Paranormaal

Bovennatuurlijke krachten? Leeg glas beweegt uit zichzelf op live tv in Honduras

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een ontbijtprogramma op de Hondurese tv gebeurde onlangs iets vreemds. De presentatoren van het programma werden opgeschrikt door een leeg glas dat live op televisie uit zichzelf over de tafel bewoog.

Carlos Molina en Pablo Zapata van het programma Primera Edicion waren bezig de kijkers toe te spreken, toen het glas opeens over het tafelblad begon te schuiven. De tafel stond waterpas en er lag ook geen water op de tafel. Volgens Molina hebben zich bovennatuurlijke krachten laten zien.

“Vlak voordat het gebeurde liepen de rillingen over mijn rug,” zei Molina. Mensen die naar het ontbijtprogramma zaten te kijken dachten dat het om een grap ging.

‘Er gebeurde ook iets in me’

De mensen achter de schermen zeiden niets met het mysterieuze incident te maken te hebben. Na de uitzending zei Molina: “Ik voelde iets vreemds in mijn lichaam. Er gebeurde niet alleen iets met het glas, maar ook met mijzelf.”

“Wat ik voelde was een bovennatuurlijk fenomeen, een rilling door mijn lichaam voordat het glas bewoog,” voegde hij toe. “Ik ben in shock. Ik probeerde het glas nadien met mijn handen te verschuiven, maar het leek wel alsof het vastzat aan de tafel.”

Geen verklaring

Zapata zei over het voorval: “We naderden het reclameblok van 07.00 uur toen ik het glas zag bewegen. Ik zag hoe een nerveuze Carlos uitlegde wat hij had gezien. Na de reclame keken we de opnames terug en besefte ik dat het allemaal echt gebeurd was.”

“Er was geen water op de tafel gemorst,” voegde hij toe. “Er zijn bepaalde situaties waar je gewoon geen verklaring voor hebt.”

Het moment waarop het glas begint te schuiven:

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kim
kim
6 jaren geleden

Hahaha Gaaf, die blik van die man hahah prachtig. Heb zelf ook al het één en ander meegemaakt aan vreemde dingen dus sta hier niet van te kijken. Tis nu eenmaal zo dat wij niet de enige levende vormen zijn in het universum zichtbaar of onzichtbaar, de ruimte is niet alleen vd mens.

Jeroenske
Jeroenske
6 jaren geleden

De donkere man belt de ander met z’n telefoon die op de trilfunctie staat. Het lege glas beweegt door de trilling.

Piet
Piet
6 jaren geleden

Eenvoudig te verklaren. Ergens in het gebouw, of in de kamer, veroorzaakt iets een trilling. Bijvoorbeeld een electrisch apparaat. De trilling wordt overgebracht op de glazen tafel en vervolgens op het glas, waardoor het kan bewegen over de gladde ondergrond. Dit verklaart ook meteen waarom de presentator een rilling door zijn lichaam voelde.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Ongecontroleerde Telekinese.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x