BuitenlandCorona

Pentagon ontwikkelt onderhuidse microchip die corona detecteert: ‘Griezelige ontwikkeling’

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Pentagon heeft een onderhuidse microchip gemaakt die corona detecteert. Volgens het tv-programma 60 Minutes zit het DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) achter de chip. De gepensioneerde kolonel Matt Hepburn legde uit dat de microchip corona kan detecteren ‘voordat patiënt nul een uitbraak veroorzaakt’.

“We dagen de onderzoekswereld uit om tot oplossingen te komen die klinken als sciencefiction,” lichtte Hepburn toe. Hij vergeleek de microchip met het onderhoudslampje van je auto.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Bill Gates

Tot voor kort waren dit nog complottheorieën. Zo wordt al geruime tijd beweerd dat miljardair Bill Gates vaccins gebruikt om chips te implanteren bij mensen. Volgens 60 Minutes volgt deze chip niet al je bewegingen. En hij wordt ook niet via vaccins ingebracht.

“Het is een sensor,” zei Hepburn. “Je stopt hem onder je huid en vervolgens vertelt hij je dat er chemische reacties plaatsvinden in het lichaam. Het signaal betekent dat je morgen klachten zult hebben.”

Griezelig

Als de chip corona detecteert, moet de patiënt een bloedtest laten afnemen. Die geeft binnen drie tot vijf minuten uitslag, aldus Hepburn. Vervolgens kan corona met een dialysemachine uit het bloed worden gefilterd.

DARPA-wetenschappers zeggen dat hun onderzoek ‘van groot belang is’ om uitbraken te voorkomen. “Ben ik de enige die dit soort ontwikkelingen griezelig vindt?” vraagt Carola Dieudonné, die namens FVD meedeed aan de Tweede Kamerverkiezingen.


[New York Post, Daily Mail]

4.9 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden
Tijn
Tijn
3 jaren geleden

Dus je krijgt het gewoon 1 dag eerder te horen via het signaal dat je morgen ziek wordt…..snap ik de logica van die chip niet.

Akketniedocht
Akketniedocht
3 jaren geleden

Je bent zeker niet de enigste die dit griezelig vindt en ik hoop dat FVD een hoop herrie omtrend dit soort vieze zaakjes gaat maken

Alice
Alice
3 jaren geleden

Wat voor functies zitten nog meer in die chip verstopt?? Het begint inderdaad een enge wereld te worden.
Is dit het Teken van het Beest??

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x