protest geleid. Voorstanders van medicinale cannabis vinden dat ouders het recht moeten hebben om hun eigen kinderen met werkende geneesmiddelen te mogen behandelen.

Koessler zei dat de olie, waar je overigens niet high van kunt worden, een ‘miraculeus’ effect had op zijn dochter. “Ze zei dan dingen als ‘Papa, mijn buikje doet niet meer zeer’, ze at veel en begon weer op gewicht te komen. Ze had weer energie en wilde met me naar buiten gaan, in plaats van in elkaar gedoken op bed liggen. Haar huid kreeg weer kleur, haar ogen glinsterden en we keken elkaar vol verwondering aan.”

[Newcastle Herald]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • nunki schreef:

  Terecht. Tot op vandaag de dag is dit gewoon kindermishandeling. Er is GEEN enkel bewijs dat hasjolie geneeskrachtig werkt. Het geneest je niet van kanker, aids psoriasis, geestelijke malaise, etc, etc… Het verlicht hooguit de symphtonen van een ziekte, of het helpt wat tegen bijwerkingen bij kuren. Maar je gaat er echt niet door beter worden.

  8 likes
  • mono schreef:

   Nunki heb jij het uitgetest of onderzocht dan? er is al 40 jaar bewijs maar door de usa in doofpot gestopt, want er kan niks aan verdiend worden door de pharma honden
   zoals ze doen met alles wat goed is, dus word wakker , en gebruik je hart waar het voor is , niet alleen om je bloed rond te pompen.
   wist je trouwens dat de usa al jaren bezig is om thc onder een patent te krijgen?
   maar goed waarschijnlijk ga jij dat nooit begrijpen ?..
   zoek maar eens op Rick Simpsons op youtube, of cannabinoid oil
   gewoon ff 1 link , https://www.youtube.com/watch?v=DttdDOqQMuY er zijn er honderden

   mijn inziens is het tijd voor een wereld wijde revolutie , we worden bedrogen, belogen, stelselmatig vergiftigd met aspartaam, fluoride, msg , chemtrails / geoengenering, gmo monsanto , chemische medicijnen enz enz
   elke werkende kuur of geneesmiddel zal uitgebannen worden, net als de zaden om je biologisch eten te kweken let maar op. dat noemen ze een de-populatie agenda 21
   alle terroristische aanslagen worden gecreëerd om je vrijheden in te nemen, en oorlogen te kunnen starten en bepaalde religies onder druk te zetten en de schuld te geven net als nu in Parijs met de moslims, wat al decennia gebeurd en zoveel meer..
   dit alles noemen ze een de-populatie agenda 21, verdeel en heers methodes.

   pas op dat de kranten/media regering, je niet diegene laten haten die juist onderdrukt worden
   groeten mono

   218 likes
   • mono schreef:

    even excuses aan Nunki, wat mij betreft namens mijzelf en ook de rest
    het is / was niet de bedoeling jouw aan te vallen.
    we zijn allemaal gemanipuleerd en vol gestopt met leugens en verdraaide feiten..
    bijna alles wat goed is word gedemoniseerd en wat slecht is aangeprezen
    dus al met al niet zo gek er sommige mensen zo denken..
    we willen allemaal een mening hebben en die uiten, en dat mag..
    we lopen allemaal ons pad, de 1 wat sneller dan de ander, laten we elkaar niet uit het oog verliezen en ons niet laten verdelen, maar juist elkaar steunen
    groeten Mono

    113 likes
    • JayJay schreef:

     Respect voor jou reactie Mono. Mensen doen ook geen moeite meer om elkaar te begrijpen. Vele spreken je alleen maar tegen en nog op een onbeschofte manier ook. Hoop dat je veel thumbs up krijgt.

     41 likes
    • Gerry schreef:

     Idd respect Mono mensen zeggen soms dingen uit onwetendheid en bedoelen het goed. En idd veel mensen geloven de media en de leugens maar ook langzaam gaan velen de ogen open.
     En wat betreft het geven van wiet olie aan een stervend kind, het zal er idd waarschijnlijk niet beter van worden omdat het al stervend is dus wederom zal de cannabis/wietolie met de vinger worden nagewezen. Het is geen wondermiddel voor iedereen maar heeft wel mensen levens verlengd.

