Channelings

Wat te doen als leed en hopeloosheid je leven beheersen – Channeling 18-05-2023

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We zijn zo blij weer met je te spreken, en deze keer zullen we met je praten over leed en hopeloosheid.

Hoe leed en hopeloosheid ontstaan

leed en hopeloosheid voelenAls je gefocust bent op dingen waar je bang voor bent, als je gefocust bent op het gebrek aan veiligheid en zekerheid, als je gefocust bent op je alleen en onbeschermd voelen, wat krijg je dan? Precies, dan krijg je leed en hopeloosheid!

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Je zult het gevoel hebben dat de wereld ten onder gaat, veranderend in deze verschrikkelijke plaats, waar geen uitweg is, geen kans om te overleven, geen hulp voor jou noch de mensheid, en het zal een heel donkere en eenzame plaats worden.

Nu zien we veel mensen precies dat doen. En misschien is dat wat jij ook doet. Buiten je kijken, de dingen in de wereld opmerken die schijnbaar fout gaan.

Dingen waarvan je het gevoel hebt dat je er geen controle over hebt, en het enige wat je kunt doen is zitten en vrezen voor je leven, je toekomst, de toekomst van je kinderen en kleinkinderen.

Je weet toch dat dat niet de manier is om een gelukkig, vervuld leven te leiden? En je weet inmiddels dat waar je je op focust, wat je je aandacht geeft, en de betekenis die je eraan geeft, jouw wereld creëert, toch?

Dus als je het nieuws blijft lezen en bekijken, dat zich richt op het slechte nieuws, omdat dat de aandacht van mensen triggert en hun verslaving aan negativiteit voedt, dan weet je wat je creëert.

Je creëert een wereld vol pijn, angst, verdriet, misdaad en verschrikkelijke dingen die je boven het hoofd hangen.

Er is een betere manier

Welnu, wij zijn hier om je te vertellen dat er een betere manier van leven is.

Als je in angst zit, als leed en hopeloosheid je leven zijn binnengeslopen, als je het gevoel hebt dat je vastzit, dat er geen uitweg is uit de ellende die je ziet aankomen, dan kun je het beter maken door je aandacht te verleggen.

Maak het beter door je weer af te stemmen op je ziel en het doel waarvoor je hier in de eerste plaats bent gekomen. Want je bent hier niet gekomen om te lijden!

Je bent niet naar deze planeet gekomen om in angst te leven, je bent hier niet gekomen om stil te zitten en te wachten tot de hemel op je hoofd valt!

Je kwam hier om een droom te vervullen, een droom die je ziel had voordat je geboren werd.

Je kwam hier om een leven te leiden van opwinding, van liefde, van voorspoed, van overvloed. Je bent het alleen vergeten.

Wanneer mensen op de wereld komen…

pasgeboren babyToen je geboren werd was er niets mis met je wereld. Ongeacht de omstandigheden waarin je geboren werd.

Sommigen zullen zeggen “Ik was niet gewenst” of “Ik werd alleen gelaten nadat ik geboren was, ze gaven me op”… maar toch kwam je hier, volkomen wetend wat het doel van je leven was, om te stralen, te groeien, je eigen ziel uit te breiden, evenals het Bewustzijn van Al dat Is.

En toen werd je door het leven geprogrammeerd. Mensen vertelden je wat je moet doen, hoe je je moet gedragen, hoe je moet reageren, hoe je moet handelen, wat je moet denken en wat je niet moet denken.

Je verloor uit het oog waar je vandaan kwam, en leed en hopeloosheid zetten in. Je voelde je alleen, verlaten, wanhopig en sommigen van jullie waren als kind al depressief.

En dat nam je mee in de rest van je leven. Maar nu is het tijd om dat allemaal achter je te laten!

Jouw wereld, die er zo grimmig en slecht uitziet, is een gevolg van de overtuigingen die je in je geest hebt aangenomen. Het is een gevolg van de dingen die je in je kindertijd hebt gezien en ervaren.

En het was allemaal onderdeel van je plan, onderdeel van de dingen die je wilde ervaren, om mee te nemen, om een betere vergelijking te hebben van wat echte vreugde, echte liefde, echt geluk en een leven vrij van leed en hopeloosheid zou zijn!

