Channelings

Competitie versus eigenwaarde: waarom je jezelf niet hoeft te bewijzen – Channeling 14-03-2023

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

willen winnenWelkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij om vandaag weer bij je te zijn, en we willen graag even met je spreken over competitie.

We hebben gezien dat jij en vele anderen op vele manieren erg competitief zijn. Je hebt de neiging om te willen winnen, toch? En dat begrijpen we.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Er gebeurt veel in je leven dat je kunt gebruiken om jezelf te vergelijken met anderen, je beter of slechter te voelen dan anderen.

En je bent altijd op zoek naar manieren om jezelf te verbeteren, jezelf te overtreffen en de beste versie van jezelf te worden.

Wanneer inspiratie competitie wordt

Nu lijkt er op zich niets mis te zijn met een beetje competitie tussen mensen.

Wanneer je bijvoorbeeld iemand een bepaalde mate van succes ziet hebben op wat voor manier dan ook, is het begrijpelijk dat je probeert die persoon als voorbeeld te nemen en net zo goed te worden als zij.

Dat is niet echt competitie, dat is meer iemand als voorbeeld nemen en erdoor geïnspireerd worden. Niets om je zorgen over te maken.

Maar het wordt een beetje een ander verhaal, als je de neiging hebt om altijd te willen winnen. Als normale dagelijkse situaties je aanzetten tot strijd, waarin je een soort van deelnemers aan een race wordt, waarbij jij de winnaar wilt zijn.

Als je zo bent, als alles in je leven een wedstrijd wordt tussen jou en iemand anders, is het misschien tijd voor een kleine wake-up call.

En dat is wat we je gaan geven.

Concurrentie en eigenwaarde

competitie met jezelfZie je, als je in competitie bent, geef je eigenlijk iemand anders meer krediet dan jezelf.

Misschien zie je dit niet, misschien denk je dat het andersom is, dat je denkt dat je beter bent en de ander kunt overtreffen. Maar nee, je concurreert met jezelf.

Wat je doet, is iemand anders een hogere rang geven dan jezelf, en door dat te doen moet je jezelf bewijzen, dat je beter bent dan dat.

Je moet winnen, om jezelf te bewijzen dat je waardig bent! Waardig voor wat je denkt dat er ontbreekt.

Het kan snelheid zijn, het kan een bepaald doel zijn, het kan zoiets simpels zijn als wie het eerst bij het toilet is.

Als je van zulke kleine dingen een wedstrijd maakt, heb je meestal een gebrek aan vertrouwen in jezelf, en ben je voortdurend op zoek naar manieren om jezelf te bewijzen dat je waardig bent, dat je goed genoeg bent, dat je waardevol bent.

Waarom je van waarde bent

Als dit iets is wat je doet, moet je je realiseren dat je nooit enig bewijs hoeft te leveren dat je goed genoeg of waardig bent, want het feit dat je leeft, dat je hier bent in fysieke vorm, als de spirituele entiteit die je eigenlijk bent, is al bewijs.

Je zou hier niet zijn als je het niet waard was! Je zou hier niet zijn als je niet van onmetelijke waarde was voor jouw leven, jouw verhaal, jouw wereld.

Je bent een aanwinst voor de wereld, voor je gemeenschap, voor de mensheid, ongeacht hoe je tot nu toe naar jezelf hebt gekeken.

Dus, het is tijd dat je jezelf begint te zien met ogen van waarheid, met ogen die zien wat echt is en wat niet.

Wees speels, niet competitief

speel samenCompetitie is nooit nodig. Oh ja, natuurlijk, als je spelletjes speelt kan het leuk, speels en onderhoudend zijn. Blijf vooral spelen en veel plezier maken, en speel samen in plaats van tegen elkaar.

Stop de drang om van alles een wedstrijd te maken, want je bent goed genoeg. Vind je eigenwaarde, ontdek of liever gezegd herinner je je waarheid, wie je werkelijk bent

Dat je de Bron bent, dat je een goddelijk wezen bent, dat een menselijke ervaring beleeft.

Want, vraag jezelf af, zou God ooit aan zichzelf moeten bewijzen waardig te zijn? De beste te zijn? Er is geen competitie op dat niveau, dus het antwoord is simpel: nee.

En dat is precies wat voor jou geldt: jij bent al de beste! Er is geen competitie die je ooit zou kunnen verliezen, ook al zie je dat vanuit je menselijk standpunt niet altijd.

Je bent geliefd

Herinner je wie je bent, en begin je waarheid te leven. Als het goddelijke, spirituele wezen dat jij bent, die deze meesterlijke menselijke ervaring leeft.

Stop met zo competitief te zijn, stop met jezelf te vergelijken met anderen, het sleept je mee naar de dichtheid van lagere vibraties. En dat is niet waar je wilt zijn.

Doe de dingen waarvan je houdt, met passie, met plezier, met vreugde, geen competitie nodig, en ga houden van wie jij bent, precies zoals je bent. Je bent het waard!

We houden zoveel van je, lief mens, zoveel! Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet voor vandaag.

4.6 13 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
1 jaar geleden

Het is olgens mij voornamelijk ‘programmering’ om de beste te willen zijn, naarmate ik ouder werd,met name na mijn dertigste ,was mijn doel voornamelijk een betere versie van mijzelf te worden. En nu ik er meer dan een halve eeuw +2 jr op heb zitten ben ik meer in competitie met mezelf.(vb. wandelen, wat heb ik vorige week op deze dag gewandeld?8000 stappen dan maak ik er vandaag 8250 van als er niets tegenzit!)

Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏❤👍👊👋💞💓💗💖

Erik
Erik
1 jaar geleden

Mooi tekst, ik heb gelukkig nooit gevonden dat mijn waarden met die van andere in verband zouden kunnen staan , een soort naiviteit van grote waarde was dat in mijn jeugd , nu heb ik er erg veel aan immidels zo veel geleerd .Pas zelf de waarde toen aan alles wat ik doe, geef geen macht weg aan andere .

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

We komen allemaal van de zellfde bron,dat is prachtig, vroeger keek ik altijd naar iemand met een hoge functie op,nu denk ik,dit is de maatschappij maar als persoon zijn we in wezen een,het is meestal de houding van ons zelf.

Back to top button