Channelings

Jouw relatie met de natuur, waarom is die belangrijk? – Channeling 26-01-2023

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze inderdaad mooie dag. We zijn zo blij dat we weer met je kunnen spreken, en vandaag willen we het hebben over jouw relatie met de natuur.

Jij bent de natuur

We hebben het al eerder over de natuur gehad, en we weten dat veel mensen veel om de natuur geven. We willen graag wat dieper duiken in het onderwerp hoe jij in dat plaatje past.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

jouw relatie met de natuur waarin je leeftWe willen dat je begrijpt hoe je zelf een onmetelijk deel van de natuur bent, hoe je zelf een natuurkracht bent, aangedreven door je Ziel, door de Bron.

We houden ervan dat je weet dat de natuur iets is waar je niet zonder zou kunnen, je bent je er al van bewust dat je op de een of andere manier een relatie met de natuur hebt.

En het is waar, de natuur is op vele manieren noodzakelijk voor je leven, om je te voorzien van zuurstof, om je te voorzien van water, van lucht om te ademen, van licht om je te verwarmen.

En de natuur doet nog veel meer. Ze biedt onderdak, zowel voor mensen als voor dieren, ze zorgt voor de bodem zodat planten en bomen kunnen groeien en gedijen.

Relatie met de natuur en andere mensen

Wij willen ook het belang benadrukken van verbinding tussen mensen in relatie met de natuur.

Velen van jullie hebben de neiging om andere mensen, of bepaalde groepen mensen, op een negatieve manier te bezien, als vervuilers, als vernietigers, als respectloos tegenover de natuur, overmatig gebruikend, misbruikend en mishandelend van hulpbronnen die door de natuur ter beschikking worden gesteld.

We begrijpen die sympathieën en gevoelens, maar we zien ook dat elk klein kind, waaronder ieders innerlijke kind (ook dat van jou!), er echt naar verlangt om zich dichter bij de natuur te kunnen voelen.

Het is een inherent gevoel om erbij te horen, om deel uit te maken van de natuur, om die relatie met de natuur te hebben, die soms overschaduwd wordt door de eisen die het moderne leven aan jou als mens stelt.

Voor kinderen is het altijd gemakkelijker om te leven in een omgeving waar liefde is. Liefde is zo’n belangrijke factor, niet alleen voor mensen, maar voor elk deel van de natuur.

Liefde is de drijvende kracht

liefde is de drijvende krachtIn alles wat je ziet zit liefde. De hele schepping is vervuld van liefde, en ongeacht je ideeën daarover, zoals wanneer je een roofdier in de natuur een prooi ziet eten, is er nog steeds liefde.

Wij herinneren je aan de meetbare effecten van liefde op water, op planten, op dieren. Wanneer je bewust liefde stuurt naar iets of iemand, heeft dat een diepgaand effect op hen.

En liefde is overal in alles aanwezig!

Alles wordt verzorgd door en via de natuur, er zijn onzichtbare wetten aan het werk, waar je geen idee van hebt. Zelfs jullie grootste wetenschappers op aarde hebben geen idee hoe de natuur werkelijk werkt, en welke krachten haar aansturen.

We willen dat je begrijpt dat je deel uitmaakt van dit hele systeem. Het systeem dat natuur heet. Jij bent de schepper, je bent een deeltje van en je hebt een diepe relatie met de natuur.

Hou van jezelf en respecteer jezelf als de Ene

behandel natuur met liefde en respectOnthoud altijd dat jij de natuur bent, en kijk naar de natuur met respect en liefde, want dat is het respect en de liefde die ook inherent van jou is.

Jij verdient het om geliefd te zijn, jij verdient het om gerespecteerd te worden. Begin het aan jezelf te geven, en geef het aan alles wat je in je wereld hebt gecreëerd, zelfs als je een soort oordeel hebt over bepaalde mensen of situaties.

Begrijp dat ook zij jou zijn, dat ook zij deel uitmaken van de natuur, dat ook zij liefde en respect verdienen en dat ook zij in deze relatie met de natuur staan, net als jij.

Wat we altijd tegen je zeggen, dat wij jou zijn en jij ons, geldt ook voor de natuur en andere mensen.

Er is geen afgescheidenheid, jij bent hen, zij zijn jij, jij bent het, het is jij, het is allemaal Eén, het is allemaal Liefde, het is allemaal jij!

We houden zoveel van je, lief mens, en we kijken uit naar ons volgende gesprek.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor nu compleet.…..

4.3 16 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ewald in love
ewald in love
1 jaar geleden

Mooi geschreven. Edoch je meest nabije stukje natuur is je eigen lijf en daar ben jij verantwoordelijk voor. Echt wel!! Ziet die lijven, donders nog aan toe. Tja ik was zo verheven bezig dat ik mijn eigen lijf even vergeten was. Och arme ik lijf!

Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏❤💓💗💞💖👍👌✌

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

De natuur is zo mooi en Liefdevol dat je soms ook daar emotioneel van kunt worden,ook al stuur je liefde naar personen die agresieve troep in een bos dumpen,het blijf maar doorgaan, ook wordt er over gesproken,hoe is het met die personen hun innerlijk , en hoeveel wordt Moeder Aarde getroffen door vuile oorlogen zijn deze mensen dan gevoelloos ?

Back to top button