     13 likes
   • Ana schreef:

    Wauw!! Beter kon niet gezegd worden
    Respect
    Gewoon de waarheid

    1 likes
   • Kurt schreef:

    Thanks Mono

    1 likes
  • XilenZ schreef:

   TROL

   Alsof Chemotherapie zo’n heilzame werking heeft?
   Laat die man zijn “eigen” kind behandelen, als het een laatste redmiddel is, en het kind voelt zich beter? WHY NOT?

   113 likes
   • Bob Walberg schreef:

    Nee natuurlijk niet, hij had zijn dochter een Chemo behandeling moeten geven van 25000 euro (=24990 euro winst) Nu kan die arme pharma directeur zijn kleinzoon geen Masserati geven.

    41 likes
  • peter schreef:

   Nunki,
   Dus een vader die met hasjolie waar GEEN thc in zit het lijden van zijn dochter weet te verzachten mag je TERECHT vastzetten en het schamele contact dat hem met zijn dochter nog rest TERECHT ontnemen?? Ik wordt hier diep treurig van.

   107 likes
   • cannamarie schreef:

    In hasjolie (thcolie dus) zit wel degelijk THC anders zou het zijn werk niet doen. Maar de hoeveelheid is dusdanig verdund dat men er niet stoned van wordt en het verder geen invloed heeft op de dagelijkse handelingen.

    Deze olie is alleen wel zoveel malen beter voor het kind dan de morfine die het nu krijgt met alle ernstige gevolgen van dien

    12 likes
  • Gerard schreef:

   Nunki, ga je schamen.

   85 likes
  • jan schreef:

   nunki zal wel door de chemische maffia gesponsord worden. ik had copd; na drie maanden die olie heb ik het niet meer. nou jij nunki

   62 likes
   • Marianne schreef:

    Laat je niet verleiden tot dit soort uitspraken Jan. Nunki zal wel, net als 98% van de bevolking geen geloof hebben in de natuurlijke weg om te genezen, ik dat kunnen we hem niet kwalijk nemen. Toch?

    4 likes
  • Chris schreef:

   nunki, wat voor een kaffer ben jij man!!!!!!

   De wetenschappelijk artikels zijn legio

   En vooraleer je hierop reageert eerst de GEPUBLICEERDE wetenschappelijke artikels lezen.

   18 likes
   • nunki schreef:

    Heel simpel: Kind is minderjarig, en heeft geen zeggenschap. Het experimenteren van Pa blijft kindermishandeling. Alsof doktoren allemaal gestoord zijn. En voor de liefhebbers; Ik denk dat de Natuur voor vrij veel kwalen een oplossing biedt. Maar jullie jagen wanhopige mensen de dood in met deze onzin.

    2 likes
    • mono schreef:

     Nunki zo simpel ligt het niet he.
     dit kind is al stervende, en kan dus niet meer geholpen worden volgens reguliere wetenschap.
     en nee doctoren zijn niet gestoord, maar mogen wel alleen de aangebodenmethodes gebruiken..
     het komt er ook nog eens op neer dat een ander gaat beslissen, wat voor geneesmiddelen wel en niet mogen gebruikt worden..
     je eigen kind is niet eens van jezelf maar van de staat, en dat zal steeds erger worden, het moet niet gekker worden..
     chemo en bestraling slopen je lichaam van top tot teen, je gaat vaak niet dood aan de tumor of kanker , maar aan de manier van behandeling , en dat is al jaren bekend.
     en ik weet niet of jij het weet, maar alle medicijnen zijn chemisch nagemaakt van natuurlijke producten, maar niet met de zelfde werking.
     anders mag er geen patent op aangevraagd worden..
     en zonder patent verdiend de farma niks natuurlijk he..
     het draait allemaal om geld , of dacht je dat ze dat kind zo belangrijk vinden, heel Afrika ligt aan de geeuwhonger..
     groeten mono

     19 likes
    • Gin schreef:

     Volgens mij is het kindermishandeling om de resterende tijd die dit kind heeft ook nog de lief hebbende vader af te pakken.. De tijd de samen nog hebben moeten ze samen inlijfde delen.. Wat je er verder ook van vind., dit kind heeft op dat laatste toch al zo moeilijke stuk haar papa het hardste nodig.. Een kind van die leeftijd begrijp verder niet waarom haar papa er niet meer kan zijn voor haar.. Liefde is alles wat er nog rest…!

