Channelings

De energie van geld en wat je moet begrijpen – Channeling 30-05-2023

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze prachtige nieuwe dag. We zijn zo blij dat we met je kunnen spreken over de energie van geld en de manier waarop je die waarneemt.

bezorgd over niet genoeg geld hebbenWe zien dat velen van jullie worstelen met geld, of beter gezegd, met het gebrek aan geld. We begrijpen hoe je je hele leven geprogrammeerd bent om te denken dat geld iets is waar je hard voor moet werken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Je hebt geleerd dat je vaardigheden moet hebben om geld te verdienen. Er is je zelfs geleerd dat je het waard moet zijn om geld te verdienen en te ontvangen.

Welnu, vandaag gaan we je een ander verhaal vertellen. Eén die je perspectief op een pijnlijke manier zou kunnen oprekken, want niet iedereen is bereid onze woorden te horen. En niet iedereen accepteert ze graag.

Omdat onze woorden zo anders zijn dan wat je altijd voor waar hebt aangenomen. Het kan pijnlijk zijn om te lezen, maar onthoud altijd dat onze woorden bedoeld zijn om je aan te moedigen, en nooit bedoeld zijn om je naar beneden te halen, of erger nog, om je te veroordelen.

We hebben geen oordeel over jou, je daden noch je woorden, we houden gewoon van je op alle mogelijke manieren. En die liefde sturen we je toe, altijd.

Een andere kijk op de energie van geld

Dus, wat is onze controversiële kijk op geld die we met je willen delen? Geld is energie. Zoveel wist je waarschijnlijk al. Maar … het hebben ervan, het verdienen ervan, het ontvangen ervan, het is je geboorterecht.

De energie van geld stroomt gemakkelijk, als zuurstof of als water. Denk aan ijs dat van de bergen smelt, water druppend in kleine stroompjes, die in rivieren veranderen en meren en oceanen vormen.

Net als water en zuurstof is de energie van geld altijd aanwezig.

En die komt niet eens altijd in de vorm van fysiek geld. De energie van geld, de energie van waarde, van uitwisseling, is beschikbaar in vele vormen!

Ze kan worden uitgewisseld in producten, in arbeid, in complimenten, in liefde en vriendelijkheid, ze kan worden uitgewisseld door iemand te helpen, ze kan worden uitgewisseld zonder ook maar één cent uit te geven.

Dat is het belangrijkste voor jou om te begrijpen, dat geld niet alleen maar gaat over munten en bedrukt papier met bepaalde waarden die jullie als collectief zijn overeengekomen.

Nee, de energie van geld is veel meer, en die is overal om je heen, altijd.

Waarom je het niet hebt

geldgebrekMaar we begrijpen waar je vastloopt. Je bent zo gefocust geraakt op geld in de vorm van munten en biljetten, dat je de andere vormen waarin de energie van geld zich kan vertonen bent vergeten.

Laten we het dus eens hebben over de munten en biljetten. Waarom is het zo moeilijk voor je om ze te ontvangen?

Waarom heb je het gevoel dat je altijd geld tekort komt, dat je altijd moeite hebt om rond te komen, om eten op tafel te zetten, om je rekeningen te betalen?

Hoe komt dat, als het ontvangen van geld je geboorterecht is?

Dat, lief mens, komt omdat je beperkende overtuigingen hebt. Je bent geprogrammeerd om te denken dat geld schaars is, dat er niet genoeg geld is voor jullie allemaal.

Je hebt het verhaal geaccepteerd dat ‘1% van de menselijke bevolking 99% van het geld bezit’, wat betekent dat jij, als deel van de 99% die 1% van het geld moet delen, dus in gebrek leeft.

Wij noemen dat een sprookje. Want ook al geloof je dat het waar is, in werkelijkheid is het dat niet. Het is een overtuiging, een beperkende overtuiging, waarmee je jezelf gijzelt en waarmee je voorkomt dat er geld naar je toe kan stromen!

Verander je overtuigingen, verander hoe je naar geld kijkt, verander hoe je over geld denkt en je zult gaan zien dat geld naar je toe stroomt, gemakkelijk en moeiteloos!

