Channelings

Ontdek je kracht bij gezondheidsproblemen – Channeling 13-09-2023

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer bij je te zijn, en we willen het graag hebben over gezondheidsproblemen.

We zien veel mensen met verschillende gezondheidsproblemen, en ze variëren van kleine dingen zoals een schimmelinfectie, tot ernstige problemen zoals kanker, fibromyalgie of auto-immuunziekten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Probeer je focus te veranderen

je zorgen maken vanwege gezondheidsproblemenWe begrijpen hoe je je zorgen kunt maken over deze dingen. Vooral als je eigen lichaam gezondheidsproblemen heeft, of als iemand van wie je houdt problemen heeft met zijn of haar gezondheid.

We begrijpen hoe dit je geluk kan beïnvloeden en dat je je daardoor zorgen gaat maken. Vooral omdat je gefocust bent op hoe de toekomst er uit zal zien terwijl er zoiets aan de hand is.

En het dagelijks leven kan sterk beïnvloed worden door hoe het met je gezondheid gaat, van jezelf of van iemand van wie je houdt.

We begrijpen dat, we begrijpen hoe het je geest kan kapen en dat het moeilijk is om je aandacht te richten op andere dingen, gelukkigere zaken.

Maar toch is er altijd een manier om de zon weer te zien schijnen. In de donkerste nacht weet je altijd dat de zon weer opkomt. En zo is het ook in deze situaties.

Er is altijd iets goeds te vinden in welke gezondheidsproblemen dan ook. Het kan zijn dat je je eigen kracht ontdekt, of dat degene met de gezondheidsproblemen iets diepgaands ontdekt wat hij of zij nog niet wist over zichzelf.

Je openstellen voor spiritualiteit

Vaak worden mensen spiritueler in moeilijke tijden, vooral als het om hun gezondheid gaat. Ze gaan meer bidden, of beginnen überhaupt te bidden.

Ze zoeken misschien troost in spiritualiteit, zoeken naar antwoorden, verbinding met engelen en gidsen.

En dat is een deel van de reden waarom er dingen gebeuren met mensen. Het openen van hun hart begint vaak met een verstoring van hun normale leven.

Het kan een ongeluk zijn, het kan iets financieels zijn, en gezondheidsproblemen zijn vaak een keerpunt voor mensen, om hun leven een andere wending te geven en een nieuw leven in een nieuwe richting te beginnen.

En soms besluit de ziel, omdat je ziel je altijd leidt en meer de leiding heeft dan je beseft, dat het tijd is om het aardse rijk te verlaten.

In dat geval gaat de patiënt over en verlaat het lichaam.

Alles is in orde, zelfs met gezondheidsproblemen

Alles is in orde, er is altijd licht ergens in ietsWat we willen dat je begrijpt, is dat alles goed is, ongeacht de situatie, hoe ernstig en eng het ook lijkt. Werkelijk.

We zien dat je daar vaak aan twijfelt, en vanuit je menselijke geest en je menselijke begrip is het niet altijd gemakkelijk om te zien, laat staan te accepteren, maar dat is de zuivere waarheid.

Alles is perfect georkestreerd en werkt perfect uit voor jou en voor alle anderen.

Dat betekent niet dat je passief moet blijven zitten en niets moet doen, ‘omdat alles goed is’. Ja, alles is in orde, wat je ook doet of niet doet.

Zie je kracht om dingen te veranderen

Maar je moet je leven leven, je bent hier om verschillende dingen te ervaren, verschillende emoties, verschillende situaties, dus blijf leven en laat doorkomen wát je ook creëert.

Jij bent de schepper van jouw werkelijkheid en als iets niet is wat je wilt, kun je vandaag beginnen met het anders te creëren. Zo krachtig ben jij!

Je hebt de kracht om vanaf nu een totaal andere realiteit te creëren. Want je creëert in het nu. Alles wat je nu in je leven ziet, is het resultaat van jouw creatie in het verleden.

Begin een nieuwe toekomst te creëren

De toekomst wordt nu gecreëerd. Blijf dus niet stilstaan bij dingen die niet zijn zoals je zou willen dat ze zijn.

Begin je aandacht te geven aan gevoelens en gedachten alsof je nieuwe werkelijkheid er al is, alsof de gezondheidsproblemen al opgelost zijn.

En het resultaat kan anders zijn dan je verwacht, je ziel zal de dingen altijd sturen op de manier die het beste is voor jou en je expansie en de expansie van je ziel, maar jij hebt er veel over te zeggen.

Jij kiest door middel van je gedachten en je emoties, je gevoelens, je vibratie, welke richting je nieuwe creatie opgaat.

Magie creëren?

Ontdek de magie die binnen handbereik ligtWe zeggen niet dat je een ziekte onmiddellijk zult genezen, dat is natuurlijk mogelijk, zo krachtig ben je, maar je moet weten, niet alleen geloven, maar weten dat je het kunt.

De meesten van jullie geloven het niet, laat staan dat ze het weten. Maar je bent absoluut in staat om wonderen te creëren.

Dus waarom zou je er niet mee spelen en beginnen de magie die je in handen hebt te zien, om een door jou gemaakte nieuwe toekomst te creëren en te laten ontvouwen.

Je bent niet gebonden door contracten uit het verleden, je bent niet gebonden door karma, je bent nergens aan gebonden, je bent vrij om het leven te kiezen dat je wilt en jij kunt het creëren.

En al die tijd kun je er zeker van zijn dat alles in orde is, welke keuze je ook maakt. Of als je geen keuze maakt. Hoe dan ook, het is allemaal perfect! Zelfs als je dat niet begrijpt.

We vinden het altijd fijn om met je te spreken en we hebben erg genoten van het onderwerp van vandaag.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is en daarmee zijn we compleet.

4.5 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
9 maanden geleden

t,ja, in principe denk ik ook dat we onbegrensde wezens zijn maar wat de rede is in dit aardse tranendal zal ik wel nooit begrijpen.
Aan AL WAT IS kan in mijn beleving niets worden toegevoegd. Dus hoezo ervaring opdoen? ellende meemaken? oorlog, ziekten, rampen? waarvoor? we zijn toch AL WAT IS? dus weten alles, hebben alles en als de kruik vol is, kan er niets meer bij, ook geen ervaringen.
Dus… mysterie!

..Madelief
..Madelief
9 maanden geleden

Dank. Nogmaals dank voor deze les hier heb ik veel van mee gemaakt voor sommige mensen niet te begrijpen. Maar ik heb ook mensen mogen helpen nu vind ik dit zo fijn dat daar weer eens openheid over is.Ik stuur u allen Liefde Licht en Kracht en ook. VREDE

Bobien
Bobien
9 maanden geleden

Top

Geen angst
Geen angst
9 maanden geleden

Vrijheid.Respect.Dankbaarheid.

Back to top button