Homepagina » Paranormaal » Politieagenten zagen spookachtige ‘zielenverzamelaar’ in puinresten 9/11
Politieagenten zagen spookachtige 'zielenverzamelaar' in puinresten 9/11

Politieagenten zagen spookachtige ‘zielenverzamelaar’ in puinresten 9/11

Een gepensioneerde politieagent uit New York City claimt dat hij een spookachtige figuur heeft gezien toen hij de puinresten van de terroristische aanslagen op 11 september 2001 doorzocht.

Frank Marra zag een zwarte vrouw met iets wat leek op een dienblad vol boterhammen terwijl hij in het puin zocht naar menselijke resten, zo meldt de New York Post. De oud-agent zei dat hij de vrouw, die gekleed was als een Rode Kruis-medewerker uit de Tweede Wereldoorlog, verschillende keren heeft gezien.

Ze verscheen steeds op enkele tientallen meters afstand en verdween weer zodra hij haar kant op keek. “Maar je kon duidelijk zien dat het een persoon was,” zei hij.

Politieagenten zagen spookachtige 'zielenverzamelaar' in puinresten 9/11De 48-jarige sprak tot 2013 met niemand over de spookachtige vrouw. In dat jaar begon hij interviews af te nemen voor het boek ‘From Landfill to Hallowed Ground’ met mensen die ook in de puinresten hadden gezocht.

Een gepensioneerde rechercheur vroeg hem of hij de verhalen kende over een oude Rode Kruis-medewerker die boterhammen probeerde uit te delen aan de hulpverleners. De vraag sloeg bij Marra in als een bom.

Politieagenten zagen spookachtige 'zielenverzamelaar' in puinresten 9/11

Frank Marra

Een medium legde later uit dat Marra en andere agenten mogelijk een ‘zielenverzamelaar’ hadden gezien die geesten naar het hiernamaals helpt. Marra vertelde dat meerdere agenten tijdens het doorzoeken van de puinresten schaduwen en ‘grote zwarte massa’s’ hadden gezien.

De lichamen van 1600 slachtoffers van de aanslagen zijn geïdentificeerd, maar van 1000 mensen zijn nooit resten teruggevonden.

[New York Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wesley schreef:

  Ik snap de gedachtekronkel van een vrouw met een dienblad boterhammen naar een “zielenverzamelaar” niet zo.

  – iemand ziet een vrouw met een dienblad met broodjes
  – iemand anders vraagt of hij een vrouw met een dienblad met broodjes heeft gezien
  – vervolgens wordt er geconcludeerd dat het een zielenverzamelaar moet zijn, wat dat ook mag zijn.

  De meest logische conclusie is natuurlijk dat het en vrouw met een schaal broodjes was. Als je hoefgetrappel hoort zijn het waarschijnlijk paarden en geen zebra’s.

  19 likes
 • johnjohn schreef:

  Er staan genoeg filmpjes op youtube waarop je dit kunt zien. O.a. de tsunami in Japan. Je ziet ze letterlijk overal doorheen vliegen/zweven.

  https://www.youtube.com/watch?v=mwxjDAIAngY&list=FL9hIHP-kBxtQeQBeoDp85nQ&index=18

  Er is een filmpje waarbij je een entiteit ziet manifesteren vanuit uit het water.

  Wij zijn niet alleen, ik zie ze als lichtwerkers. Ze helpen de zielen die plotseling overlijden.

  9 likes
  • Gezinusk schreef:

   Voor zover ik de video heb mogen aanschouwen zie ik een stel vogels (meeuwen?) opvliegen, uitwijken voor de tsunami. Ik ben overigens van mening dat de aantocht van een tsunami voor lichtwerkers niet het moment is om een handje te helpen. Lichtwerkers die ik heb mogen aanschouwen zijn over het algemeen spirituele entiteiten die kunnen helpen als bijvoorbeeld het energiepeil sterk uit zijn verband is gerukt door omstandigheden, echter komt dit verschijnsel best zeldzaam voor. Of laat ik het zo zeggen, ze vallen niet op bestelling aan te vragen en als de noodkreet door eigen schuld op herhaling het geval is, dus meer gemeend om uit een bepaalde situatie te komen, gaat meestal het gezegde op wie vraagt word overgeslagen. Personen die door entiteiten zijn geholpen voelen in de regel een warme deken om zich heen meestal tussen hoofd en schouders, waarbij de geest volledig tot rust komt. De ervaringen zijn dermate sterk dat ze er jaren later nog aan terug denken en of deze met anderen willen delen.

   3 likes
 • emka schreef:

  keiharde boekpromotie dit. Zal wel “chaching” doen in z’n portemonnee.
  Jammer, er geloofwaardig is het niet

  5 likes
 • Ferry schreef:

  Een rechercheur en geloofwaardigheid…hahahahahaha lol, familie van de mentalist zeker.

