Homepagina » Buitenland » Proefpersonen coronavaccin hebben dag lang last van migraine, koorts
coronavaccin
Foto: Mos.ru CC BY 4.0

Proefpersonen coronavaccin hebben dag lang last van migraine, koorts

In Europa is de beoordeling van het eerste coronavaccin begonnen. De eerste onderzoeksresultaten van het vaccin van AstraZeneca zijn aangeleverd bij het Europese beoordelingscomité CHMP. Nederland heeft samen met enkele Europese landen honderden miljoenen doses van het vaccin besteld. Het nieuws komt als een lichte verrassing omdat de Amerikaanse medische toezichthouder FDA het onderzoek naar het testprogramma van het vaccin van AstraZeneca heeft uitgebreid. Dit nadat er bijwerkingen waren opgetreden bij een deelnemer.

Het vaccinonderzoek van AstraZeneca bevindt zich in de vergevorderde derde fase, maar werd op 6 september stilgelegd nadat bij een Britse deelnemer een zeldzame ontsteking werd vastgesteld. Vrijwel overal zijn de tests weer hervat, maar Amerikaanse autoriteiten hebben daar nog geen toestemming voor gegeven.

Er zijn de afgelopen dagen diverse verontrustende berichten in de media verschenen over het vaccinonderzoek. CNBC schreef bijvoorbeeld dat diverse mensen die betrokken zijn bij het onderzoek van Moderna en Pfizer-BioNTech last kregen van ernstige bijwerkingen. Zo begon één van de proefpersonen na de tweede dosis zo heftig te schudden dat er een stuk tand afbrak. De bijwerkingen verdwenen doorgaans na een dag. Ook opmerkelijk: de proefpersonen hadden het er voor over.

Angst voor represailles

Vijf deelnemers hadden last van hoge koorts, zware hoofdpijn, pijn elders in het lichaam en ook voelden ze zich uitgeput. Luke Hutchison deed mee aan het vaccinonderzoek van Moderna. Nadat hij het coronavaccin had getest, kreeg hij rillingen en koorts. Hij kreeg zijn eerste dosis op 18 augustus, waarna hij zich enkele dagen ziek voelde. Op 15 september kreeg hij zijn tweede dosis. Acht uur later voelde hij zich zo ziek dat hij niet uit bed kon komen. Hij begon te schudden, kreeg rillingen, had knallende koppijn en was kortademig. Ook had hij pijn op de plek waar het vaccin was ingespoten.

Twee andere deelnemers, die anoniem wilden blijven uit angst voor represailles, maakten melding van soortgelijke bijwerkingen. Een proefpersoon die deelnam aan het onderzoek van Pfizer zei dat de symptomen erger waren dan hij had verwacht. Een vrouw uit North Carolina zei dat ze geen koorts had gehad, maar wel een zware migraine-aanval die ervoor zorgde dat ze een dag uit de running was en zich niet kon concentreren. Het is nu de vraag hoe zwaar deze getuigenissen meewegen in de beoordeling van de FDA.

[Zero Hedge]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RayOfLight
RayOfLight
3 maanden geleden

Weet eigenlijk niet of ik dit soort nieuws nog moet lezen. De coronatrein dendert door en op een dag wordt iedereen ingespoten ongeacht de bijwerkingen. Wat kun je eraan doen ? Zelfs artsen virologen e.d. hebben eigenlijk niets te vertellen. Bedrijven maken produkten om mensen ziek te maken zodat ze later nog meer produkten nodig hebben. Ja zelfs de mens zelf wordt een produkt. Soms zijn mensen een beetje wakker en protesteren ze maar recht hebben altijd de mensen met het geweldsmonopolie. Het volk en het land , ons land wordt in iets veranderd dat niets menselijks meer heeft. Moet ik echt weten dat margere hein er in de vorm van een nederlandse staatsarts aankomt ?
Er kan niets aan gedaan worden de macht is al lang geleden weggegeven. Zitten er Satanisten en pedofielen aangestuurt door een communistisch regime (ccp) achter dit alles ? Ik weet het niet maar lijkt mij waarschijnlijk. De oppositiepartijen zeggen nooit waar het op staat. Ook na de verkiezingen spelen deze gewoon het spel mee.
Een spel dat uiteindelijk tot doel heeft de blije mens volledig te vermoorden.

salvar
salvar
Reactie op  RayOfLight
3 maanden geleden

@RayOfLight
wat doe je vechten tot je er bij neervalt of laat je alles over je heen komen?
spuit en binnen een jaar ben je weg.

linda bakker-zandstra
linda bakker-zandstra
3 maanden geleden

Dit zegt natuurlijk nog niets over de blijvende schade die in het lichaam is achtergebleven. De symptomen zoals beschreven in het artikel laten toch zien dat er heel wat loos is geweest in het lichaam van de proefpersonen. Ik zou niet graag in hun schoenen willen staan, de blijvende schade komt soms pas na maanden/jaren te voorschijn. Gokken met je leven/gezondheid noem ik dit. Ik hoop werkelijk dat de mensen het verstand zullen hebben dit duivelse vaccin te weigeren.

salvar
salvar
Reactie op  linda bakker-zandstra
3 maanden geleden

@linda bakker-zandstra

ik weiger.