     17 likes
    • lampie schreef:

     Beste Nunki,
     Ik durf bijna te wedden dat jij van voor 1965 en anti cannabis ben, maar dat ten zijde, als jij zegt dat het gebruik van cannabis nog niet bewezen is van genezende werking..en die vader die zijn dochter door en door kent, en ziet dat het verlichting geeft…wie ben jij om te zeggen dat hij zijn kind mishandeld…Ik vind het erg kort door de bocht…chemokuren dat is geen mishandeling dan…..Nee hier kan jij of mag jij nooit over oordelen…

     4 likes
    • erick schreef:

     Nunki, schat, leer denken, denken voor jezelf, dingen die je niet kent, of alleen maar uit boeken, die dien je te verifiëren. DAT is wetenschap. Iets echt weten door onderzoek en toetsen aan de waarheid. Hen je ervaring met cannabis, in welke vorm dan ook? of ga je af op leugens en gruwelverhalen van hierboven beschreven kapitalistisch krapuul? En een stervend kind van de vader wegnemen omdat hij een onschuldige olie gebruikt om haar pijnen en symptomen te verzachten is wel degelijk de echte kindermishandeling. het is inhumaan en regeringen zijn inderdaad even misdadig als terroristen! wees daar maar van overtuigd! regeringen worden bestuurd door top kapitalistische kartels die samenwerken met dictators en zware topcriminelen, macht, daar draait alles om, meer niet…

     3 likes
    • Wat schreef:

     Nunki, het kind heeft inderdaad geen zeggenschap, aangezien ze minderjarig is. Is het dan eerlijk dat ze morfine krijgt, waarvan ik uit de tekst begrijp dat het niet (goed) werkt, maar geen cannabisolie, wat blijkbaar wel helpt?

     1 likes
    • Carl schreef:

     Nunki. je zou eens een paar maandjes met dit kind samen moeten wonen en dan nog eens praten. Een kind dat al zo ziek is mag je volgens jou wel een heel langzame dood laten sterven met gemo kuren die “wettig” zijn maar wel dodelijk of je kunt haar lijden verlichten ( hetgeen haar vader deed ) en haar nog een beetje vreugde voor de rest van dit aardse bestaan geven.Ik hoop voor jou dat je nooit voor de keus komt te staan wat je moet doen als het een eigen kind zou treffen. Steun je dan ook nog tegen beter weten in de farmareus die het alleen om groot geld te doen is. Mocht je ooit voor die keus komen te staan dan wens ik je veel sterkte en de overtuiging dat je naar beste weten gehandeld hebt.

     0 likes
  • S0M30N3 schreef:

   Beter doe je eerst onderzoek voordat je dit soort domme uitspraken doet! Je hebt het over kindermishandeling kijk maar goed wat de leiders in ons land doen, vooral Jorris Demmink!

   Dan heb ik het niet eens over de satanische rituelen dat de rijke elite doen en daar bij kinderen worden opgeofferd… Ik denk wel dat het werkt, de olie, maar iemand die zijn kind wilt redden dat noem jij dus kindermishandeling… WTF doe je eigenlijk hier!

   56 likes
  • Johan schreef:

   Het Edith Schippersvirus maakt dom en kortzichtig.

   44 likes
  • Roeland schreef:

   Het gaat er nou niet echt om of het geneeskrachtig helpt of niet…

   Mij gaat het erom dat het je eigen keuze is wat jij doet tegen je kanker. En als je een kind heb, dan valt dat kind onder jouw voogdij en doe jij wat jou het beste lijkt. Punt uit.

   Zou toch helemaal mooi worden als iemand van de overheid jou even komt vertellen wat jij gaat eten vanavond. “jullie eten spinazie vanavond”… Nee, we eten patat… KINDERMISHANDELING! <- dat ben jij.

   Dan noem jij nog het gebruik van een olie kindermishandeling… maar het volspuiten met radioactief materiaal en andere rotzooi, dat vind jij prima normaal… Ga toch fietsen jongen. sterker nog, ga alsjeblieft op een andere planeet wonen, want je vernageld MIJN planeet ook met je schaapachtige en domme normen. Echt.

   34 likes
  • Tristan schreef:

   Nunki is een overheids troll die er alles aan doet om cannabis olie is een zwart daglicht te zetten.

   Want daaraan kan de overheid minder verdienen dan de schadelijke en meer ziek makende chemo’s.