  9 likes
 • Andries schreef:

  Toen ik op Mars een Draconiër naar de andere wereld hielp door zijn nek te breken zag ik zijn ziel via het hoofd zijn lichaam verlaten. Het ging met grote snelheid de grond in. Bovendien hoorde ik op dat moment een keiharde ijzige gil die diep vanuit de grot kwam waarin we waren.
  De ziel van Draco was donker, rot van kleur.
  Een andere keer heb ik een demoon verslagen die zo groot was als een gymzaal. Het bestond uit matzwarte, super dikke rook. Toen ik mijzelf introduceerde wist het niet hoe snel het weg moest vliegen. Ook dit was trouwens niet op de aarde.
  Ik vertel dit omdat er in dit artikel staat dat de man beschrijft dat hij zwarte massa’s heeft waargenomen. Dat is voor mij nogal verontrustend. Aangezien iedereen die aura’s kan zien weet dat menselijke zielen prachtige kleuren hebben.
  Die van mij is fel blauw, met een wit topje erop. Een ziel ziet er uit als een soort lichtbolletje met allemaal sliertjes eraan.
  En die van draconeriërs en andere klojo’s zijn helemaal vies. Bij sommigen zag ik zelf helemaal geen ziel. Daar begrijp ik niets van. Maar ik denk dat dat een soort biologische robots waren.

  Wat een super interessant artikel!

  0 likes
 • Mono schreef:

  Frank Marra zag een zwarte vrouw met iets wat leek op een dienblad vol boterhammen ..

  de een zijn dood is de ander zijn brood??
  GRT Mono

  8 likes
 • emka schreef:

  ingefluisterd door een medium.
  Dan MOET het wel de waarheid zijn

  6 likes
 • Silber eye schreef:

  Als je heftige gebeurtenissen meemaakt welke je bevattingsvermogen te boven gaan treed er een mechanisme in werking welke jou basis reflexen in een realistische automatische modus poogt te houden.
  Strohalmen zou het juiste woord kunnen zijn, zelf heb ik ook gebeurtenissen moeten meemaken, ik kreeg na een heftige situatie nacht in nacht uit een Menora te zien in mijn dromen, dit heeft mij staande gehouden ik wist voorheen niet eens wat een Menora werkelijk was wist alleen dat het een kandelaar was.
  Het zijn strohalmen welke je nodig hebt om de gebeurtenissen een plaats te geven, zo zie ik het en ervaar dat zo.

  5 likes
 • cis schreef:

  Ik ga niemand voor gek verklaren, puur omdat ikzelf in mijn leven heel rare onverklaarbare dingen heb gezien en meegemaakt. Voor iemand die dat nooit meegemaakt heeft zal het onzin lijken, en dat begrijp ik ook wel.

  5 likes
 • Niwla schreef:

  Heb de afgelopen maand 3 X een geestverschijning gehad ! Blijk ik niet de enige te zijn in de buurt. Een persoon die zei er “last” van had wist mij te melden dat we op een ex-begraafplaats woonden waar veel veldslagen, daarvoor, hadden plaats gevonden. Zelfs mijn vader die normaliter toch behoorlijk nuchter is had eenzelfde ervaring. Door een traumatische ervaring, 3 X een woning inbraak, heeft hij direct door de verschijning heen geslagen. Ikzelf heb gemeld op de plaats waar ik de verschijningen heb gehad dat ze weg moesten blijven als ze niks hadden te melden. Heb daar nu spijt van. Want ze waren er, volgens een kennis van mij, om mij te inspireren…..tis noit aans.

  2 likes
 • Gezinusk schreef:

  Jammer dat de naam van het medium niet word genoemd. Ik ben er heel nieuwsgierig na en staat misschien in het boek maar bedank er voor. Schaduwen of schaduwtypes is een bekend fenomeen die meestal negatieve uitgelegd kan worden. In dit geval zou de rampplek aanleiding kunnen zijn. Zielenverzamelaar? Ik snap niet geheel wat daarmee word bedoeld. Vertaald zou dit soul collector betekenen maar volgens mij komen die alleen voor in mythen en Hollywood films.

  1 likes
 • Pascal schreef:

  Spoken of geesten bestaan niet. Een spookachtige verschijning is een ET die zich tussen 2 dimensies kan plaatsen waardoor wij zo een verschijning gaan zien. Je gaat iets zien tussen de 3de onze dimensie en de 4de waardoor je dan zo een beeld gaat krijgen.

  Het is dus gewoon een stukje ET tech!!

  0 likes
 • x

  Check Also

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  influencer

  Influencer bij Lange Frans: ‘De democratie is gevallen. Dat moet je gewoon zeggen!’

  Comedian en influencer Tisjeboy Jay werd naar ...

  >