BuitenlandCorona

Proefpersonen coronavaccin hebben dag lang last van migraine, koorts

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Europa is de beoordeling van het eerste coronavaccin begonnen. De eerste onderzoeksresultaten van het vaccin van AstraZeneca zijn aangeleverd bij het Europese beoordelingscomité CHMP. Nederland heeft samen met enkele Europese landen honderden miljoenen doses van het vaccin besteld. Het nieuws komt als een lichte verrassing omdat de Amerikaanse medische toezichthouder FDA het onderzoek naar het testprogramma van het vaccin van AstraZeneca heeft uitgebreid. Dit nadat er bijwerkingen waren opgetreden bij een deelnemer.

Het vaccinonderzoek van AstraZeneca bevindt zich in de vergevorderde derde fase, maar werd op 6 september stilgelegd nadat bij een Britse deelnemer een zeldzame ontsteking werd vastgesteld. Vrijwel overal zijn de tests weer hervat, maar Amerikaanse autoriteiten hebben daar nog geen toestemming voor gegeven.

Er zijn de afgelopen dagen diverse verontrustende berichten in de media verschenen over het vaccinonderzoek. CNBC schreef bijvoorbeeld dat diverse mensen die betrokken zijn bij het onderzoek van Moderna en Pfizer-BioNTech last kregen van ernstige bijwerkingen. Zo begon één van de proefpersonen na de tweede dosis zo heftig te schudden dat er een stuk tand afbrak. De bijwerkingen verdwenen doorgaans na een dag. Ook opmerkelijk: de proefpersonen hadden het er voor over.

Angst voor represailles

Vijf deelnemers hadden last van hoge koorts, zware hoofdpijn, pijn elders in het lichaam en ook voelden ze zich uitgeput. Luke Hutchison deed mee aan het vaccinonderzoek van Moderna. Nadat hij het coronavaccin had getest, kreeg hij rillingen en koorts. Hij kreeg zijn eerste dosis op 18 augustus, waarna hij zich enkele dagen ziek voelde. Op 15 september kreeg hij zijn tweede dosis. Acht uur later voelde hij zich zo ziek dat hij niet uit bed kon komen. Hij begon te schudden, kreeg rillingen, had knallende koppijn en was kortademig. Ook had hij pijn op de plek waar het vaccin was ingespoten.

Twee andere deelnemers, die anoniem wilden blijven uit angst voor represailles, maakten melding van soortgelijke bijwerkingen. Een proefpersoon die deelnam aan het onderzoek van Pfizer zei dat de symptomen erger waren dan hij had verwacht. Een vrouw uit North Carolina zei dat ze geen koorts had gehad, maar wel een zware migraine-aanval die ervoor zorgde dat ze een dag uit de running was en zich niet kon concentreren. Het is nu de vraag hoe zwaar deze getuigenissen meewegen in de beoordeling van de FDA.

[Zero Hedge]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RayOfLight
RayOfLight
1 jaar geleden

Weet eigenlijk niet of ik dit soort nieuws nog moet lezen. De coronatrein dendert door en op een dag wordt iedereen ingespoten ongeacht de bijwerkingen. Wat kun je eraan doen ? Zelfs artsen virologen e.d. hebben eigenlijk niets te vertellen. Bedrijven maken produkten om mensen ziek te maken zodat ze later nog meer produkten nodig hebben. Ja zelfs de mens zelf wordt een produkt. Soms zijn mensen een beetje wakker en protesteren ze maar recht hebben altijd de mensen met het geweldsmonopolie. Het volk en het land , ons land wordt in iets veranderd dat niets menselijks meer heeft. Moet ik echt weten dat margere hein er in de vorm van een nederlandse staatsarts aankomt ?
Er kan niets aan gedaan worden de macht is al lang geleden weggegeven. Zitten er Satanisten en pedofielen aangestuurt door een communistisch regime (ccp) achter dit alles ? Ik weet het niet maar lijkt mij waarschijnlijk. De oppositiepartijen zeggen nooit waar het op staat. Ook na de verkiezingen spelen deze gewoon het spel mee.
Een spel dat uiteindelijk tot doel heeft de blije mens volledig te vermoorden.

linda bakker-zandstra
linda bakker-zandstra
1 jaar geleden

Dit zegt natuurlijk nog niets over de blijvende schade die in het lichaam is achtergebleven. De symptomen zoals beschreven in het artikel laten toch zien dat er heel wat loos is geweest in het lichaam van de proefpersonen. Ik zou niet graag in hun schoenen willen staan, de blijvende schade komt soms pas na maanden/jaren te voorschijn. Gokken met je leven/gezondheid noem ik dit. Ik hoop werkelijk dat de mensen het verstand zullen hebben dit duivelse vaccin te weigeren.

