Paranormaal

Politieagenten zagen spookachtige ‘zielenverzamelaar’ in puinresten 9/11

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een gepensioneerde politieagent uit New York City claimt dat hij een spookachtige figuur heeft gezien toen hij de puinresten van de terroristische aanslagen op 11 september 2001 doorzocht.

Frank Marra zag een zwarte vrouw met iets wat leek op een dienblad vol boterhammen terwijl hij in het puin zocht naar menselijke resten, zo meldt de New York Post. De oud-agent zei dat hij de vrouw, die gekleed was als een Rode Kruis-medewerker uit de Tweede Wereldoorlog, verschillende keren heeft gezien.

Ze verscheen steeds op enkele tientallen meters afstand en verdween weer zodra hij haar kant op keek. “Maar je kon duidelijk zien dat het een persoon was,” zei hij.

Politieagenten zagen spookachtige 'zielenverzamelaar' in puinresten 9/11De 48-jarige sprak tot 2013 met niemand over de spookachtige vrouw. In dat jaar begon hij interviews af te nemen voor het boek ‘From Landfill to Hallowed Ground’ met mensen die ook in de puinresten hadden gezocht.

Een gepensioneerde rechercheur vroeg hem of hij de verhalen kende over een oude Rode Kruis-medewerker die boterhammen probeerde uit te delen aan de hulpverleners. De vraag sloeg bij Marra in als een bom.

Politieagenten zagen spookachtige 'zielenverzamelaar' in puinresten 9/11
Frank Marra

Een medium legde later uit dat Marra en andere agenten mogelijk een ‘zielenverzamelaar’ hadden gezien die geesten naar het hiernamaals helpt. Marra vertelde dat meerdere agenten tijdens het doorzoeken van de puinresten schaduwen en ‘grote zwarte massa’s’ hadden gezien.

De lichamen van 1600 slachtoffers van de aanslagen zijn geïdentificeerd, maar van 1000 mensen zijn nooit resten teruggevonden.

[New York Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
emka
emka
7 jaren geleden

ingefluisterd door een medium.
Dan MOET het wel de waarheid zijn

Silber eye
Silber eye
7 jaren geleden

Als je heftige gebeurtenissen meemaakt welke je bevattingsvermogen te boven gaan treed er een mechanisme in werking welke jou basis reflexen in een realistische automatische modus poogt te houden.
Strohalmen zou het juiste woord kunnen zijn, zelf heb ik ook gebeurtenissen moeten meemaken, ik kreeg na een heftige situatie nacht in nacht uit een Menora te zien in mijn dromen, dit heeft mij staande gehouden ik wist voorheen niet eens wat een Menora werkelijk was wist alleen dat het een kandelaar was.
Het zijn strohalmen welke je nodig hebt om de gebeurtenissen een plaats te geven, zo zie ik het en ervaar dat zo.

Ferry
Ferry
7 jaren geleden

Een rechercheur en geloofwaardigheid…hahahahahaha lol, familie van de mentalist zeker.

emka
emka
7 jaren geleden

keiharde boekpromotie dit. Zal wel “chaching” doen in z’n portemonnee.
Jammer, er geloofwaardig is het niet

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x