Channelings

Welke betekenis zou jij aan heiligheid geven en wat beschouw jij als heilig? – Channeling 25-05-2023

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We zijn blij en verheugd om weer met je te spreken en we willen graag met je praten over heiligheid, dingen die heilig zijn, en wat dat voor jou betekent.

Beeld van heilige dingen en wezens

heilig gebouw, de kathedraal van WellsAls je denkt aan heilig zijn, welk beeld komt er dan in je op? Zie je een aureool boven je hoofd? Denk je aan engelen die zingen, of stel je je mensen voor met grote vleugels, die lange, witte gewaden dragen?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Heilig en heiligheid heeft een klank die je doet denken aan dingen van buiten deze wereld, het heeft iets onmenselijks.

Of aan de andere kant doet het je denken aan priesters, religieuze leiders, zoals de paus, de Dalai Lama, of andere religieuze figuren die heilig zijn verklaard.

Of misschien denk je aan heilige boeken, of heilige plaatsen of gebouwen.

Jij geeft betekenis aan heiligheid

Dus, wat betekent het voor jou als je aan het woord heilig denkt? Want, dat is in wezen de betekenis van het woord.

Niet zozeer de betekenis die een woordenboek geeft, maar de betekenis die het voor jou persoonlijk heeft. Wat beschouw jij als heilig?

Zie jij de natuur, planten, bomen, bloemen en dieren, als iets heiligs? Zie jij je eigen lichaam als iets dat heilig, eerbiedwaardig en waardevol is?

Dit zijn vragen waarvan wij vinden dat ze belangrijk voor jou zijn om te overwegen en tijd mee door te brengen. Om de antwoorden te vinden die alleen voor jou gelden.

Niemand anders kan deze vragen voor je beantwoorden, je zult zelf met antwoorden moeten komen.

En we verzekeren je dat er geen goede of foute antwoorden zijn. Het is geen quiz waarmee je iets kunt winnen, of waar je iets kunt verliezen door de verkeerde antwoorden te geven.

Nogmaals, er is hier geen goed of fout antwoord, alleen jouw antwoorden.

Wat vind je van de dingen die van jou zijn?

Wat we hier proberen duidelijk te maken, is dat heiligheid iets is dat sterk afhangt van hoe je over bepaalde dingen denkt.

Jouw perspectief, jouw perceptie, bepaalt of iets heilig is of niet.

heiligheid in je huisDus als je kijkt naar de dingen in je leven, als je in je huis bent en je kijkt naar hoe je huis wordt onderhouden, hoe schoon of opgeruimd het is, of niet, wat de situatie ook is, zie je het dan als jouw heilige plek?

Is je huis heilig voor je? Of voel je je beschaamd als je eraan denkt dat er mensen in je huis komen om je te bezoeken?

Als het jouw heilige ruimte is, jouw heilige plek om te wonen en te leven, dan zou het ook zo moeten voelen wanneer wie dan ook binnenkomt, vind je ook niet?

Dus, hoe heiligheid ook voor jou voelt, bedenk dat als je eenmaal besloten hebt wat heilig voor jou betekent, je de verwachting die je aan die betekenis stelt, zult willen waarmaken.

Als je voelt dat je auto, je huis, of wat het ook mag zijn, heilig voor je is, zul je het met het grootste respect behandelen.

Is je lichaam heilig voor jou?

Kijk nu eens goed naar je fysieke, menselijke lichaam. Beschouw je dat als heilig?

Hoe bezie jij je lichaam?Is je lichaam je heilige plaats, de fysieke belichaming van heiligheid, de tempel voor je ziel? Of verwaarloos je de behoeften van je lichaam?

We hebben hier geen oordeel over, wat jouw kijk op je lichaam ook mag zijn, we delen deze gedachten alleen met je om je eraan te herinneren dat er verschillende manieren zijn om naar de wereld, je leven, je bezittingen en je lichaam te kijken.

We vertellen je altijd dat jij God bent, dat jij de Bron of Source bent, dat wij jou zijn en jij ons. Verdient dat niet op zijn minst een beetje als heilig beschouwd te worden?

We moedigen je aan jezelf te zien als heilig, en misschien zelfs koninklijk, vorstelijk, zodat je zult voelen en weten dat je speciaal bent, dat je geliefd bent.

Je bent heilig, je wordt gevierd en je verdient het allemaal.

We houden zielsveel van je, en we wilden je deze gedachten aanbieden op deze dag. Laat het bezinken, en doe ermee wat je wilt.

Je wordt aanbeden, je bent geliefd, voorbij woorden, voorbij elke maat.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hillegonda
Hillegonda
10 maanden geleden

Heilig je bedoelt schijnheilig

Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
10 maanden geleden

Wederom mooi geschreven en voor mij ook duidelijk. Mijn lichaam en ziel is het enige dat echt van mij is.

Ulie
Ulie
10 maanden geleden

LIEFDE IS VOOR MIJ HEILIG,MAAR JE
HEBT OOK HET WOORD SCHIJNHEILIG, HET IS MAAR HOE JE HET BEKIJKT

AEJ Verduijn
AEJ Verduijn
10 maanden geleden

Voor mij betekent heilig;puur, rein, waarheid, licht, alles wat onze Schepper is, ALLAH.

Back to top button