Paranormaal

‘Engelen bestaan echt, maar hebben geen vleugels’

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Engelen bestaan echt, maar hebben geen vleugels en zien er meer uit als flarden van licht, zo heeft een kerkfunctionaris gezegd.

Angeloloog Renzo Lavatori zei tijdens een bijeenkomst in Rome dat engelen in deze tijd als het ware worden herontdekt.

“Het is niet zozeer dat je engelen ziet, je voelt meer hun aanwezigheid. Ze kunnen worden vergeleken met zonlicht dat wordt wordt gebroken door een kristallen vaas,” legde hij uit.

Angelos

De bijeenkomst werd gehouden in het Palazzo Riario aan de Campo di Fiori, beter bekend als het Palazzo della Cancelleria. Tegenwoordig zijn hier twee pauselijke gerechtshoven gevestigd.

Historicus hoogleraar Valerio Massimo Manfredi zei dat het woord ‘angelos’ ruim 3000 jaar geleden voor het eerst werd gebruikt door de Myceense beschaving, genoemd naar de Griekse plaats Mycene, waar imposante overblijfselen van paleizen en resten van andere bouwwerken zijn gevonden. Het woord betekent ‘boodschapper’ in het Oudgrieks.

Pure zielen

Monseigneur Giovanni Tonucci zei dat engelen ‘pure zielen’ zijn. Door het ontbreken van een duidelijke vorm hebben kunstenaars in de loop der tijd hun fantasie de vrije loop gelaten.

“De culturele geschiedenis van engelen valt samen met de geschiedenis van de mensheid, of tenminste die van onze beschaving,” aldus de organisatoren van de conferentie.

Lavatori merkte op dat de gepopulariseerde afbeeldingen van engelen niet overeenkomen met de werkelijkheid. “Engelen hebben geen vleugels en lijken niet op cherubijnen,” zei hij, toevoegende dat engelen meer dan ooit nodig zijn omdat de samenleving door het toenemende materialisme steeds meer ruimte geeft aan het kwaad.

Bron: Sky.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
8 jaren geleden

Leuk stukje, alleen over dit zinnetje heb ik zo mijn bedenkingen:
“Het is niet zozeer dat je engelen ziet, je voelt meer hun aanwezigheid.”

Oh ja?

Als ik de gemiddelde reacties hier op Niburu lees, heb ik toch stiekum het idee
dat er ook ZICHTBARE Engelen bestaan.

Eigenwijs ben ikke hè?
En nu maar hopen dat ik die onzichtbare Engeltjes niet boos heb gemaakt.

Iaw Abraxas

loesje
loesje
8 jaren geleden

tja dat is zijn beleving..maar inderdaad
kunnen engelen iedere vorm aannemen die ze willen,of die de ontvanger kan waarnemen, ikzelf heb eens tydens ziekte een hele grote mannen engel in mn slaapkamer gehad,jajaja niet lachen aub..is echt gebeurd,t leek wel een reus, en jahoor zaten vleugels aan….een paar jaar geleden was er in belgie een bus vol kindjes verongelukt,ik weet nog dat ik contact maakte met de vraag of dat dit nou zo heftig moest zijn,al die kindjes tegelijk terug naar de hemel..en voor mn tv verscheen een lieve vrouwen engel,met de boodschap dat er goed voor hun gezorgd zou worden, en jawel iets met vleugels,mooie waarnemingen maar denk niet dat die ouders daar nou voor openstonden met al hun verdriet,maar goed engelen bestaan,ook onder ons levende zielen, liefs loesje

Aequus
Aequus
8 jaren geleden

Engelen bestaan ook in het aardse bestaan en ook deze hebben geen vleugels. Het zijn juist de mensen ‘de engelen’ die jij op jouw levenspad geheel onverwachts één keer tegenkomt, waarbij zij jou een helpende hand geven waar jij het daar totaal niet verwacht maar wel die hoognodige hulp nodig hebt om vervolgens weer te verdwijnen uit jouw leven…

jan
jan
8 jaren geleden

Voor mij is dit oud nieuws. Nogwat feiten: Jezus is niet met 2 maar met 4 misdadigers gekruisigd. En de Klaagmuur is geen restant van de tempel van Salomo maar van het Romeinse Fort Antonia. Dus de joden staan op heidens grondgebied te klagen. De naam Jeruzalem staat niet 1 keer in de Koran en Isa in de Koran is niet Jezus maar Esau. Cherubs hebben geloof ik wel vleugels. Zie de bijlagen van de Companion Bible van EW. Bullinger.

http://www.levendwater.org/companion/index_companion.html

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x