Natuur en Milieu

Tweede zon wordt wereldwijd gezien

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer mensen fotograferen of zien iets bij de zon. Dit verschijnsel wordt veelvuldig bij Niburu, het KNMI en diverse sterrenkundigen gemeld.

Er zijn talloze beelden vanuit de hele wereld van, maar het wordt niet behandeld in de media.

Een parhelium of bijzon is een natuurlijk optisch fenomeen of halo-verschijnsel dat kan worden gezien wanneer een lage zon door cirruswolken schijnt. Het zonlicht wordt gereflecteerd en gebroken door ijskristallen en gesplitst in verschillende kleuren.

Parheliën ontstaan als bijna-horizontale gekleurde vlekken of staven aan beide kanten van de zon, rond een hoek van 22 graden.

Er bestaat een grote verscheidenheid aan halo’s. Dit komt doordat ijskristallen niet altijd dezelfde vorm hebben. De vorm van ijskristallen hangt af van de luchtdruk, de luchtvochtigheid en de temperatuur.

De meest voorkomende halo’s zijn de kleine kring, een kring op 22 graden rond de zon, soms met raakbogen en bijzonnen.

Een lensflare is een lichteffect dat ontstaat wanneer je met een foto- of filmcamera tegen het licht in fotografeert. Naast soms stervormige overstraling om de lichtbron heen ontstaan vaak ook cirkelvormige, gekleurde reflecties in het inwendige van de lens.

De reflectie kan uiteindelijk de film of chip bereiken zonder direct van het object af te komen. Het is vaak een indirecte afbeelding van de lichtbron.

Dit is iets anders:

NASA over Planeet X:

Betelgeuze:

In het nieuws:

Sterrenwacht op Hawaï:

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

En wat nu,het probleem in dit psychopaten land is zo gauw de ene zon aan het dalen is of s,morgens als eerste de 2 de zon opkomt er gelijk 10 of meer chemtrails er voor gaan vliegen en de hele lucht inclusief de zonnen trachten te blokken,dus het mag hier niet worden gezien!Of dit Nibiru is valt te betwijfelen daar dit fonomeen zich al voordeed in wat ik op foto kreeg oct 2010 maar natuurlijk werd afgedaan als lens flare,met als enig verschil met nu dat het kleine bolletje steeds groter wordt en los is van onze zon,dus is dezer er achter vandaan gekomen.daarbij genomen heb ik een foto gemaakt van de zon toen! s,morgens om 8 uur waarin de onderste zonnestraal een medaillon met vrouwengezicht verscheen.dus ga ik zelf ervan uit dat nibiru toen al naast de zon aanwezig was niet als vergelder maar als metafoor.Wij zien hier de zon achter de huizen verdwijnen en een half uur later is de laatste paar weken normaliter de 2 de zon te zien ware het niet dat de chemtrails hier om je oren vliegen.dus een fatsoenlijke foto hiervan maken is vanaf mijn punt bijna niet te doen.misschien lezers die bij de kust of open terrein wonen? daar zal het hopelijk wel lukken.

eindhoven
eindhoven
9 jaren geleden

van ons gezien staat het achter de zon en geeft geen licht af net als de zon dus een planeet of zoiets dat die zgn schijnt komt door licht van de zon was vorig jaar al te zien als je een foto maakte met een filter

lauke
lauke
9 jaren geleden

Wat is de natuur toch mooi he,, optisch bedrog, lichtspeling, spiegeling tussen koude en warme luchtlagen, een waar schouwspel maar het blijft mooi

Ken
Ken
9 jaren geleden

Ja hoor weer die onzin. NIEMAND ziet het, anders had sociale media het AL LANG opgepikt en dat is dus zeker niet het geval. Er zijn mensen die filmpjes en foto’s bewerken en dit als ‘waarheid’ door iedereen z’n strot proberen te duwen. Het is simpelweg een reflectie door ijsdeeltjes of waterdeeltjes in de atmosfeer. Een tweede ster in ons zonnestelsel zou (vooral in t formaat die je op de foto’s zou zien) voor enorme vernielingen en rampen zorgen. Klaarblijkelijk zijn mensen die dit voor waar aannemen niet erg intelligent en/of enorm naïef.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x