Natuur en Milieu

‘Er klopt iets niet, er zijn te veel zware aardbevingen’

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aarde schudt. Wetenschappers kunnen geen verklaring vinden voor de 39 krachtige aardbevingen die de aarde in slechts twee dagen tijd te verwerken kreeg. Wonderbaarlijk genoeg was er geen ernstige schade en ook een tsunami bleef uit.

Er klopt iets niet, er zijn te veel zware aardbevingen, aldus de vooraanstaande Roemeense seismoloog Gheorghe Marmureanu.

Volgens Marmureanu zijn de recente aardschokken in Indonesië hoogst ongewoon. De serie bevingen werd op 11 april jongstleden ingeleid door drie enorme schokken met een kracht van respectievelijk 8,7, 8,6 en 8,2 op de schaal van Richter. Slechts enkele uren later werd Mexico opgeschrikt door drie vergelijkbare aardbevingen met magnitude 7,0, 6,9 en 6,2.

Verrassing

In Roemenië zelf vonden rond dezelfde tijd ook twee aardschokken plaats. De eerste had een kracht van 3,5 op de schaal van Richter. Het epicentrum lag onder de Zwarte Zee. De tweede beving met exact dezelfde magnitude vond plaats in het Roemeense district Vrancea.

Volgens de gerenommeerde seismoloog is er geen verband tussen de bevingen die de planeet troffen, maar wat in Indonesië gebeurde kwam wel als een totale verrassing en kan niet worden verklaard door de wetenschap.

Eens in de 500 jaar

“Uit de statistieken blijkt dat in deze regio van Azië slechts eens in de circa 500 jaar een hele grote aardbeving plaatsvindt,” vervolgde Marmureanu. “Sinds 2004 hebben zich echter al vier zware aardschokken in het gebied voorgedaan. Er klopt iets niet, er zijn te veel grote aardbevingen in Indonesië.”

Is er wellicht een verband met een planetaire uitlijning of astrologische invloeden, zoals te zien in onderstaande video?

Bron: Thewatchers.adorraeli.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x