Channelings

Wat kun je doen als verplichtingen je leven bepalen? – Channeling 9-8-2023

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom lief mens, we zijn zo blij dat we weer met je kunnen praten. We weten dat we twee weken ‘afwezig’ zijn geweest, omdat ons channel een kleine pauze moest nemen van alle verplichtingen. Wat prima is. En dus gaan we het vandaag hebben over verplichtingen.

Heb je een pauze nodig van je verplichtingen?Waartoe voel jij je verplicht? Doe je dingen die een tol van je eisen? Heb je het gevoel dat je wel een pauze kunt gebruiken van de dingen die je doet? Ben je toe aan wat goed bestede ‘ik-tijd’?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We zien op dit moment veel mensen op vakantie gaan. De zomerperiode leent zich daar uitstekend voor. Vooral als het weer niet al te mooi is waar je woont, kan het een heerlijke ervaring zijn om ergens heen te gaan waar je kunt genieten van zon en warmte.

Voor anderen is vakantie juist even helemaal niets hoeven. Om thuis te blijven, uit te slapen als je daar zin in hebt, of laat op te blijven zonder vroeg op te hoeven staan om dingen voor een werkgever te doen.

Verplichtingen kunnen je leven routine en zin geven, maar ze kunnen je ook leegzuigen als je het plezier verliest in dat waartoe je je verplicht voelt.

Hoe kun je dan aan je verplichtingen voldoen, de dingen doen die je gevraagd worden of die je moet doen omdat je betaald krijgt om te doen wat je moet doen?

Hoe voel je je door je verplichtingen?

Welnu, het eerste wat we aanraden is om dingen te doen met een gevoel van plezier. Je hebt een keuze in hoe je je over dingen voelt.

De eenvoudigste manier om je gevoelens over iets te veranderen, is door een ander verhaal te vertellen. Als je een verplichting hebt om elke dag, week in, week uit, naar je werk te gaan, kun je je daardoor uitgeput voelen, er de lol niet van inzien, er geen plezier in vinden.

Het kan zijn dat je baan te saai is, of te veeleisend. Misschien is het niet zo bevredigend als je hoopte dat het zou zijn, of zoals het was toen je net begon.

Maar als je een baan hebt, kun je altijd besluiten om een andere baan te zoeken. En als dat niet lukt, om wat voor reden dan ook, kun je de verhalen veranderen die je jezelf vertelt over je baan.

Verhalen maken het verschil

Verander je perspectief, vertel een ander verhaal over hoe je je voelt, over de dingen die je doet.

Mensen zitten meestal in hun hoofd, in hun gedachten, en voeren gesprekken met zichzelf, vaak zonder dat ze het merken. We moedigen je dus aan om te gaan kijken naar wat je jezelf vertelt.

Als je aan het werk bent of iets doet waartoe je je verplicht hebt, begin dan te kijken welke gedachten je hebt en welke gevoelens uit die gedachten voortkomen.

Heb je een hekel aan die ene collega, of die ene leidinggevende waarvan je het gevoel hebt dat die je erg dwars zit? Verander het verhaal. Begin andere dingen tegen jezelf te zeggen.

In plaats van “oh nee, niet weer… hij/zij is zo vervelend, ik kan hem/haar niet uitstaan!” kun je de manier waarop je je voelt veranderen door je gedachten te veranderen.

Verander het verhaal, bezie dingen op een andere manierKijk op een andere manier naar deze persoon, zie ze als hun ziel, zie ze als een acteur in jouw film.

Als je weet dat ook zij vanuit liefde komen, dat ook zij de rol spelen die ze in hun leven hebben gekozen, zul je ze vanuit een andere invalshoek bekijken.

En op die manier kun je veranderen hoe je over hen denkt.

Stop met oordelen

Bovendien is het nooit aan jou om over iemand te oordelen. Je staat niet in hun schoenen, je hebt geen idee wat er in hun leven speelt. Dus alleen al stoppen met oordelen kan wonderen doen in hoe je andere mensen ervaart.

Door ze gewoon te laten zijn wie ze zijn, zonder hun acties als goed of slecht te bestempelen.

Wat de verplichtingen ook zijn die je hebt, bekijk ze als een manier om je bewustzijn te verruimen, als een manier om je ervaring in deze fysieke realiteit te verbreden. Je bent onmetelijk geliefd, je bent een prachtig spiritueel wezen in een fysieke ervaring.

En als je voelt dat je wat vrijaf nodig hebt van welke verplichting dan ook, voel je dan vrij om voor jezelf te kiezen boven wie dan ook. Je bent een soeverein wezen en je hebt een vrije wil, een vrije keuze, ongeacht hoe verplicht je je voelt of hoeveel druk je denkt dat andere mensen op je uitoefenen.

Zij kunnen geen macht over jou hebben, tenzij jij ze die macht geeft. Jij hebt de macht om je leven te leiden zoals jij dat wilt. Onthoud dat. Geen enkele verplichting is groter dan jij!

We houden van je, we houden van je, we houden van je, en we kijken uit naar ons volgende gesprek.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.7 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jet
Jet
9 maanden geleden

Wat fijn om weer een boodschap te krijgen! Het was vreemd toen er twee weken lang niets kwam. Maar goed te begrijpen nu. Bedankt voor deze reminder, het is precies wat ik even moest ” horen”!

Van X
Van X
9 maanden geleden

Fijn om weer wat lezen. Doen jullie ook toekomst voorspellingen? Liefst met een positieve boodschap. Dat zou een hoop onzekerheid en de negatieve energie die er mee gepaard gaat weg kunnen nemen.

Rose
Rose
9 maanden geleden

Humor en breathe in, breathe out als je niet kan veranderen van werk😉💪❤💕💞💓💗💖👌👍

..Madelief
..Madelief
9 maanden geleden

Fijn dat U weer terug ben,bedankt voor dit mooie onderwerp,nu hoe kunnen die nare oorlogen laten stoppen,of heeft dit met vrije wil te maken,macht is zeker.

Back to top button