   31 likes
  • judith schreef:

   Nee joh. Chemotherapie dat verricht wonderen. Sjonge jonge wat een gebazel over kindermishandeling en over dat het niet werkt. Ga opzoek naar de waarheid gast.

   23 likes
  • Huisheks schreef:

   Wat een “ouderwetse ” reactie ! Heel bekrompen kijk op het heilzame effect van natuurproducten op mensen. Blijf geloven in de Big Pharma’s en blijf geloven in chemische producten ( hetgeen ook drugs zijn en ook verslavend werken). Misgun het de vader dat hij zijn kind terzijde staaqt en alles, maar dan ook alles voor dat kind over heeft. Dat is ouderliefde ! Daar kun jij nog wat van leren.

   16 likes
  • Don schreef:

   En waar haal jij die ‘wijsheid’ vandaan? Werk jij voor de farmaceutische industrie? Ik zit al een tijdje in dit ‘wereldje’ en geloof me; Cannabis is een geweldig medicijn! En dáárom verboden….
   Ik neem ‘t je verder niet kwalijk; het enige dat je hebt gedaan is de ‘mening’ verkondigd van de slapende, gehersenspoelde massa.
   Jammer….

   15 likes
  • hein esman schreef:

   heb even de reacties hier gelezen,gebruik dus ook deze olie,en ja de olie helpt echt wel tegen de pijn,kan de vader heel goed begrijpen,het is wel je kind.of je kankervrij word dat weet ik dus niet, er zijn wel wonderen,heb zelf ook kanker. wat ik wel heel erg vind,dat mensen sommige erg grof reageren op nunki in het nederlands ziekenhuis liggen ook brochures in de rijnstate over cannabis.heb zelf chemo gehad is niet aangeslagen,en je word er heel erg ziek van, hoop dat de vader zo snel mogelijk weer bij zijn dochter kan zijn.heel veel sterkte aan de ouders en het kindje

   15 likes
   • Duveltje schreef:

    Ik ben er ook mee eens dat ze vader en dochter bij elkaar moeten laten zijn in die korte tijd wat ze nog mogen hebben…voor de rest is de farmeucethische industrie centenklopperij het gaat er toch om dat hun beurs grvuld blijft…

    0 likes
  • AtomNics schreef:

   totdat het bij jouw geliefde personen komt, dan ga je anders piepen.

   je hebt vast weleens een keer cannabisolie gebruikt om zon mening te uiten?

   en buiten dat morfine is lekker wou je zeggen over kindermishandeling gesproken!

   14 likes
  • Edwin schreef:

   En nu zeg ik het ook een keertje:
   Tuurlijk nunki,
   slaap lekker

   14 likes
  • garriet60 schreef:

   van welke planeet kom jij NUNKI ?? ben jij zo hoog geschoold dat jij hier iets op kunt zeggen of l*l jij in naam van de FARMA CHEMIE??

   13 likes
  • Alex schreef:

   Ja nee ik ben het wel eens met ninki hoor, het is gewoon een vorm van kindermishandeling zulke substanties aan een kind geven terwijl het niet in een medisch dagblad staat geschreven dat het helpt. Ondanks dat het inderdaad erg hielp.

   Gelukkig zit het 2 jarig meisje nu aan keiharde morfine, dat valt medisch gezien een stuk beter te verantwoorden.

   Kuch.

   9 likes
   • Bob Walberg schreef:

    Hmm Morfine is VERSLAVEND en bovendien alleen te gebruiken als iemand in moet slapen dus om verder lijden te voorkomen.

    Geen drugs aan kinderen geven… Wat is morfine dan? Nog even afgezien van het punt of hash (hennep) olie geneeskrachtig is of niet. Hoe vaak kan je Hasj nemen en hoe vaak Morfine? voordat je dood bent.
    En voor de duidelijkheid, hasholie drinken is wat anders dan hash in de fik steken, alles wat brand en dus ook THC is kankerverwekkend. En in Australie mogen mensen nog steeds roken! en dus ook meeroken.

    3 likes
  • Tralalala schreef:

   http://cannabisenkanker.weebly.com/

   Misschien moet je dat haar ook even vertellen. Al zal ze je niet geloven.

   6 likes
  • Maaten schreef:

   Hoog tijd dat er duimpjes naar beneden gegeven kunnen worden!