Steven
Steven
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Ja, maar een heleboel weigeren niet en slaan je kop nog in om als eerste die spuit te kunnen bemachtigen. De gemiddelde Nederlander heeft een IQ van een stoeptegel en laat zich als kuddekoeien alles voorkouwen. Ik erger me er dood aan!

Rob
Rob
Reactie op  linda bakker-zandstra
3 maanden geleden

Linda, het zou mij niet verbazen dat dit soort lichamelijk reacties de eerste grote schok is om het lichaam te veranderen door dna manipulatie. Als er geen virus is wordt het vaccin ergens anders voor gebruikt. De corona test blijkt iets te detecteren wat van je eigen dna is. Er is al nieuws geweest dat het om chromosoom 8 gaat. Chromosoom 8 gaat over je intelligentie. En de EU heeft een tijdje geleden al toestemming gegeven om dna manipulatie toe te passen. Dat zogenaamd om sneller tot een vaccin te komen. Maar zoals altijd wordt er wat verborgen. Gemanipuleerd dna in het menselijk lichaam spuiten? Dan is het vaccin dus gericht op je intelligentie en om dna te manipuleren. Dan is er dus een vaccin gemaakt dat de intelligentie aanvalt, niet een vaccin dat een virus bestrijdt. Corona is dan dus een dekmantel voor de ware bedoeling. Vergeet niet dat de politiek slechts puppets zijn van de macht in de top op deze planeet. En die top wil van de mensen van. Er zijn er die beweren dat zij God zijn, dat de planeet hun bezit is en dat de mens hier geen bestaansrecht heeft. Volgens mij ben je dan van god los. Maar de politiek voert hun agenda uit. En zo ook de rest van ALLE organisaties die onder de politiek vallen en waar de politiek verder mee verbonden is. Simpel gezegd, overal werken ze mee aan de vernietiging van de mens en het menselijke leven. DAT is wat je de eindstrijd zou kunnen noemen. En niemand die daar aan mee werkt realiseert zich dat ze daarmee ook mee werken aan hun eigen vernietiging. Want zodra ze geen nut meer hebben worden ook zij gedumpt uit de positie waar ze nu nog zitten want dan neemt een technologisch systeem het over en zijn zij overbodig. Dan zijn zij tevens de laatste in een lange geschiedenis van generaties want na hen bestaat geen menselijk leven meer. Dus ook hun eigen kinderen en evt kleinkinderen hebben geen toekomst meer.

John
John
3 maanden geleden

Corona competitie wie maakt het beste vaccinatie.en wie is als eerste vaccinatie ready Elke dag wedstrijd corona gevallen. Wie staat bovenaan corona gevallen. Wie heeft eerste besmetting corona gevallen. Wanneer 2 golf . Wie heeft beste en meeste mondkapjes ect ga zo maar door. Gezond is maar bijzaak of afleiding . Voor media virus

Tony
Tony
3 maanden geleden

@RayOfLight.
De mens is geen product meer, maar is een wegwerpartikel geworden.

Wat ik mij afvraag is of er überhaupt wel goed nieuws omtrent inentingen bestaat?

Normen en waarden zijn m.b.t. inentingen door regeringen aan de kant gezet. Doen alsof men het beste met de mensen voorheeft, maar het tegenovergestelde is het geval.

Alles draait om inentingen en dat is de enige inzet momenteel, alle andere mogelijkheden komen niet ter sprake. Wanneer je niet ziek bent, heb je geen inenting nodig. Je immuunsysteem werkt dan goed en dan moet je beslist niet inenten, want dan wordt je immuunsysteem ontregeld of verstoord. Zorg dan ook dat je gezond blijft. Vitamine C, levertraan, etc.

Dat zou dan ook de inzet van onze regering moeten zijn, maar daar hoor je het RIVM/OMT en onze regering niet over praten. De meest voor de hand liggende oplossing, krijgt geen aandacht. Dat is wel merkwaardig. Inentingen, inentingen, inentingen, en nog eens inentingen, het lijkt Bill Gates wel.

Wanneer je al ziek bent, zal het je immuunsysteem verder aantasten. Hetgeen betekent dat je waarschijnlijk nog zieker gaat worden.

De symptomen en bijwerkingen die de proefpersonen krijgen, zijn symptomen van een vergiftiging. Dit zijn slechts de symptomen op korte termijn. Op lange termijn kan men die (nu) nog niet bepalen, daarvoor zullen eerst veel mensen moeten worden ingeënt.

