De eigenaresse van restaurant Pappadavada in India bewaart restjes eten, en zet ze in een koelkast aan de kant van de weg. Ze kwam op dit idee nadat ze mensen naar eten zag zoeken in vuilnisbakken. Dat schrijft The Independent.
Minu Pauline (28) zegt rond de 80 restjes eten per dag in de koelkast te zetten. Er zijn inmiddels meer mensen en restaurants die maaltijden in de koelkast plaatsen.
De eigenaresse zegt met dit hartverwarmende idee iets te willen doen tegen de honger, maar ook tegen de voedselverspilling. Haar restaurant heeft dagelijks veel overschotten, die normaal gesproken gewoon weggegooid worden.
De koelkast kan 24 uur per dag worden gebruikt. Iedere avond halen tientallen mensen er eten uit. “Ik heb zoveel glimlachende klanten,” zegt Pauline. “Ik kan de positiviteit gewoon voelen in mijn restaurant.”
[Refdag]
David Icke legt uit waarom de Britse Queen volgens hem een gedaanteverwisselend reptiel is
Man die huis Wybren van Haga binnendrong alweer op vrije voeten: ‘Bespottelijk’
“Vrije energietechnologie bestaat al, maar wordt doelbewust onder de pet gehouden”
Grootste zonsverduistering van het decennium aanstaande
‘Alles wat Hugo de Jonge aanraakt verandert in stront’
Overcast: Nieuwe docu over chemtrails en kunstmatige wolken (video)
Leven op Mars? ‘Ruimtevaarder’ voert reparaties uit aan Curiosity
De reuzen van het Oude Amerika (video)
Tsjechische president: “Instroom van vluchtelingen in Europa is gecontroleerde invasie”