   6 likes
  • Henny Vreeling schreef:

   Ik werd op m’n 16e jaar (1961) zwaar mishandeld nadat ik wegens een depressie opgenomen werd in een zenuwinrichting welke onderdeel was van een Gem-ziekenhuis, ik werd 5x geëlectro-shockt!(kreeg zelfs van de laatste {mis}behandeling koorts!) De gevolgen waren zeer negatief voor m’n verdere leven (ik ben een zeer talentvol kunstenaar met vele bijzondere hobbies, ben daar druk mee bezig), maar ik heb me kunnen redden met cannabis! Door de jaren heen kreeg ik verschrikkelijke migraine-aanvallen, die niet zozeer pijnlijk waren, maar als ‘t kwam opzetten, bleef ‘t kleinste probleem wat ik had in m’n hoofd tollen+ alle ellende op deze wereld, een klein beetje weed deed dan wonderen, alleen ik had dan ook wel weer enige tijd nodig om weer bij te komen van zo’n aanval, eigenlijk is ‘t dan net als of m’n wereld was ingestort en er weer met veel moeite moest uitkomen! De laatste jaren heb ik gelukkig nog maar zelden zo’n aanval, wat ik zeker toeschrijf aan ‘t medicinale gebruik van cannabis, zonder dat zou m’n leven een hel zijn geweest!!

   6 likes
  • sven schreef:

   Nunki je weet er duidelijk niks van!

   4 likes
  • ikke schreef:

   Hij is een meetje dom!

   3 likes
  • siny schreef:

   dom dom dom nunki!

   3 likes
  • Myraatje schreef:

   Dus artsen die een terminaal kindje een medicijn toedienen op proef waar nog niet van bewezen is dat het werkzaam is mag dan natuurlijk wel??? Nunki ik vind je een beetje kort door de bocht hoor, geen kleine kinderen meer zelf denk ik? Ik als moeder van twee kleine kindjes waarvan een in dezelfde leeftijd als dit meisje zal geen seconde twijfelen. Als mijn kindje is opgegeven zal ik alles doen om haar leed te verzachten en als het verzachten van die leed dan toevallig ook nog andere positieve uitwerkingen heeft is dat helemaal super natuurlijk! Je mag tegenwoordig zelf biets meer bepalen zelfs als je een keer je stem verheft tegen je kind omdat die de hele dag al tegendraads is wordt tegenwoordig ook al gezien als mishandeling. Belachelijk is het gewoon!

   2 likes
  • Claudia schreef:

   Op Wikipedia bij hennep staat dat het kanker geneest . Kijk maar eens

   1 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Hoe schaamteloos dom of slecht moet je zijn om als slaaf van satan zoveel bullsh*t te verkondigen. Maar je geniet ervan natuurlijk. Wel zakdoekje bij de hand houden !

   1 likes
  • Enki schreef:

   Jij moet beter je huiswerk doen voordat je je oordeel geeft mooimens.

   https://www.youtube.com/watch?v=r4lsvHMkWFg

   0 likes
  • antje schreef:

   Het vriendje van mijn zoon is gestorven aan hersenstamkanker. GEEN kans voor de kinderen met deze diagnose. Hij kreeg morfine toegediend de laatste uren en dat gaat je door merg en been !!! Niet te bevatten wat de ouders dan door maken.

   0 likes
  • Tonnie schreef:

   Hoe kom je aan die wijsheid , is deze reactie niet net zo als van iemand die er wel in geloofd.
   Ja wetenschappelijk gezien zult u op dit moment gelijk hebben.

   0 likes
  • beter schreef:

   Jahoor er is geen bewijs .Dat is er wel kindermishandeling laat je na kijken .Cannabis is een genees middel .Dat is waar het voor is mits juist gebruik .En de wijsheid heb jij onderzoek naar gedaan of klets je maar wat ik denk het 2 de .Gegroet onervaren mens .

   0 likes
 • Loki schreef:

  Jullie kunnen natuurlijk allemaal lekker discussiëren over cannasbisolie, maar je kunt natuurlijk ook je ongenoegen uiten bij de rechtbank te Brisbane. Dat heb ik namelijk vanochtend vroeg ook gedaan.
  Stelling; Een voor allen, allen voor EEN.