John
John
1 jaar geleden

Corona competitie wie maakt het beste vaccinatie.en wie is als eerste vaccinatie ready Elke dag wedstrijd corona gevallen. Wie staat bovenaan corona gevallen. Wie heeft eerste besmetting corona gevallen. Wanneer 2 golf . Wie heeft beste en meeste mondkapjes ect ga zo maar door. Gezond is maar bijzaak of afleiding . Voor media virus

Tony
Tony
1 jaar geleden

@RayOfLight.
De mens is geen product meer, maar is een wegwerpartikel geworden.

Wat ik mij afvraag is of er überhaupt wel goed nieuws omtrent inentingen bestaat?

Normen en waarden zijn m.b.t. inentingen door regeringen aan de kant gezet. Doen alsof men het beste met de mensen voorheeft, maar het tegenovergestelde is het geval.

Alles draait om inentingen en dat is de enige inzet momenteel, alle andere mogelijkheden komen niet ter sprake. Wanneer je niet ziek bent, heb je geen inenting nodig. Je immuunsysteem werkt dan goed en dan moet je beslist niet inenten, want dan wordt je immuunsysteem ontregeld of verstoord. Zorg dan ook dat je gezond blijft. Vitamine C, levertraan, etc.

Dat zou dan ook de inzet van onze regering moeten zijn, maar daar hoor je het RIVM/OMT en onze regering niet over praten. De meest voor de hand liggende oplossing, krijgt geen aandacht. Dat is wel merkwaardig. Inentingen, inentingen, inentingen, en nog eens inentingen, het lijkt Bill Gates wel.

Wanneer je al ziek bent, zal het je immuunsysteem verder aantasten. Hetgeen betekent dat je waarschijnlijk nog zieker gaat worden.

De symptomen en bijwerkingen die de proefpersonen krijgen, zijn symptomen van een vergiftiging. Dit zijn slechts de symptomen op korte termijn. Op lange termijn kan men die (nu) nog niet bepalen, daarvoor zullen eerst veel mensen moeten worden ingeënt.

Wanneer daar aluminium inzit, wat je hersenen aantast, dan is dat geen goede zaak. De symptomen komen eerst na 3 of 4 jaar. Het aluminium vestigt zich dan in je hersenen. Want dat is naar mijn mening de stof (vloeibaar aluminium!!!!) die op termijn Alzheimer veroorzaakt. Eten gekookt in aluminium pannen iets van na de 2e Wereldoorlog) zal daar ook aan hebben bijgedragen. Misschien is dat de reden dat juist veel oudere mensen Alzheimer hebben. Zij krijgen al decennia lang een griepspuit.

Er zijn door Nederland 500.000 extra griepspuiten besteld, in totaal als ik het goed heb 6 miljoen, en die zijn nu in Nederland. Dat belooft nog wat deze winter. Natuurlijk wordt dit door huisartsen gepromoot, want dat betekent extra omzet. Maar de tijd is daar om de voordelen en nadelen van de griepspuit onder de loep te nemen en welke huisarts heeft dat aantoonbaar gedaan. Zij volgen blindelings het advies van het RIVM op.

Laat het RIVM eerst maar eens een verklaring afgeven wat er precies in zit. Dat lijkt mij gezien de situatie, waarom men alleen maar op inentingen inzet, een eerste vereiste en zeer essentieel.

De effecten die Luke Hutchinson had, doen mij herinneren aan een voedselvergiftiging die ik ooit al eens heb gehad.

Voor mij geen griepspuit. 1 Keer gehad en nooit weer.
Ik werk tegenwoordig intensief aan het in stand houden van mijn immuunsysteem en dat bevalt mij goed. Geen troep meer in mijn lichaam.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x