Channelings

Vrijheid van binnenuit: ontsluit je ware potentieel – Channeling 19-01-2023

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer met je te spreken, over het onderwerp vrijheid.

Wat betekent vrijheid voor jou?

Voel de vrijheidWat is vrijheid voor jou? Is het genoeg geld hebben om je huis, eten en kleren te kunnen betalen? Of is het genoeg geld hebben om je nooit meer zorgen te hoeven maken?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Is het voor jou om je eigen beslissingen te kunnen nemen, zonder je aan anderen te hoeven verantwoorden? Is het de mogelijkheid om te gaan en staan waar je wilt?

Is het iets dat ver buiten je bereik voelt of ervaar je dat het tastbaar is, kun je het al gewaarworden, voelen, ervaren?

Definitie van vrijheid

Volgens een vertaling van de Engelstalige Wikipedia, wordt vrijheid “gezien als het vermogen om ofwel ongehinderd te handelen of te veranderen, ofwel de macht en de middelen te bezitten om ongehinderd iemands doelen te bereiken. Vrijheid wordt vaak geassocieerd met bevrijding en autonomie…”.

Nu begrijpen we dat je je vaak beperkt voelt, niet in staat om te doen wat je wilt, vanwege regels, wetten, verwachtingen, sociale en morele codes.

Maar wat als we je vertellen dat vrijheid al voor je beschikbaar is?

Ongeacht je omstandigheden, ongeacht je financiële status, ongeacht in welk land je woont, ongeacht je geloofsovertuiging, ongeacht wat dan ook… je bent vrij!

Je hebt inherent de vrijheid gekregen om voor jezelf te kiezen wat je wilt!

Vrijheid versus verhalen

Dus, hoe kun je die vrijheid voelen, terwijl je nog steeds denkt in beperkingen en restricties die je worden opgelegd?

Wel, dat is gewoon een kwestie van perceptie. Als je je beheerst, opgesloten en onvrij voelt, zal die geestestoestand je precies daar op die plek houden.

Je zult ontmoetingen hebben met mensen of autoriteiten, die je allemaal vertellen dat je vrijheid beperkt is. Dat je zo ver kunt gaan, maar niet verder.

In werkelijkheid zijn dat allemaal verhalen, sprookjes, die alleen waar zijn als je ze gelooft. Verhalen zijn per definitie alleen waar als je ze de betekenis geeft dat ze waar zijn. Anders zijn het gewoon verhalen.

We snappen dat je het mogelijk moeilijk te begrijpen vindt en dat het misschien wat weerstand in je oproept.

Dat komt gewoon omdat je gewend bent geweest om ingeperkt te zijn, opgesloten in je eigen geest, waardoor je moeilijk kunt begrijpen dat de werkelijkheid anders is.

Vrije geestestoestand

Je hebt je macht weggegeven, je autonomie, je geboorterecht om te gaan en staan waar je wilt, en te doen waartoe je je geïnspireerd voelt.

Nu is vrijheid iets dat zich gemakkelijk laat realiseren. Wanneer je voelt dat je niet vrij bent, ben je gegarandeerd niet in het moment!

leef onbevreesdWant als je in het moment bent, heb je opties, kun je kiezen waar je wilt zijn, en dat kan overal ter wereld zijn!

Klinkt dit vreemd voor je? Jij bent degene die je gedachten beheerst, toch?

Dus, wat er ook om je heen en in je leven gebeurt, je hebt de mogelijkheid om wat nieuwe manieren te bedenken om vrij of vrijer te zijn.

Vrijheid is een staat van zijn, komt voort uit een vrije staat van denken, uit een staat van onbevreesd leven, moedig leven, weten wat je waard bent, weten wie je werkelijk bent, weten dat je God bent!

Begrijpen wie je bent

Wie zou God kunnen tegenhouden? Wie zou willen proberen God te beperken om ergens heen te gaan, iets te doen, en hem of haar te weerhouden dit almachtige, krachtige wezen te zijn?

Vrijheid is al hier. Met de kracht van je gedachten, de kracht van liefde, en de wijsheid die je zo vaak van ons ontvangt, ben je in staat alles te veranderen wat je maar wilt veranderen.

Het betekent alleen dat je open moet staan voor wat er doorkomt, en dat je in het nu-moment moet blijven, aanwezig moet zijn, wakker en bewust.

Vrijheid zit al in je, en niemand kan die ooit van je afnemen, want jij bent de Bron, jij bent God.

Kom in het weten daarvan, het kennen van de Waarheid van wie je bent.

Dat zal je wereld omkeren, je leven zal nooit meer hetzelfde zijn, en je zult ontdekken dat je altijd al vrij bent geweest.

Stap uit je kooi, wees vrij!

Stap uit je kooiJe vrijheid was er, vanaf de dag dat je geboren werd, evenals alle dagen van je leven.

Ook al leek het alsof je niet vrij was, al die tijd heb je jezelf gekooid in een onzichtbare, zelfopgelegde kooi.

Een kooi van geloven dat je niet vrij was, of niet vrij genoeg.

Wij zeggen je, dat je al die tijd vrij bent geweest. Je bent vrij, en je bent een prachtig vrij, eeuwig, goddelijk wezen.

We houden zoveel van je, lief mens. We zijn er altijd voor je, want wij zijn jou, en jij bent ons.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.6 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏❤💓💗💕💞💖👍

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

Klopt helemaal! Vind de Vrijheid in jezelf en weet dan dat Niemand je iets kan aandoen… Vrijheid is ons geboorterecht…

Waterloo
Waterloo
1 jaar geleden

Superfijne berichten, ook als reminders, ik dwaal zo vaak af, doe soms zo moeilijk over vanalles en nog wat en dan lees ik zo’n bericht, ja superfijn.

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Wij wonen in een land,waar steeds meer regels verzonnen worden,dus is het niet nodig ons daar aan te houden ? Maar wat gebeurd er met de vrouwen cultuur in iran ,daar ontstaan moord partijen voor mensen die voor hun vrijheid,alleen al met kleding beginnen, de rest is nog erger,als je weigert wordt je opgehangen

Back to top button