Channelings

Wat kan muziek voor jou doen? – Channeling 29-11-2022

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn blij weer bij je te zijn, en we willen het graag hebben over muziek en hoe muziek je kan helpen een beter leven te leiden.

Hoe muziek ontstaat

muzieknotenMuziek, het is zo eenvoudig. Elke melodie bevat dezelfde twaalf noten, en als je ziet wat een verscheidenheid aan stijlen en genres muziek er is, is het verbazingwekkend wat een enorme hoeveelheid creativiteit er door muziek op gang is gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Om nog maar te zwijgen van de enorm overvloedige hoeveelheid muziekinstrumenten. En voorwerpen die als instrument gebruikt kunnen worden. Dat kunnen gewoon dagelijkse gereedschappen en voorwerpen zijn.

Zelfs je eigen menselijk lichaam kan op zichzelf als muziekinstrument worden gebruikt, zoals wanneer je zingt, of op je borst trommelt, of met je handen een ritme klapt.

De kracht van muziek

Luisteren naar muziek is een manier om je ziel te kalmeren, je te troosten, je emotionele reacties te verzachten, of je te helpen spanning of diepe emoties los te laten. Muziek helpt je te ontspannen, of je weer op te beuren als het even tegenzit.

muziek verenigtMuziek verenigt mensen. Als mensen samenkomen voor een concert van een band, een orkest, of een artiest waar ze van houden, zijn ze omringd door gelijkgestemden, met dezelfde genegenheid voor de muziek die ze horen. De band tussen hen is tastbaar.

Muziek helpt ook als mensen ziek zijn, niet lekker in hun vel zitten. Zelfs mensen met een depressie kunnen meer licht en minder duisternis ervaren, als ze naar muziek luisteren.

Voor ieder mens op deze planeet is er keuze in wat voor soort muziek hij of zij het prettigst vindt. Of dat nu pop, rock, klassiek, akoestisch, country, rap, of heavy metal of zelfs hardcore house is. En het is allemaal een kwestie van smaak wat je voorkeur heeft.

Sommige mensen houden van zoete en romantische ballades, liefdesliedjes, anderen moeten een beat door hun lichaam voelen dreunen.

Waarom heeft muziek zo’n diepgaande invloed op mensen?

geluidsgolvenHeb je ooit over muziek nagedacht, er echt over nagedacht? Wat muziek werkelijk is, en waarom het zo behulpzaam voor jou als mens is, om je stemmingen te veranderen of je te helpen om met dingen om te gaan?

Dat komt omdat muziek trilling is. Elk geluid is trilling, lucht die trilt en dan door je oren wordt opgevangen en in je hersenen wordt omgezet in geluid. En het zijn deze trillingen die zo helend en opbeurend zijn, of wat het ook is dat je ervaart als je naar muziek luistert.

Maak je eigen instrumenten

zelfgemaakte instrumentenWaarom komen we nu met een onderwerp als dit? Dat is gemakkelijk: omdat we je willen aanmoedigen om te zingen, naar muziek te luisteren, en als je kunt, zelf muziek te maken.

Je hoeft niet bedreven te zijn, je hebt geen dure instrumenten nodig… Een emmer, of een plastic wasmand kan al prima dienst doen als trommel. Eenvoudig gereedschap als vloeipapier en een kam maken een behoorlijk goed kazoo-achtig instrument, je kunt fluitjes maken van takken van bomen, er zijn zoveel manieren om te improviseren en creativiteit te gebruiken om instrumenten te maken.

En als je de mogelijkheid hebt, of hebt gehad, om een instrument te kopen, dan wil je het misschien leren bespelen, als je dat nog niet gedaan hebt. Begin je eigen muziek te maken, improviseer met instrumenten, of het nu echte instrumenten zijn of niet.

Muziek maken is leuk, muziek maken is harmonie en liefde delen, ongeacht genre of stijl, het gaat altijd om delen, mensen verbinden en genieten van geluid. Het is inderdaad een vibratie-ervaring, een feest voor je oren. Nnou ja, dat is als je luistert naar muziek waar je van geniet, we kunnen ons voorstellen dat luisteren naar een genre waar je echt niet van houdt, een marteling kan zijn.

Het is tijd om van muziek te genieten

geniet van luisteren naar muziekWaarom zou je vandaag niet iets muzikaals doen? Luister naar een liedje waar je van houdt, zing mee, of maak zelf een liedje. Het is zo gemakkelijk om op allerlei manieren te genieten van het geschenk dat muziek is!

We houden van je lief mens, en we verheugen ons erop een symfonie te horen komen van de planeet Aarde, gespeeld door duizenden en duizenden mensen, die plezier hebben, opgebeurd en/of ontspannen worden door de muzikale trillingen die hun oren binnenkomen!

Maak vandaag plezier met muziek!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.7 13 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Lieve allemaal bedankt voor dit mooie stukje over muziek.fijn dat grote getalen mensen zo’ n mooie energie krijgen en harmonie bij muziek,dank daar voor.zie dit is LIEFDE.

Peter
Peter
1 jaar geleden

Ik ben het hele jaar door op de vlucht voor die “muziek” van Nederland. En dat ga ik nu meer permanent doen, dan hoef ik het niet meer te horen.

Back to top button