Homepagina » Buitenland » Horrorverhaal: wereldwijd sterfgevallen en besmettingen kort na coronavaccinatie
sterfgevallen
Foto: Tim Reckmann CC BY 2.0

Horrorverhaal: wereldwijd sterfgevallen en besmettingen kort na coronavaccinatie

De afgelopen weken en maanden kwamen er talloze berichten voorbij over mensen die waren overleden nadat ze het vaccin tegen corona toegediend hadden gekregen. Meestal ging het om één of enkele sterfgevallen, waardoor het misschien lastig is om een totaalbeeld te krijgen.

De reguliere media strooien ook nog eens zand in de ogen door alleen maar juichberichten te schrijven over de vaccinatiecampagne. Een verband tussen ernstige bijwerkingen zoals allergische reacties of overlijdens en de prikken wordt ontkend.

Overal is het beeld hetzelfde

Mensen maken zich terecht zorgen. De vaccinatiecampagne heeft al na enkele weken geresulteerd in een eindeloze reeks ernstige complicaties, ziekte-uitbraken en sterfgevallen. Het gaat vooral om mensen uit risicogroepen, zoals ouderen en kwetsbaren. Dit zijn juist de mensen die men wilde beschermen.

Overal is het beeld hetzelfde: er wordt eerst gevaccineerd in verpleeg- en verzorgingstehuizen, vervolgens treden er uitbraken op en enkele dagen later sterft een aanzienlijk deel van de bewoners.

Frankrijk en Noorwegen zijn een onderzoek gestart

In Frankrijk heeft de regering op 20 januari een onderzoek laten instellen nadat er vijf doden waren gevallen. Ook vroeg zij zorginstanties om extra waakzaam te zijn. Noorwegen ging nog een stap verder: nadat daar 23 ouderen waren gestorven na vaccinatie liet de regering 13 autopsies uitvoeren. Noorwegen veranderde de vaccinatierichtlijnen voor hoogrisicopatiënten, die bij twijfel niet gevaccineerd mogen worden. Andere westerse landen bagatelliseren de aantallen.

Coronacluster Oostenrijk

In de Oostenrijkse gemeente Gänserndorf zorgde een coronacluster voor onrust. Daar werden bewoners en medewerkers van zorgcentra kort voor het begin van het nieuwe jaar ingeënt. Begin februari bleek een tiental gevaccineerden corona te hebben. Sommige patiënten hadden ernstige klachten. Inmiddels zijn zes bewoners overleden.

Bijwerkingen en overlijdens in Zwitserland

In Zwitserland spelen de zorginstanties mooi weer. De Zwitserse medicijnautoriteit Swissmedic meldde begin februari 63 gevallen van ‘ongewenste bijwerkingen’. Dat klinkt onschuldig, maar in 26 van die gevallen ging het om ‘ernstige’ bijwerkingen. Daarnaast deed zich in Zwitserland één van de eerste sterfgevallen in Europa na coronavaccinatie voor. Het ging om een 91-jarige man uit Luzern die verder geen klachten had. Experts en autoriteiten buitelden over elkaar heen om een oorzakelijk verband tussen het overlijden en de toediening van het Pfizer-vaccin te ontkennen.

21 doden in België, 15 in Nederland

Toen er 21 doden werden gemeld in België als gevolg van de coronavaccinatie, ontkenden de autoriteiten elk verband. De Duitse staatsomroep Deutsche Welle kwam zelfs met een factcheck waarin beweerd wordt dat er geen verband is en dat het allemaal oude mensen waren met onderliggende aandoeningen. Tot nu toe zijn er in Nederland 15 meldingen van overlijden na vaccinatie met coronavaccins. Het betreft ouderen die binnen één tot negen dagen na de vaccinatie zijn overleden.

Besmettingen en sterfgevallen in Italië

Ook in Italië zijn er meldingen gedaan van sterfgevallen door vaccinatie. In Adelfia in de Italiaanse provincie Bari raakten halverwege vorige maand 75 ouderen besmet nadat ze waren gevaccineerd. Drie van hen stierven. Ook nabij Corchiano in de regio Latium ging het mis: daar stierven eveneens drie mensen die waren ingeënt, waarna de lokale autoriteiten alarm sloegen. En afgelopen weekend maakten Italiaanse media melding van een ‘verontrustende stijging’ van het aantal coronasterfgevallen onder medewerkers van de Italiaanse gezondheidsdienst, kort nadat ze het Pfizer-vaccin hadden gekregen.

Spanje: 761 doden na vaccinatie

In Spanje houdt kennelijk niet alleen het virus huis, maar ook de vaccinatiespuit. Daar stierven tussen eind januari en begin februari binnen een week 761 ouderen in zorginstellingen, nadat ze waren ingeënt. De massale sterfte in een verzorgingstehuis in Los Barrios in de provincie Cádiz, waar 46 bewoners overleden na de eerste dosis, veroorzaakte veel opschudding. De Spaanse gezondheidsautoriteiten weigerden een verband te leggen met de vaccinaties, maar schortten de campagne in het tehuis wel op.