Begin van een nieuw leven, een nieuwe wereld

open de deur van je hartDie tijd is gekomen, om de deuren van je hart te openen, om het Licht binnen te laten, het licht van de waarheid van wie jij werkelijk bent!

En begin je te herinneren dat je hier bent gekomen voor de ervaring, voor de expansie, voor de liefde die je bent, voor het licht om door jou heen naar alle anderen te schijnen.

Er is niets verloren, er gaat niets mis, het is allemaal illusie en perceptie. Het is tijd om je perceptie te veranderen en als gevolg daarvan je illusoire wereld te veranderen.

Verander de reflectie die je door jou heen hebt gecreëerd en die buiten je lijkt te zijn! Begin te beseffen dat je veel meer bent dan alleen maar een mens in leed en hopeloosheid.

Begrijp dat je alles voor jouw leven kunt veranderen, en als gevolg daarvan zal je wereld veranderen.

We houden zoveel van je, lief mens, en we hebben geen oordeel over de creaties die je tot nu toe hebt gemanifesteerd.

De te maken verandering

We moedigen je alleen maar aan om over te schakelen, je aandacht te verleggen, een nieuw perspectief aan te boren, en je wereld zal de gelukkige plek worden die hij eigenlijk is!

Jij hebt de macht om dat te doen. En het is tijd!

Verleg je focus naar positieve dingen, verleg je focus naar de natuur, stop met het lezen van het nieuws, stop met het geven van aandacht aan dingen die je als ‘slecht’ of zelfs ‘kwaadaardig’ beschouwt.

Reken af met de negativiteit, en leef een nieuw leven, geen leed en hopeloosheid meer, je hebt onbeperkte mogelijkheden om een gelukkig, vervuld leven te leiden. Het is aan jou!

We houden van je, we houden van je, we houden van je. Onthoud altijd dat wij jou zijn en jij ons.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 35 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
9 maanden geleden

Wederom een duidelijk verhaal. Doe zelf mijn uiterste best om zo te leven. Pluk daar ook al de vruchten van. Steeds meer positieve energie.

Avax
Avax
9 maanden geleden

Maar als ik geen sociaal media ‘nieuws’ meer volg ‘weet’ ik niets meer.Hoe moet je het dan financieel redden?

Sophie
Sophie
9 maanden geleden

Nou nou, dat is wel HEEL gemakkelijk verteld!
Wat dan die kinderen die gehandicapt ter wereld komen of worden misbruikt, of in armoede en ellende het levenslicht zien, wat met de ouders die geen geld of middelen hebben voor een ziekenhuis? ik ken echt gezinnen in Nigeria waar hun tiener kinderen dood zijn gegaan aan de voor ons meest simpele kwalen maar die mensen hebben geen geld, dus….? wat te denken van al die vluchtelingen?
Als je niet te eten hebt, je leeft in oorlogsgebieden, bij de Taliban,. in Noord Korea of misschien binnenkort ook wel in Nederland, als we zo doorgaan het land naar de Filistijnen te helpen, bij branden of overstromingen enz.
Allemaal zelf voor gekozen?
Kom op!
Dan kun je niet verwachten dat ze denken: oh wat een positief bestaan heb ik toch!
De mens is in mijn ogen een mislukt project en een plaag voor de planeet, gericht op eigen welzijn, ten koste van wat dan ook.
Als je in een comfortabel huis woont, een fijne baan hebt, gezond bent en genoeg geld om in je levensbehoeften te voorzien, dan is het gemakkelijk om positief te denken maar bij het grootste deel van de mensheid is het kommer en kwel.
Ook voor eenzame ouderen is het leven geen feestje meer. Velen zeggen: Het is een kwestie van uitzitten
.Kinderen die niet naar ze omkijken, ze kosten de maatschappij geld, wat hebben we er aan?
Want de ratrace is het summum:
Ik heb de waarheid niet in pacht maar het leven is voor velen een doodlopende weg.

Jacinta
Jacinta
9 maanden geleden

Zo is het!!!

Back to top button