Wanneer daar aluminium inzit, wat je hersenen aantast, dan is dat geen goede zaak. De symptomen komen eerst na 3 of 4 jaar. Het aluminium vestigt zich dan in je hersenen. Want dat is naar mijn mening de stof (vloeibaar aluminium!!!!) die op termijn Alzheimer veroorzaakt. Eten gekookt in aluminium pannen iets van na de 2e Wereldoorlog) zal daar ook aan hebben bijgedragen. Misschien is dat de reden dat juist veel oudere mensen Alzheimer hebben. Zij krijgen al decennia lang een griepspuit.

Er zijn door Nederland 500.000 extra griepspuiten besteld, in totaal als ik het goed heb 6 miljoen, en die zijn nu in Nederland. Dat belooft nog wat deze winter. Natuurlijk wordt dit door huisartsen gepromoot, want dat betekent extra omzet. Maar de tijd is daar om de voordelen en nadelen van de griepspuit onder de loep te nemen en welke huisarts heeft dat aantoonbaar gedaan. Zij volgen blindelings het advies van het RIVM op.

Laat het RIVM eerst maar eens een verklaring afgeven wat er precies in zit. Dat lijkt mij gezien de situatie, waarom men alleen maar op inentingen inzet, een eerste vereiste en zeer essentieel.

De effecten die Luke Hutchinson had, doen mij herinneren aan een voedselvergiftiging die ik ooit al eens heb gehad.

Voor mij geen griepspuit. 1 Keer gehad en nooit weer.
Ik werk tegenwoordig intensief aan het in stand houden van mijn immuunsysteem en dat bevalt mij goed. Geen troep meer in mijn lichaam.

salvar
salvar
Reactie op  Tony
3 maanden geleden

@Tony
goed zo volhouden.

Hoge Noorden
Hoge Noorden
Reactie op  Tony
3 maanden geleden

Aluminium nanodeeltjes om precies te zijn. Daar heeft dokter Larry Palevsky het over.

https://www.youtube.com/watch?v=Opw3w0myS-I

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
3 maanden geleden

De corona zwendel is een wereldoorlog tegen de bevolking, het mutant-gif vaccin een weapon of mass destruction.

De farmaceuten, de politiek, de overheid zijn de (cokesnuivende) vijanden van de wakkeren, maar ook of vooral de believers, de massa aan goedgelovige geestelijk zwakkeren (kapo’s en nsb’rs) zijn waarschijnlijk wel onze grootste vijand!

Zet daarom om te beginnen de believers en verraders, de gevaarlijken, de vijanden en zwakkeren van geest aan de kant, grijp hard in, als ze dwars blijven liggen, maak paria’s van ze voordat wij dat worden en vertel ze recht in het gezicht waarom je ze aan de kant zet en probeer op een heldere manier overal en iedereen die nog enigszins ervoor open staat welk smerig en stinkende toneelstuk er wordt gespeeld door de cabal en loopjongens van ze, maar ook vooral hoe gevaarlijk het mutant-gif vaccin is en deze er is om ons ziek of zelfs dood te maken. Het covidpaspoort en een onderhuidse chip daarbij is voor de overlevenden van de coronashoah het perfecte controle en slavenmiddel. Wil men zo pijnlijk sterven? Of verder leven met nog jaren leven in angst voor de volgende, en volgende, en volgende gifspuit met maatregelen die alleen maar dieper en dieper ingrijpen in ons (fysieke) leven? De eerste spuit en het eerste controlemiddel is nog maar een begin van het einde. Wie het toelaat of er zelfs toe wordt gedwongen zal voor altijd er aan vastzitten en het probleem niet buiten maar voor altijd binnen in het lijf hebben.

Ie
Ie
3 maanden geleden

De nazis zijn onder ons.

Ome Jaap
Ome Jaap
3 maanden geleden

Net goed hopelokl kwijnen ze weg

salvar
salvar
3 maanden geleden

enclave voor diegeen die geen spuit willen.
wel die we zelf uitzoeken natuurlijk.

laat ze de pest maar krijgen.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
3 maanden geleden

een vaccin is een door de mens(nou ja mens on mens) gemaakt virus welk wel denkend mens laat zich dit nu injecteren !
tellen help ook
mogelijk zijn er 50% mensen meer als proef konijn ge injecteert en worden straks de rapporten gemaakt dat alle geinjecteerden 100% slagen voor de test de 50% met klachten worden begraven, gezien de berichtgeving hadden ze daar mogelijk nog een hoger percentage van moeten maken..
is mijn gedachten..

umulius
umulius
3 maanden geleden

Als de zwakkeren onder ons, zoals oude kwetsbare mensen het eerst gevaccineerd worden zullen die het eerst er aan overlijden maar het argument zal zijn: ze waren toch al ziek!

x

Check Also

heerenveen

Man uit Heerenveen sterft vlak na coronavaccinatie

Al maandenlang worden we dagelijks gebombardeerd met ...

huisarts

Deze huisarts vaccineert zijn patiënten liever niet tegen corona: ‘Onvoldoende getest’

Huisarts Symen Tol uit Volendam wil zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

21
0
We lezen graag je reactie!x