Kort daarvoor waren 78 bewoners van een verzorgingstehuis in Toledo, ten zuidwesten van Madrid, ernstig ziek geworden na de eerste dosis van het vaccin. Zeven van hen stierven.

Groot-Brittannië: 143 doden gemeld

In Groot-Brittannië kon men dankzij noodgoedkeuringen al in december beginnen met vaccineren. Al snel doken verschillende horrorberichten op over ernstige vaccinatieschade en sterfgevallen. Er was vooral veel aandacht voor fotomodel Katie Price, die zich zorgen maakte over haar zoon Harvey. Hij behoorde tot één van de risicogroepen en belandde na de vaccinatie in het ziekenhuis. Harvey begon nadat hij was ingeënt hevig te stuiptrekken, zei Price.

Ook in Groot-Brittannië is het weer hetzelfde liedje. Daar stierven 143 mensen na vaccinatie, maar dat heeft volgens de autoriteiten natuurlijk niets te maken met de inenting.

Talloze doden in de Verenigde Staten

Sinds de machtswisseling in de VS zijn officiële instanties en de gevestigde media opeens erg terughoudend met negatieve krantenkoppen over corona. Maandenlang probeerden ze Trump alle coronadoden in de schoenen te schuiven, maar kritiek op Biden is uit den boze. Deze zelfcensuur leidt hoogstwaarschijnlijk ook tot het achterhouden van informatie over meldingen van sterfgevallen na vaccinatie.

Via diverse kanalen komt er toch de nodige informatie naar buiten. Zo zegt een verpleeghulp in een filmpje dat Amerikaanse bejaarden na toediening van de vaccinaties ‘bij bosjes sterven’. Het totale aantal sterfgevallen ligt inmiddels op 653, blijkt uit gegevens van de CDC, het Amerikaanse RIVM.

16 overleden zorgmedewerkers in India

In India ontwikkelen de gezondheidsautoriteiten hun eigen vaccins in samenwerking met lokale farmaceutische bedrijven. Sommige zijn al goedgekeurd voor noodgebruik. De regering in New Delhi keurde het Pfizer-vaccin opmerkelijk genoeg af omdat het ‘mogelijk gevaarlijk’ is.

Eerder waren er problemen met de prik van AstraZeneca. Volgens de krant The Hindu stierven er kort na vaccinatie 16 Indiase zorgmedewerkers, waarna een onderzoek werd ingesteld.

Wat gebeurt er in Duitsland?

In Duitsland zijn sterfgevallen na vaccinatie schering en inslag. We kunnen onmogelijk alle gevallen afzonderlijk bespreken. Het zijn er inmiddels veel, en natuurlijk wordt elk verband betwist. Het Paul-Ehrlich-Institut spreekt in een rapport over ‘vermoedelijke gevallen van bijwerkingen na vaccinatie’ van 113 sterfgevallen in Duitsland. Het gaat om mensen van 46 jaar en ouder. De Duitse rechterlijke macht toont zich wel sceptisch over de gevallen. Het parket in Keulen heeft bepaald dat er een autopsie moet worden uitgevoerd bij drie mensen die na vaccinatie zijn overleden.

De verantwoordelijke patholoog wil dat er in alle gevallen autopsie wordt gepleegd, zowel bij gevaccineerden als ongevaccineerden. Het zou dan in ieder geval duidelijk worden wie echt ‘aan’ of alleen ‘met’ corona is overleden. We zouden dan ook eindelijk te weten komen of een experimenteel vaccin dat haastig is ontwikkeld en door politici wordt opgedrongen een zegen is voor de mensheid of een vloek.

[Wochenblick]

Volg ons op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9 57 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Schapen in de rij voor een CoronaVaccine.. COVID-19 Depopulatie agenda werkt perfect !!

loulou
loulou
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Ja, het zijn echt van die domme mensen die zich laten lijden door angst en hoe eenvoudig ze nog in overheid vertrouwen. Dit is echt treurig!

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  loulou
2 maanden geleden

Nou vaak in een verzorgingshuis hebben de mensen geen keuze omdat ze al gedesoriënteerd zijn en al gebrainwashed en geïsoleerd dus sowieso ten dode opgeschreven gewoon triest wat ONZE REGERING doet

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Anoniem 71
2 maanden geleden

Niet alleen triest. Ook misdadig. En ze mogen er ook niet zomaar mee wegkomen.

Mario
Mario
Reactie op  Anoniem 71
2 maanden geleden

Daag Rutte en de Jong voor tribunaal voor het plegen van massamoorden.