  [email protected]

  37 likes
 • Sola schreef:

  Ja, we weten het onderhand. De farmaceutische industrie heeft overal wat in de pap te brokkelen. Alternatieven moeten de kop worden ingedrukt, ook al helpen ze bij sommige mensen en in sommige gevallen, want anders hebben zij hun miljarden winst niet.

  32 likes
 • Dnnnoz schreef:

  Cannabis mag niet genezen! Het is goedkoop onkruid, en valt niks op te verdienen!
  Snappen jullie dan niet dat de economie belangrijker is dan een individueel?

  15 likes
 • Gerard schreef:

  Hoeveel links zijn er over dat Cannabis geneest , de interviews met mensen die echt niet liegen want zij hebben er geen baat bij , totaal niets .
  Om het onderuit te halen dat Cannabis geneest , ja wie heeft daar baat bij ?!

  Je ziet steeds meer dat we geen eigen baas meer zijn over ons eigen handelen en het bannen van bepaalde Cannabis cures op you tube zegt voldoende dat het zoals vele patiënten al zeggen het daadwerkelijk kanker geneest .

  100 % Natuurlijk product zonder dodelijke bijwerkingen en nog goedkoop ook .

  14 likes
 • Robert schreef:

  Nou Nunki,

  Wordt maar lekker treurig dan ! Hoeveel mensen worden er wel niet aan de lopendeband vergiftigd
  door Gemo enz !! En hebben een Lijdensweg waar van je U tegen zegt.Maar dat mag allemaal wel.Valse hoop geven en voor niets Strijden allemaal omdat het om veel Geld gaat.Vechten en toch DOOD gaan !
  Wat een ARMOEDE ! Het geeft allemaal niet omdat jij geen band heb met deze MENSEN.
  Het is net als bij Boetes in het verkeer.Boetes verhogen en lekker graaien.En helpt het NEE.
  Maar wel voor de Staat.

  13 likes
 • iknun schreef:

  Er is GEEN enkel bewijs dat hasjolie geneeskrachtig werkt. Er is echter GENOEG bewijs die de potentie van THC en CBD bevattende middelen aantonen. Nagenoeg elk onderzoek toont dit aan en pleit voor verder onderzoek. Ben je daarvan al van op de hoogte? Geef je zelf daarom aan “Tot op vandaag de dag is dit gewoon kindermishandeling”? Er zal meer onderzoek gedaan moeten worden naar de potentie van deze middelen.

  Je geeft zelf ook aan dat het hooguit de symptomen van een ziekte verlichten kan, of helpt tegen bijwerkingen van kuren. Dus het gebruik van een middel wat zelf eenvoudig en veilig te fabriceren is zou volgens mij de voorkeur moeten genieten van een duur chemisch middel met mogelijk ook weer de nodige bijwerkingen.

  Daarnaast lijkt mij op basis van de ervaringen van gebruikers het een veel prettiger middel dan morfine. De bijwerkingen van morfine (o.a. verstopping, verminderde eetlust, depressief) zorgen voor een mindere toestand van het lichaam, daar waar hasjolie zorgt voor eetlust–>minder verstopping, minder klachten van depressieve aard. Of te wel een zegening voor de patiënt als voor diegene die de laatste zorg voor de patiënt heeft.

  Maar goed, ieder zijn mening.

  9 likes
  • cannamarie schreef:

   http://www.cannabisbureau.nl/doc/pdf/BM23.02_A5-Broch%20BMC-ArtsApo-web_def_15045.pdf

   Hoeveel bewijs wil je hebben en ga jij alsjeblieft echt eens verder kijken dan je neus lang is? Er is genoeg documentatie te vinden over thc/cbd en kanker, je moet het alleen wel even opzoeken.
   Nee natuulijk wordt er niet openlijk getest en gewerkt met….stel je voor dat Big Pharmaffie het monopolie verliest en men erachter komt dat er andere mogelijkheden zijn.

   Een vader die zijn dochtertje thc druppels geeft *iets heel anders dan hasjolie!* en die zo gestraft wordt dat hij zijn *(nu stervende) kindje niet meer mag zien….

   2 likes
   • iknun schreef:

    Beste Cannamarie,

    Volgens mij heb ik verder gekeken dan mijn neus lang is, veel verder zelfs. Ik durf zelf te stellen dat ik op basis van mijn eigen literatuuronderzoeken veel kennis en weet heb van de potentie van cbd/thc. Mijn profiel naam is de omkering van nunki zoals je hebt kunnen zien, daarmee geef ik aan dat ik een totaal andere zienswijze heb dan de persoon achter nunki.

