Buitenaards

Citizen Hearing on Disclosure bewijst dat buitenaardsen bestaan

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder dit jaar luisterden zes Amerikaanse oud-congresleden in de National Press Club in Washington D.C. vijf dagen achtereen naar experts uit de militaire wereld en overheidskringen.

De Citizen Hearing on Disclosure (CHD) stond in het teken van bewijs voor een buitenaardse aanwezigheid op aarde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Filmmaker Jeremy Kenyon Lockyer Corbell interviewde de afgelopen jaren verschillende ‘kosmische klokkenluiders’, mensen die hoge functies bekleedden binnen het Amerikaanse leger en de Amerikaanse inlichtingendiensten.

Hij werkt momenteel aan de film Truth Embargo, die gaat over het leven van een journalist, een historicus en een activist. Alle drie zetten ze hun carrière op het spel om het bestaan van verschillende buitenaardse levensvormen te bewijzen. Volgens het drietal probeert de overheid het bestaan van deze wezens verborgen te houden voor het gewone volk.

Jeremy deelde met tijdschrift Vice het volgende: “Astronauten vertellen ons dat ze schepen in de ruimte hebben gezien, militairen krijgen opdracht om kilometers grote toestellen aan te vallen. Daarnaast zijn 10 kernraketten op systematische wijze uitgeschakeld door een oplichtende rode schijf, die boven de raketsilo bleef hangen en een laserstraal omlaag schoot.”

Volgens Jeremy hebben we te maken met een wereldwijd fenomeen en vindt contact al sinds het begin van de geschreven geschiedenis van de mens plaats.

“We hebben hier te maken met hoogopgeleide professionals zoals astronauten, legerpiloten, luchtverkeersleiders, onderzoekers en zelfs een Canadese oud-minister van Defensie,” zei hij. “Deze mensen zijn niet gek, sommigen van hen hebben de leiding gehad over het kernwapenarsenaal van ons land.”

Door de getuigeverklaringen heeft Jeremy ook een beter beeld gekregen van Area 51. “Het blijkt een plek te zijn waar de meest geheime ruimtevaartprojecten zijn ontwikkeld,” zei hij. “De U-2 en de Stealth Fighter zijn bekend, maar bij Papoose Lake bevindt zich een geheim complex met de naam S-4. Daar bewaren we en hebben we tests gedaan met een aantal niet-aardse toestellen.”

“Met mijn film hoop ik mensen te laten zien dat serieuze en geloofwaardige individuen alles op het spel hebben gezet om het publiek te zeggen dat de werkelijkheid er heel anders uitziet dan ons wordt verteld,” besluit Jeremy.

Bron: Vice.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

bij dit soort video,s of boeken die ik lees (Erich von Däniken) om er maar 1 te noemen, over buitenaardsen, dan krijg ik steeds meer de neiging om domweg dat terrein van area 51 binnen te wandelen en dan zonder kloppen naar binnen,,,ff een kijkje nemen,,,en zeggen: what the f*ck is going on here!!! wie gaat er mee!!??

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Als ze al onder ons zijn, zijn dit dan de mensen die zich hier ophouden in een zeer rijke omgeving en ze het verdienen, omdat ze hun planeet daarvoor hebben achter gelaten.

Hier een leuk filmpje met zoals altijd weer een FREEMASON EAGLE op zijn boot. Het zijn boten die men niet zomaar kan permitteren. Misschien moet je eens gaan afvragen wie de rijke zijn!!

AMAZING 50′ 150mph luxury race boat: http://youtu.be/KMsUXUQx-XI via @youtube

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Ja buitenaardsen bestaan. Dat heelal is zo enorm groot (onmetelijk groot) is dat heelal. Denkend dat de aarde alleen is qua leven is net zoveel onzin om te veronderstellen dat er een zandkorrel van de aarde leven heeft en de rest niet.

von Daniken fan
von Daniken fan
10 jaren geleden

[quote name=”Pascal”]Als ze al onder ons zijn, zijn dit dan de mensen die zich hier ophouden in een zeer rijke omgeving en ze het verdienen, omdat ze hun planeet daarvoor hebben achter gelaten.

Hier een leuk filmpje met zoals altijd weer een FREEMASON EAGLE op zijn boot. Het zijn boten die men niet zomaar kan permitteren. Misschien moet je eens gaan afvragen wie de rijke zijn!!

AMAZING 50′ 150mph luxury race boat: http://youtu.be/KMsUXUQx-XI via @youtube[/quote]

En ze het verdienen…? En wie het zijn dat weten we toch al? Alles wat handlangertje is van de darkies en dat zijn er nog al wat. Alles wat heel gemakkelijk zonder bijzondere capaciteiten rijk geworden is. Niks moeilijks aan.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x