Buitenaards

Oud-kosmonaut Georgi Gretsjko wil buitenaardsen ontmoeten

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In gesprek met een Russisch boulevardblad zei de gepensioneerde kosmonaut Georgi Gretsjko dat hij in december 2012 mensachtige buitenaardsen wil ontmoeten.

Buitenaardsen zouden onze planeet rond de winterwende tussen 21 en 23 december kunnen bezoeken en ik zou ze graag willen ontmoeten, aldus Gretsjko.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij wil niet alleen met ze praten, maar ook naar hun beroemde vliegende schotel kijken. Georgi Gretsjko is één van de bekendste kosmonauten. Hij werd in 1931 geboren in Leningrad (nu Sint-Petersburg) en werd uiteindelijk de rechterhand van Sergej Koroljov, de vader van het Sovjet ruimtevaartprogramma.

Saljoet 6

Hij nam deel aan diverse ruimtemissies waaronder Saljoet 6 in december 1977. Saljoet 6 was een ruimtestation uit het Sovjet-bemande-ruimtevaartprogramma. Het werd in september 1977 in een baan om de aarde gebracht.

De Russisch-Amerikaanse ufoloog Paul Stonehill denkt dat het Koroljov zelf was die Gretsjko interesseerde in UFO’s. In zijn memoires sprak Gretsjko kort over een mysterieus ‘laboratorium waar vliegende schotels werden bestudeerd’. Hij is ook aanhanger van de theorie dat een buitenaardse interventie achter de Toengoeska-explosie zat en een ramp op aarde wist te voorkomen.

Metaalvormig object

Aan boord van Saljoet 6 zagen Gretsjko en Joeri Romanenko in 1977 hoe ze werden gevolgd door een onbekend vliegend object ‘dat enigszins groter was dan objecten die vanaf de aarde werden gelanceerd’. Het was metaalvormig en weerspiegelde zonlicht. Hij moest zijn uitspraken een paar dagen later terugnemen.

“Ik heb de buitenaardsen niet zelf gezien, maar ik denk wel dat ze bestaan,” vertelde Gretsjko aan het boulevardblad. “Ik geloof in een hogere intelligentie, die ons in de richting van onze doelen stuurt. Het hogere bewustzijn wilde dat ik kosmonaut zou worden.”

Onbekende kracht

De gepensioneerde kosmonaut kroop al vaak door het oog van de naald. Zo werd hij in de Tweede Wereldoorlog neergeschoten door de Duitsers, heeft hij een motorongeluk gehad en miste hij een vliegtuig dat later zou neerstorten. “Er is altijd een onbekende kracht geweest die me redde,” legde Gretsjko uit. “Ik realiseerde me opeens dat ik kosmonaut moest worden en wellicht buitenaardsen zou ontmoeten. Ik had ooit een voorspellende droom waarin ik zag hoe mijn vrouw stierf. Twee uur later kreeg ze een dodelijk auto-ongeluk.”

“Vrienden van mij doen onderzoek naar UFO’s in Rusland,” ging hij verder. “Wanneer ze gaan landen reis ik natuurlijk af naar een plaats waar een vliegende schotel zal zijn. Ik ben er zeker van dat ik naar binnen mag. Als ik in het schip ben zeg ik gewoon: ik astronaut, jullie astronauten.”

Voordat hij sterft wil de inmiddels 81-jarige Gretsjko een mensachtige buitenaardse zien. “Ze bestaan immers. Ik ben er zeker van. Er is een hogere intelligentie die ons van bovenaf stuurt.”

Bronnen: Openminds.tv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hub
Hub
11 jaren geleden

Wie zou dat niet willen.
Iedereen die in buitenaards leven gelooft,
heel veel interesse hierin toont,
zou zeker ook graag contact met buitenaardsen willen krijgen.
Hier ben ik er één van .
Groetjes Hub.

benny
benny
11 jaren geleden

bel mij dan ook even zodra ze er zijn 😀 .. ergere wezen als ons kunnen ze niet wezen .. soms schaam ik me dood voor mijn eigen volk (regering)ik denk eerder dat de vraag luid als: durfen zij wel bij ons te komen ?.. van mij mag het ! ik schudt ze graag de hand! 🙂 ze zijn van harte welkom en als die zielige knapen die denken, ”dat de wereld van hun is” dan ook nog eens stoppen met op onze galactische vriendjes te schieten ! dan is dat helemaal perfect! greetzz Benny

legaal
legaal
11 jaren geleden

hallo allemaal,van mij mogen ze ook landen.Ik geloof al jaren lang dat er buiten aardse er zijn.Ik schud ze ook graag de hand,en ik hoop nog eens binnen afzienbare tijd in hun ruimte schip te mogen bezoeken.Wat ik denk dat ze niet kunnen landen is,ze willen graag toestemming hebben om te mogen landen na de bekend making dat ze bestaan.DISCLOCER.ik ben er al zo vertrouwd mee ,want ik zie vaak zweven in de lucht zoals sigaar schepen en andere, die hebben hele mooie scherpe lichten .ik heb dit ook wel eens door gegeven aan niburu.maar toen heeft niet Niburu mij geblokkert zodat ik niet meer op die site kwam.laat de FBI,maar komen met de M.I.B.wand zo ben ik ook een keer geblokkeerd geworden voor Boomdaddy03,mijn profider was het niet dat heb ik nagevraagtdus wie of wat???maar ik sta te popelen dat ze opelijk kunnen landen.

Adriana
Adriana
11 jaren geleden

[quote name=”Hub”]Wie zou dat niet willen.
Iedereen die in buitenaards leven gelooft,
heel veel interesse hierin toont,
zou zeker ook graag contact met buitenaardsen willen krijgen.
Hier ben ik er één van .
Groetjes Hub.[/quote]
Nou ik wil ze niet ontmoeten,ik ben er als de dood van,en ik geloof niet dat ze hier heen komen met goede bedoelingen!!!

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x