Buitenaards

‘Leger VS werkte met buitenaardsen’

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens het Australische ontbijtprogramma Sunrise werd gesproken over beweringen dat het Amerikaanse leger heeft samengewerkt met buitenaardsen.

Charles Hall was jarenlang werkzaam voor de Amerikaanse luchtmacht en naar eigen zeggen bevoegd om de topgeheime militaire basis Dreamland in de Nevadawoestijn te betreden.

Hij begon in 1964 als weerman op Nellis Air Force Base in Nevada en bezocht 2,5 jaar lang verschillende militaire faciliteiten in het gebied, waaronder Dreamland of Area 51.

Ster van Barnard

De luchtmacht had de basis ingericht voor buitenaardse wezens. Hall zei twee jaar contact te hebben onderhouden met de zogeheten tall whites.

Ook had hij naar eigen zeggen contact met de ‘Roswell Greys’ en de ‘Noren met 24 tanden’, die van een planeet rond een dichtbijzijnde ster komen, waarschijnlijk de Ster van Barnard.

Bevestigingen

Hall omschrijft de tall whites als slanke en witte wezens die een stuk langer zijn dan mensen (tot 3 meter) en zo’n 600 tot 800 jaar oud worden. Hij was eerst bang voor ze, maar raakte langzaam maar zeker aan ze gewend. Op dezelfde manier waren de wezens eerst ook bang voor de mensen. Er werden volgens Hall vooral technologieën uitgewisseld.

Marie, de vrouw van Charles, zegt dat ze haar man gelooft. Ze voegt toe dat ze van over de hele wereld bevestigingen heeft gekregen over het contact met de genoemde buitenaardse wezens.

Bron en beelden: Yahoo.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
9 jaren geleden

tall whites waaarom zouden die bang zijn voor mensen?
1)ze hoeven hier niet te komen.
2)technologisch staan en zijn ze verder dan mensen.
3)waarom zouden ze technologie uitwisselen.
4)zij gaven ons technologie,kan ik me iets bij voorstellen,maar dat wij ze technologie gaven kan ik me niet voorstellen aan een beschaving die miljoenen jaren op ons vooruit zijn en wringt de schoen dat ik dit niet geloof.

Mojomirosa
Mojomirosa
9 jaren geleden

En wie naait de kleren voor die slanke lange witte wezens? En welke meubelmaker timmert de stoelen en bedjes?

Ufo
Ufo
9 jaren geleden

Interessant artikel!

Ik heb al veel ufo ’s waargenomen en hoop op een dag een keer een buitenaardse te ontmoeten.

Plien
Plien
9 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x