UFO

Het verhaal achter UFO-hacker Gary McKinnon (video)

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Schot Gary McKinnon wordt beschuldigd van de grootste militaire computerkraak in de Amerikaanse geschiedenis.

McKinnon schreef een computerprogramma waarmee hij zocht naar onbeveiligde computers. Hij beweert Amerikaanse overheidscomputers te hebben doorzocht op bewijs van UFO’s, antizwaartekracht en vrije energie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij zegt dit bewijs ook daadwerkelijk te hebben gevonden. Volgens hem runnen de VS een geheim ruimtevaartprogramma en zouden zij over een geheim ruimteschip beschikken dat door ‘niet-aardse officieren’ wordt bemand. Ook zouden de Verenigde Staten beschikken over antizwaartekracht-apparaten. McKinnon zou ook bewijzen hebben voor buitenaardse contacten van de VS.

Gebouw 8

Gary McKinnon onthulde hoe de NASA in gebouw 8 van het Johnson Space Center in Houston foto’s bewerkt voordat ze publiek worden vrijgegeven. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie zou er computersystemen hebben met twee verschillende mappen. In één map wordt het oorspronkelijke beeldmateriaal bewaard en in de andere staan de bewerkte foto’s. Foto’s worden pas vrijgegeven als de UFO’s en andere onbekende objecten zijn weggepoetst.

De hacker, of Solo zoals de naam luidt waaronder hij opereerde, hackte tussen februari 2001 en maart 2002 vele honderden computers van het Amerikaanse leger en de NASA.

Uitlevering

McKinnon vecht al jaren tegen uitlevering aan de Verenigde Staten. Hij is het slachtoffer van een zeer omstreden terreurverdrag tussen Engeland en de VS. Hij deed al het mogelijke om zijn uitlevering te voorkomen, maar kreeg bij geen rechter een poot aan de grond.

Volgens zijn advocaten zou het uitleveren in strijd zijn met de mensenrechten. Procureur-generaal Dominic Grieve liet weten dat het onderzoek naar de besluitvorming alleen richtlijnen bevat en dat de Britse overheid nu overweegt om rechters meer mogelijkheden te geven waardoor uitlevering mogelijk voorkomen kan worden. Als hij wel wordt uitgeleverd kan McKinnon tot 70 jaar gevangenisstraf krijgen.

Wat is het echte verhaal achter McKinnon en de documenten over ‘niet-aardse officieren’ die hij aantrof? Wat is het verband met UFO’s? De Britse UFO-expert Matthew Williams onthult de opzienbarende feiten.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjaak
Sjaak
11 jaren geleden

Ik vraag me af of de schrijver daadwerkelijk de video heeft bekeken want beide komen niet overeen. De video is veel genuanceerder dan de harde uitspraken in het verhaal.

Beschouwer
Beschouwer
11 jaren geleden

Zo wel nu als in het verleden hebben hackers nogal wat blootgelegd. Deze man geeft een duidelijke boodschap weer.

Beschouwer
Beschouwer
11 jaren geleden

Veel TESLA-technologie is waarschijnlijk blootgelegd door hackers.

anouk
anouk
11 jaren geleden

Ze zouden Boeing is moeten hacken….

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x