    Kortom, volgens mij zitten we op dezelfde lijn, maar heb je mijn reactie te haastig gelezen. Je reactie komt daardoor op mij ook een beetje wanhopig, in het rond slaan zonder inhoudelijk eerst goed te lezen. Je reactie vertroebelt de discussie en zet niet aan tot algemene acceptatie.

    1 likes
 • Off Course schreef:

  Triest verhaal, waarom zou een mens niet mogen kiezen om z’n zieke kind te helpen en dat het zich in ieder geval weer prettig voelt en zelfs weer levenslust krijgt. Of cannabisolie geneest is vers twee, maar het heeft schijnbaar wel positieve effecten en wellicht kan het lichaam met cannabisolie zichzelf (enigszins) op natuurlijk wijze weer herstellen. Ik zie niet in wat het probleem is en waarom deze vader niet zijn dochter op deze wijze zou mogen ondersteunen of redden.

  Een andere boodschap in dit verhaal is voor mij dat mensen zich zouden moeten gaan afvragen of het nog verstandig is kinderen te nemen, ik persoonlijk zou het niet willen, omdat we in een wereld leven waarin van alles mogelijk is en waarin niemand nog baas lijkt te zijn over zijn eigen lijf en leden en waarbij kinderen schijnbaar niet meer van de ouders zijn, maar als het erop aankomt van de staat.

  Kijk ook eens even naar de paus die oproept tot geweld, hij stelt dat je iemand fysiek iets mag aandoen als zijn of haar sprookjesfiguur wordt beledigd. Deze paus vergeet echter dat zijn sprookjes instituut verantwoordelijk is voor het verkrachten van vele kinderen en dit alles zachtjes in de doofpot verdwijnt.

  Het advies zou moeten zijn dat elk weldenkend mens geen kinderen meer in deze wereld zet om er voor te kunnen zorgen dat men met een gerust hart kan sterven en zich geen zorgen hoeft te maken dat als je er niet meer bent je kinderen letterlijk aan de goden (satan) zijn overgeleverd in een door en door verziekte wereld.

  12 likes
 • legalize schreef:

  En zo word onze vrijheid steeds meer ingedamd, slaven van de maatschappij dat zijn wij.

  Ik zou hetzelfde doen, het is pure kindermishandeling als je niks doet en gewoon toekijkt.

  Erg dapper van deze vader!!!

  10 likes
 • Bad Karma schreef:

  nunki
  16 januari 2015 08:31 at 08:31

  Ik zou u met klem willen aanraden om onderstaande docu in zijn geheel te bekijken!
  Een vooraanstaand Amerikaans neurochirurg (Sanjay Gupta) heeft in opdracht van CNN een docu gemaakt over ‘mediwiet.’

  http://youtu.be/hrVXRZY1_x0

  8 likes
 • marc schreef:

  Dit probleem is wereldwijd …

  http://thefreethoughtproject.com/minnesota-mom-facing-2-years-jail-saving-sons-life/

  http://www.news.com.au/lifestyle/health/medical-marijuana-mother-reveals-how-illegal-drug-is-keeping-her-daughter-alive/story-fneuzlbd-1227082533539

  ja en pas op voor trollen ja
  Niettemin wetenschappelijk aantonen van THC CBD is wel gewenst af en toe
  Van onderstaande zal minister schippers niets begrijpen : daar is ze te dom voor :

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3091262/

  Hier verdient de Pharma industrie Niets aan !!

  Dure chemo s met giftige ‘zooi’ en straling dat levert wat op voor hun…

  Er zijn ook ‘goede ‘ wetenschappers ‘. ( een handvol in een heel land schat ik.. )
  Geen Cees Renckens Types ….

