Gezondheid

Meisje (8) moet ondanks bezwaren moeder worden gevaccineerd

Help anderen door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ondanks bezwaren van de moeder moet een achtjarig meisje toch vaccinaties krijgen toegediend, zo heeft een Australische rechter geoordeeld.

De moeder uit de Australische deelstaat Victoria was overgestapt op homeopathische methoden om haar kind tegen ziektes te beschermen.

Een groep Australische wetenschappers heeft vorige week gezegd dat de anti-vaccinatielobby het leven van kinderen op het spel zet.

Russische roulette

In 2010 had de vader van het meisje zijn nieuwe echtgenote gevraagd om haar zonder toestemming van de biologische moeder mee te nemen naar een medisch centrum, waar ze werd ingeënt tegen difterie, tetanus, polio, hepatitis B, kinkhoest, mazelen, bof, Haemophilus influenza type b (Hib), rode hond en meningokokken type C.

De vader vertelde de rechtbank dat hij hoopte het meisje in het geheim te kunnen blijven vaccineren omdat hij geen ‘Russische roulette met haar gezondheid wilde spelen’.

Hij was naar eigen zeggen bang dat het aanstaande kind van zijn zwangere vrouw ziek zou kunnen worden van een niet-gevaccineerd kind.

Biologisch voedsel

De biologische moeder zei dat ze met haar dochter een ‘eenvoudig en gezond leven leidt’, biologisch en onbewerkt voedsel eet en gifstoffen vermijdt.

Ze voegde toe dat ze het immuunsysteem van haar kind versterkt door middel van homeopathie en het eten van biologisch en biodynamisch voedsel.

Het meisje raakte geïnfecteerd met kinkhoest, maar volgens de moeder zijn zowel homeopathische methoden als traditionele vaccinaties niet 100 procent effectief. Ze gaf haar dochter antibiotica en Salbutamol voor haar astma.

Gewetensbezwaren

Rechter Victoria Bennett zei dat er onvoldoende bewijs is voor de werkzaamheid van homeopathische vaccinaties en oordeelde dat de ouders moeten zorgen dat het kind alle vaccinaties die voor haar leeftijd worden aanbevolen alsnog krijgt. Bennett vond het overigens onverantwoord dat de vader het kind in het geheim probeerde te immuniseren.

De ouders van bijna 31.000 Australische kinderen hebben inmiddels aangegeven gewetensbezwaren te hebben tegen inenting. In 1999 waren dat er slechts 4271.

Bron: News.com.au

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mb
mb
9 jaren geleden

… ‘wetenschappers’ weten meer niet dan wel.

garriet60
garriet60
9 jaren geleden

zo zie je maar weer .ook deze rechter wordt ondermijnt door de farma industrie .ook hij is een slaaf vande farma en doet precies wat zij wil .de mensheid vergiftigen .

powerzhea
powerzhea
9 jaren geleden

Ongelooflijk, echt jammer dat ze niet genoeg bewijs kon aantonen, om te voorkomen dat haar dochter al die rotzooi toegediend moet krijgen.
En die vader…tsja die mag van mij heel snel ascenderen zodat ie heel snel gaat inzien dat ie fout zit, en dat ie ziet wat ie ze dochter aan doet.

Ik had echt sirieus een protest opgebouwd als ik in dat land had gewoond.

biff
biff
9 jaren geleden

Verplicht vaccineren?????

Kielhalen die rechter!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

38
0
We lezen graag je reactie!x