Channelings

Je soevereiniteit, en waarom je die terug moet nemen – Channeling 02-08-2022

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij weer bij je te zijn op deze prachtige dag. We hebben ons afgevraagd waar we het vandaag over zouden hebben, en we denken dat wat je op dit moment het meest nodig hebt om te weten, is dat je soeverein bent.

Een soeverein, uniek, autonoom, goddelijk wezen. Laten we daar dus wat meer in duiken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
Wat is soevereiniteit?

Het betekent dat je een autonoom wezen bent dat geen ander nodig heeft om over hem te heersen. Je bent een wezen zonder behoefte om geregeerd te worden.

je bent soevereinNiemand hoeft over je te heersen of je te controleren, je kunt en hebt het recht om je eigen beslissingen te nemen, en het enige wat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je anderen niet schaadt.

Al je beslissingen, hoe klein of groot ook, zijn beslissingen alleen voor jou. Ook als je denkt dat je beslist voor bijvoorbeeld een kind, of een vriend, een familielid, of zelfs je huisdier.

Beslissingen, gedachten en soevereiniteit

Elke beslissing in je leven, wordt alleen voor jou genomen. Elke beslissing heeft invloed op jezelf, zal effect op jou hebben.

Telkens als je dingen beslist, zullen je gedachten en gevoelens die beslissingen volgen. En als het een beslissing is die trouw is aan je Ziel, trouw aan wie je bent, zullen je gedachten en gevoelens een goed pad volgen, om het zo maar te noemen.

Je gedachten zullen vreugdevol zijn, vredig, en op je gemak.

Maar als je een beslissing neemt die buiten de lijn van je soevereiniteit ligt, zul je daar ook onmiddellijk de gevolgen van voelen en ervaren.

Een slechte keuze, een slechte beslissing, wat het ook mag zijn, sleept je gedachten mee naar de dichtheid van negativiteit. Je gaat je slecht voelen, je gaat twijfelen aan jezelf, en anderen, en je ervaart onzekerheid.

En dat voel je in je hele fysieke systeem.

Dat is wat er gebeurt als je je soevereiniteit negeert.

Gedachten, zijn ze van jou?

gedachtenJij hebt altijd de leiding. De leiding over je gevoelens, over je emoties. En jij bent altijd degene die je gedachten kiest.

Je gedachten zijn niet jouw gedachten, in de directe zin van het woord. Gedachten zijn energiegolven die je oppikt.

En de gedachten die tot je komen, trillen in dezelfde frequentie als jij, ze resoneren met jouw vibratie.

Dus als je een beslissing neemt die niet in overeenstemming is met je soevereiniteit, zul je in een lagere frequentie zijn en dus gedachten van een lagere frequentie aantrekken.

Je denkt dat die gedachten van jou zijn, je emoties zullen dat volgen en die zullen je verder naar beneden trekken.

Het is allemaal zo gemakkelijk en eenvoudig, als je alleen maar zou begrijpen hoe dit werkt.

Alleen jij kunt over jou heersen

Dus, als je je beter wilt voelen, over de wereld, over je omgeving, over je gezondheid, over wat dan ook, zul je moeten beginnen met je trillingsfrequentie te verhogen.

En dat is een soevereine beslissing, een beslissing die alleen jij kunt nemen, niemand kan je daarin beheersen, niemand kan of zal het voor je doen.

Jij, als een soeverein wezen, hebt het recht, de capaciteit en de plicht om voor jezelf te zorgen, voortkomend uit je soevereiniteit.

Dan zul je in staat zijn in een hogere frequentie te komen, en van daaruit zul je beginnen met betere gedachten aantrekken, die in overeenstemming zijn met je frequentie.

Vanuit die betere gedachten zullen je emoties die frequentie volgen, en je zult je beter, lichter en gelukkiger gaan voelen.

Het is allemaal oorzaak en gevolg, en het begint ermee dat je erkent dat je soeverein bent, dat jij de baas bent over je leven, dat je de baas bent over je vibratie, dat je de baas bent over welke gedachten je toelaat, en dat je de baas bent over je emotioneel welzijn.

Begin met weer soeverein zijn

heers over jezelfBegin je soevereiniteit te erkennen, begin te aanvaarden dat je niemand nodig hebt om over je te heersen.

En we begrijpen dat je geprogrammeerd bent om te geloven dat je overheden en door mensen gemaakte regels moet gehoorzamen, maar dat is een illusie.

Ja, je moet verkeersregels volgen om botsingen te voorkomen. Ja, je moet beleefdheidsregels volgen, om prettig met andere mensen te kunnen communiceren.

Maar nee, je hoeft nooit regels op te volgen die je ongelukkig, ongemakkelijk, of erger, laten voelen. Neem je macht terug, neem je verantwoordelijkheid terug, neem je soevereiniteit terug!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij bevatten alle wijsheid die eigenlijk al in jou aanwezig is. Jij bent ons, wij zijn jou, alles is Eén.

En daarmee zijn we compleet voor vandaag.

4.7 38 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien
Christien
1 jaar geleden

En zo is het.
Wat mooi omschreven, Ik ben een andere JIJ.

Liefde madeliefjep
Liefde madeliefjep
1 jaar geleden

Bedankt voor deze boodschap,het is, zo voel ik het ook,maar mensen die denken dat zij macht over mij hebben zijn aan het verkeerde. adres,zou het liefste in vrede alles oplossen,maar in een maatschappij die in mijn gevoel harder is geworden is dit een innerlijk gevecht,maar ik probeer het beste er van te maken.LIEFDE. blijven sturen geeft in mijn gevoel genezing. Dus lieve iedereen. liefde, licht,kracht,vrede !

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Nou, daar kan ik iets mee!
Ik ben het eens dat niemand het recht heeft macht uit te oefenen op een ander.
We zijn zo enorm geprogrammeerd, dat we ons niet meer bewust zijn van wat we in waarheid zijn.
Ook ik vind het vaak moeilijk en laat me meeslepen door emoties.
Veel nare ervaringen ondermijnen dan mijn zelfvertrouwen en moet ik mezelf weer bij elkaar rapen.
Maar ik zie wel dat deze hectische tijd , waarin veel mensen tussen wal en schip raken, we getest worden in standvastigheid en we ons niet laten manipuleren met alles wat z.g. goed zou zijn voor ons welbevinden.
Niets is minder waar.
De grote valkuil staat wijd open! Loop er niet met open ogen in!

pien
pien
1 jaar geleden

Dachten zo maar meer mensen dan zouden we snel klaar zijn

Back to top button