  8 likes
 • carla weerts schreef:

  ik woon in Australie in de politie staat waar dit speelt. Deze man heeft niet alleen een rechtzaak. Hij is nu ook in de molen van de kinderbescherming en heeft heel beperkte toegang tot zn dochter. En dat vind ik absoluut niet kloppen.
  In nederland mag tot nu toe nog erg veel gelukkig en ik neem aan dat kankerpatienten van allerlei leeftyden en carers van alles proberen om leed te verlichten en kunnen makkelijk in het bezit komen van deze producten. Hier is dit illegaal en kun je de bak in draaien. De hoop hier is dat de discussie op gang komt om medicinaal te legaliseren. Ik steun deze man ten volle. Als het kind minder klachten vertoont en beter in haar vel zit ondanks de terminale diagnose who are we to judge

  4 likes
  • cannamarie schreef:

   Carla…… Thc olie is ook in Nederland niet zomaar te verkrijgen. Thc olie valt ook net als cannabis onder het drugsbeleid en er mag alleen cannabis verkocht worden in coffeeshops. Olie is een product ervan en zou, net als spacecake overigens, wettelijk niet eens verkocht mogen worden. THC olie is dan ook niet vrij verkrijgbaar, je moet iemand weten die het heeft en verkoopt en dan kun je het krijgen,

   Ook hier wordt het nog niet voorgeschreven door artsen *mediwiet, dus de toppen en geen olie*. Alleen als je er zelf achteraan gaat, je specialist meewerkt en dan hoop je dat je verzekeraar meewerkt. Olie moet je altijd zelf betalen…..daar werken ze niet aan mee.

   2 likes
 • moniqie schreef:

  Ik gebruik nu 1 jaar hasjolie en het gaat stukken beter met mij dan 10 jaar medicijnen gebruik .eerst zelf proberen dan pas je mening .ja er zijn altijd mensen die antie drugs zijn maar het is een plantje gewoon een plantje

  5 likes
 • Marianne van Vegten schreef:

  Marian
  Er is in Israël een proffersor die wel met cannabis werkt. Hij heeft een patiëntje die beenmerg transplantatie heeft gehad. Het knulletje kreeg Graft versus horst. Is reactie van BMT. Je bent dan gewoon ziek ondanks dat je gered bent. Je kan niet eten je huid is niet goed en nog veel meer. Deze arts heeft afgestemd op de jongen cannabis pillen op oliebasis gemaakt. Zijn huid is weer prima hij eet weer is niet meer moe gaat weer naar school hij doet weer mee. Waarom houden mensen dit tegen het is een feit het helpt echt geloof me. Mensen doe niet zo bekrompen de meeste kankerpatiënten gaan dood door de bijwerkingen van chemo behandeling maar dat vertellen zij niet maar ik weet het uit eigen ervaring.

  3 likes
 • Joris schreef:

  @Marc, goede post.

  1 likes
 • Gin schreef:

  Een liefhebbende papa is nooit geen kindermishaling..
  Het kind heeft in deze toch al zo moeilijke tijd haar vader al zo hard nodig.
  Die begrijpt niet waarom hij niet meer bij haar mag zijn..volgens mij is dat juist kindermishandeling.
  Laat ze juist dat laatste stukje van haar leven wat toch al zo moeilijk is in liefde met haar vader door brengen..
  Liefde is wat ze nu juist zo hard nodig heeft..!!

  1 likes
 • Anoniem schreef:

  Zonde. Hij had door moeten gaan. Hij was zijn dochter aan’t genezen. Er was beterschap en dit artikel bewijst het.
  http://www.kanker.be/cannabis-een-geneesmiddel

  1 likes
 • Lisa schreef:

  Ik denk dat iedere ouder die dit meemaakt en hun kind ziet lijden door zo’n kl*te ziekte werkelijk alle mogelijkheden aanpakt om het lijden te verminderen of zelfs tot genezing zou kunnen leiden…ik ben moeder van 3 dochters en ik zou het ook gedaan hebben niks is erger dan je kind zien lijden!

  1 likes
 • Gerard schreef:

  De tweede Gerard in deze lijst is een andere dan de eerste, want dat was ik. Waarom mogen mensen hier de postnaam van een ander gebruiken? Dat is onjuist.

  0 likes
 • Jan Wouter schreef:

  Er is wel een verschil tussen cannabisolie en hasholie. Nunki haalt deze twee wel erg makkelijk door elkaar.

  0 likes
 • x

  Check Also

  agenda

  Presentator loopt leeg: ‘Er is een agenda om de westerse samenleving te verwoesten’

  Militanten protesteren tegen racisme, de vrijheid van ...

  presentator

  Presentator zegt waar het op staat: ‘Dit kun je toch geen pandemie noemen?’

  Sky News-presentator Alan Jones heeft iets gedaan ...

  >