Marc
Marc
Reactie op  Anoniem 71
2 maanden geleden

Triest? Het zijn oorlogsmisdaden, massagenocide die de overheden uitvoeren op de mensheid. Het zijn psycho`’s, door en door slechte mensen die alleenmaar oog hebben voor eigen gewin, geld en macht.

Mickey
Mickey
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

A joh …fikandelleje opeten… da’s toch het zelvde!
Als iemand mij vraagd… al die vacceens vernitigen!

alexander
alexander
Reactie op  Mickey
2 maanden geleden

en de hele politieke gespuis en de virologen die meewerken met WHO en BG

alexander
alexander
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

inderdaad,DEAGEL 80% van de bevolking moet weg.https://www.deagel.com/forecast

Dirk
Dirk
2 maanden geleden

U staat nog steeds te dringen en springen en vindt ook dat iedereen zich moet vaccineren dan zou u zich toch eens meer moeten verdiepen in die hele propaganda en angst zaaierij door de overheid, omt, rivm en de reguliere media en dan vooral op de TV.. 

Rob
Rob
Reactie op  Dirk
2 maanden geleden

Plus dat je op de website van bv Moderna zelf kunt lezen aar ze mee bezig zijn: een besturingssysteem. Ze noemen het ook wel ‘software for life’. Ook al die types die willen onderzoeken wat er gebeurd is na een vaccinatie kunnen dat gewoon lezen. Dan zie ik maar twee opties: ze spelen het spel gewoon mee of ze zijn net zo dom als veel gewone burgers.

Rudolf
Rudolf
2 maanden geleden

In mijn gezonde lichaam geen dodelijk carona spuit echt niet 😡😡😡😡😡👎👎👎👊👊👊

Haggis
Haggis
Reactie op  Rudolf
2 maanden geleden

Heb al jarenlang genoeg lichamelijke klachten, laat me geen nieuwe opdringen. Iedereen heeft het recht zijn/haar eigen gezondheid te beschermen

antje
antje
2 maanden geleden

ik snap niet waarom mensen zich nog steeds laten vaccineren
gaat dan niemand uit op onderzoek?

Joop Knoop
Joop Knoop
Reactie op  antje
2 maanden geleden

Omdat we continue gebombardeerd worden door de media dat vaccineren veilig en belangrijk is. Het zogenaamde “illusoire waarheidseffect. ”
“Als je een leugen vertelt die groot genoeg is en deze blijft herhalen,” “zullen mensen het uiteindelijk gaan geloven.” Joseph Goebbels

Judith
Judith
Reactie op  Joop Knoop
2 maanden geleden

En dan vooral de morele chantage.
We doen het voor een ander!
Als je het niet doet ben je een pokke-egoïst.

i. l.
i. l.
Reactie op  Judith
2 maanden geleden

inderdaad, ze willen dat je je schuldig voelt als je het niet doet.
dan maar een egoist.

ik snap het niet
ik snap het niet
Reactie op  i. l.
2 maanden geleden

Beter een levende egoïst, dan een doden vacc ontvanger.

Tom
Tom
Reactie op  antje
2 maanden geleden

Kijk even naar de main stream media. Dan snap je het. Totale brainwash. De TV staat bij mij al een jaar uit. Krant ook jaar geleden opgezegd.

Dubito
Dubito
Reactie op  Tom
2 maanden geleden

Vandaag weer een paginagrote propaganda-advertentie in de gelijkgeschakelde EU-dagbladen. Dit keer twee sportmensen die ‘de mouw opstropen’.
De bijbehorende tekst zit vol fouten, aannames en drogredenen.
Nu eens proberen een paginagrote advertentie te plaatsen met alle bijwerkingen en overlijdens. Voor de balans hè.
Politie aan je deur.

lotfi
lotfi
Reactie op  Tom
2 maanden geleden

bij ons hier in Limburg (B) worden de kranten nu gratis in de brievenbus uitgedeeld, heb er snel een sticker geplaats “GEEN kranten in de b.bus MEER!!!!

Totalottie
Totalottie
Reactie op  lotfi
2 maanden geleden

Ja ze douwen het je gewoon door de strot!

Merkel
Merkel
Reactie op  lotfi
2 maanden geleden

Je kan er de kachel niet eens mee aanmaken.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  antje
2 maanden geleden

De menselijke domheid. Einstein: “Het Universum en de menselijke domheid zijn oneindig. Maar van het eerste ben ik niet zeker”.

Jacob
Jacob
2 maanden geleden

Al die doden een gevolg door de grote afval van God en de Bijbel, men had het kunnen weten indien men de “ware” kerk niet de rug had toegekeerd en ieder zijn Bijbel dagelijks had gelezen. Openbaring wordt nu steeds duidelijker en herkenbaarder. Indien u iets niet begrijpt, vraag het God, Hij zal u antwoorden staat er geschreven.