Kijk naar de waarde die je jezelf geeft

Iets anders is eigenwaarde. Hoe waardeer jij jezelf? Vind je jezelf waard om meer geld te hebben dan je ooit zou kunnen uitgeven? Voel en zie je jezelf als een miljonair? Een miljardair zelfs?

Voor de meesten van jullie is het antwoord ‘nee, ik ben gewoon… vul maar in’. Stop met jezelf zo laag te waarderen, als onverdienstelijk, als niet genoeg zijn of doen.

En stop met denken dat geld slecht is, stop met geld te bestempelen als ‘vuil’ of ‘smerig’, begin de realiteit van geld te zien, zo overvloedig om je heen als zuurstof in de lucht.

opgespaarde zuurstofDenk je wel eens ‘ik weet niet zeker of ik het verdien om vandaag te ademen’, of waardeer je jezelf als onwaardig voor zuurstof? Denk je eraan om zuurstof op te slaan voor tijden waarin zuurstof schaars wordt? Of sla je zuurstof op in een tank, om er zeker van te zijn dat je aan het eind van de maand genoeg hebt?

Nee, natuurlijk niet! Je denkt niet eens na over de hoeveelheid zuurstof die je elke dag, elke maand, je hele leven inademt. Het is een non-issue. Je ademt, en er is altijd genoeg zuurstof om zoveel in te ademen als je nodig hebt.

Dat is de manier om te gaan voelen over en te kijken naar geld, de energie van geld. Zo stroomt de energie van geld, gemakkelijk en moeiteloos, zonder nadenken.

Maar je hebt er een probleem van gemaakt, je denkt meerdere keren per dag aan geld. Of je genoeg hebt om het einde van de maand te halen. Bij elke rekening die je ontvangt controleer je je saldo. ‘Kan ik dit betalen? Moet ik wachten?’

Je denkt nooit zo over zuurstof, je denkt nooit ‘laten we een paar ademhalingen overslaan, om wat veilig te stellen voor later deze week’ of ‘ik moet harder of slimmer werken om wat meer zuurstof te verdienen’.

Perceptie, het draait allemaal om perceptie

Het is allemaal perceptie, dat hebben we je al vaak verteld. Je waarneming, je overtuigingen, de betekenis die je ergens aan geeft is de betekenis die het heeft, en dat is hoe het zich laat zien in je fysieke wereld.

Sta toe en ontvang de energie van geldVerander je perceptie van geld, verander je overtuigingen over geld, en je werkelijkheid zal veranderen. Geld is energie, en geld stroomt naar degenen die het zien zoals het is: energie, toegankelijk voor ieder van jullie!

In een latere boodschap zullen we het hier wat meer over hebben. Want het is een belangrijk onderwerp, en we willen dat je het snapt. Maar het kost tijd voor je om de diepte ervan te bevatten.

Dus we laten het hier voorlopig bij, en komen er over een paar weken op terug.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. We houden zielsveel van je, en we willen dat je de best mogelijke menselijke ervaring beleeft.

En daarmee zijn we compleet voor vandaag.

4.6 35 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dwarsje
Dwarsje
10 maanden geleden

Vandaag voelde ik me helemaal vol energie, ik kon de hele wereld aan en maakte me nergens zorgen over. Ik stapte de deur uit maar een deurwaarder hield me staande. Hij wilde een hartig woordje met me wisselen.

Rose
Rose
10 maanden geleden

Onze geboren in materie waarden en normen is genoeg energie voor iedereen op deze planeet. Bedankt, mooie uitleg.🙏👪❤👍👌✋

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
10 maanden geleden

Voor velen erg vaag,
maar niet voor minister Kaag

Geen schaap
Geen schaap
10 maanden geleden

Geld maakt niet gelukkig als je niet gezond bent.

Ik bedoel. Ik heb een voorraadje cash thuis en kan online bestellen wat thuisbezorgd wordt. Ik heb genoeg op mijn rekening, maar door botbreuken zit ik noodgedwongen thuis en kan er niet bij.

Liever zat ik op de fiets, was ik aan het vissen, aan het zwemmen of gewoon buiten in de natuur en de dingen doen die ik altijd deed.

Nogmaals. Geld maakt niet gelukkig als je niet gezond bent.

Back to top button