Monique
Monique
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

100%eens met u.GodsWoord GAAT in vervulling.

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Monique
2 maanden geleden

Gods Woord gaat in vervulling. Zijn wij klaar om Jezus Christus op de wolken te zien terugkeren? Of denken we nog steeds dat de Bijbel ons fabeltjes vertelt? Dat zijn vragen die ons moeten bezighouden. Er is nog tijd voor bekering.

Rudolf
Rudolf
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

Mooi gezegd vaccin is de teken en de stempel van de duivel(merkteken).

Johan
Johan
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

Die God van u laat dit toe? Moet een verschrikkelijk iemand zijn.

Johan
Johan
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

Niet alles geloven wat geschreven staat, ook niet op internet… zelf nadenken is mijn devies

Realistic
Realistic
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

God heeft geen instructieboekje nodig. Wie een boek nodig heeft om te geloven heeft het woord niet gehoord. Dat boekje is trouwens door mensen geschreven en niet door God.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

Is dat dezelfde god die miljoenen mensen, waaronder veel kinderen, in Afrika laat sterven? En komt dat dan omdat zij geen aanhanger zijn van de (jouw) ‘ware’ kerk en de bijbel niet dagelijks lezen?🙄

Ruben
Ruben
Reactie op  Veterans_Resistance
2 maanden geleden

Miljoenen kinderen? Daar zorgen de mensen voor.
Tegen de twee miljard baby’s zijn afgelopen 50 jaar vermoord. Door hun eigen moeder, vader, artsen met steun van de overheden en de zwijgende meerderheid.
Kinderen door God geschapen en gewild worden wreed vermoord in de moederschoot.
Volgens Moeder Theresia is abortus de grootste bedreiging van de wereldvrede.
Abortus plus alles wat een gruwel is is algemeen aanvaard door de grote meerderheid.
Wanneer de zonde wet word is het aftellen tot de straf.
Al die ellende van afgelopen jaar is niet meer dan een opmaat naar iets verschrikkelijks.
De mens blijft koppig op een paar na.
Laten we hopen dat de ogen op tijd open gaan, de tijd is zéér kort.
Niet alleen ons leven en welzijn staan op het spel, maar onze hele eeuwigheid.
De zogenaamde NWO en de antichrist gaan vooraf aan de wederkomst van Christus. Hij zal komen als Rechtvaardige rechter.
De machthebbers denken dat ze gewonnen hebben, maar verschrikkelijk zal hun einde zijn.
Maar eerst zal de hele mensheid verschrikkelijk moeten lijden, lichamelijk en geestelijk.
Sterkte voor alle mensen.🙏

Henk R
Henk R
2 maanden geleden

Dat zijn hier in Europa al 975 doden wat er in het bovenstaande stuk vermeld wordt. En dat zijn ze nog lang niet allemaal. Dan eet ik toch liever een frikadel .

Woman
Woman
2 maanden geleden

De volkerenmoord is in volle gang maar de slaafse gehersenspoelde onder hypnose verkerende angsthazen blijven braaf de mensonterende maatregelen opvolgen!!
Als iederéén weigert om nog langer mee te werken aan deze waanzin dan in het over en uit met dat stelletje machtswellustelingen wereldwijd!!

wim bierman
wim bierman
2 maanden geleden

De genocide is begonnen. Dank u Microshot !

Arnie
Arnie
2 maanden geleden

Maar volgens cnn hoeven we niet te schrikken als er mensen komen te overlijden door het vaccin, want dat kan gebeuren. U kunt rustig gaan slapen….

Het zijn oplichters
Het zijn oplichters
Reactie op  Arnie
2 maanden geleden

En CNN weet het. Let eens op de haatfaces van deze corrupte presentatoren. Vooral die smerige Cuomo. Laat die man eens naar zijn “brave” broer kijken.

Henk
Henk
2 maanden geleden

Ja er word wel erg makkelijk over gedacht , 1 of 2 prikjes en de opvolgende dagen zie je de zon niet meer opkomen . In feite maken de mensen die zich bezig houden met inenten zich schuldig aan moord hetzelfde als met teveel insuline inspuiten . Dit vaccin is niet zoals behoort uitvoerig getest , Doktoren en eigenlijk iedereen weet dat dus zeg niet “Wir haben das niet geweten”, dan is het toch vreselijk dom en stom om niet te wachten vanaf nu tot er meer over bekent is .

x

Check Also

vaccinatie

Weinig vraag: steeds meer vaccinatiecentra moeten sluiten

De media en politici doen er alles ...

tweede

Holocaust-overlevende: overeenkomsten tussen Tweede Wereldoorlog en coronabeleid ‘zeer angstaanjagend’

Gisteren ontstond ophef over de poster van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

91
0
We lezen graag je reactie!x