Channelings

Onrecht overwinnen: 3 krachtige stappen om te groeien en te creëren wat je wilt – Channeling 07-03-2023

Help ons door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn, om te spreken over onrecht en onrecht overwinnen.

Hoe reageer jij op onrecht?

slecht behandeld voelenWe zien dat velen van jullie klagen, over onrecht dat jou of anderen wordt aangedaan door andere mensen. Als er iets gebeurt, heb je de neiging om te kijken of het gerechtvaardigd is of niet, of het onrecht is of niet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Wanneer je je slecht behandeld voelt, of andere mensen slecht behandeld ziet worden, zul je dat gemakkelijk onrechtvaardig of oneerlijk noemen.

Hoe kun je onrecht overwinnen? Is er een andere manier, anders dan erover te klagen en te spreken met anderen?

We weten dat je in je leven veel dingen meemaakt die je als onrechtvaardig beschouwt.

Bijvoorbeeld wanneer je meer belasting moet betalen dan je denkt dat eerlijk is of wanneer je slecht wordt behandeld door iemand die je eerder hebt geholpen en die zich nu tegen je keert.

Er zijn veel manieren die je kunt beschouwen als onrechtvaardig behandeld worden.

Welnu, we zeggen niet dat je nooit slecht behandeld wordt, of dat onrechtvaardigheid niet bestaat. We weten dat er in jouw wereld, de 3D-realiteit waarin je leeft, een dualiteit bestaat van goed en slecht, van rechtvaardig en onrechtvaardig. Dus ja, natuurlijk ervaar je dat.

Tijd voor nieuwe regels om je spel te spelen

Maar wordt het niet eens tijd dat je dat soort denken loslaat en een paar stappen verder gaat?

Is het niet eens tijd om je creatieve krachten te gaan gebruiken, de krachten die je hebt als spiritueel wezen in je fysieke lichaam, zoals we je al vaak verteld hebben?

Is het niet eens tijd om een nieuwe realiteit te creëren voor jezelf en de mensen die je in je wereld hebt gecreëerd?

Het is eigenlijk allemaal aan jou. Als je je aandacht blijft richten op de dingen die volgens jou onterecht in je leven zijn gebracht, maak je van jezelf een slachtoffer.

klagen, wijzen en de schuld gevenWanneer je spreekt over alle dingen die fout zijn gegaan die niet hadden mogen gebeuren, omdat het volgens jou te wijten was aan onrechtvaardigheid, ben je aan het beschuldigen, ben je aan het klagen, en waar leidt dat toe? Naar meer van hetzelfde!

Weet je nu nog niet dat je de macht hebt om alles in je leven te veranderen?

Jij hebt de macht om te creëren wat je maar wilt, dus waarom blijf je je richten op de dingen die je als slecht beschouwt?

Begin je aandacht te richten op de dingen die goed zijn, de dingen die je zou willen ervaren.

Onrecht overwinnen in 3 stappen

Als je slecht bent behandeld, wat zouden wij van onze kant je dan adviseren om te doen?

Ten eerste zouden we zeggen dat je de gevoelens en emoties die je ervaart moet accepteren en erkennen.

  • Stap 1: Stuur liefde naar jezelf, naar je emoties, maar ook naar de dingen, mensen of situaties waardoor je je oneerlijk behandeld voelde. Dat is de eerste stap.

onrecht overwinnen met liefdeVoel de emoties van teleurstelling, pijn, woede, frustratie, laat ze er zijn, en bedank ze dan omdat ze je laten zien dat er iets is om van te leren, en om van te groeien. Alles gebeurt voor jou, weet je nog?

Dus ook dit gebeurt voor jou, om te groeien, om te verruimen. Als je dat hebt gedaan, je emoties hebt erkend, liefde hebt gestuurd naar jezelf en naar alles wat je hebt gecreëerd, inclusief datgene waar je je slecht over voelde, dan is het tijd voor stap twee.

  • Stap 2: Het nemen van volledige verantwoordelijkheid. Erken dat het jouw creatie is. Dat jij degene bent die de situatie creëerde die je gevoelens kwetste of je een slecht gevoel gaf.

Jij hebt het gecreëerd, hoe je het ook anders wilt draaien. Want er is niets anders dan jij. Er is geen buitenwereld, er is alleen jij.

  • Stap 3: Na het nemen van verantwoordelijkheid is de laatste stap je aandacht richten op een gewenst resultaat, gericht op de dingen waarvan je had gewild dat ze gebeurd waren.

Hercreëer de situatie, of wat er ook gebeurd is. Zoals we je eerder vertelden, begin met scripting. Herschrijf het verhaal, en geef het een uitkomst waarvan je houdt, waarvan je weet dat het je een goed gevoel geeft.

Heeft iemand je slecht behandeld in jouw beleving? Herschrijf het, en houd het positief. Schrijf het op een manier die je een goed gevoel geeft, misschien kun je schrijven hoe je begrijpt waar ze vandaan kwamen en de perfecte uitkomst ervan voor jou en je leven.

Schrijf het als de meesterschepper die je bent.

Jij hebt de macht!

jij hebt de machtJij hebt de macht, jij bent Source, de Bron, jij bent God, denk nooit dat je machteloos bent, want je bent allesbehalve machteloos.

Je bent alleen niet gewend om zo te denken. Het is een leermoment, en wij zijn er om je daar voortdurend aan te herinneren.

Je hoeft nooit te denken dat iets jou is overkomen, het gebeurt altijd voor jou. Niets is ooit een onrecht, hoe je het ook bekijkt.

Het is er altijd om je bewustzijn te verruimen, en alles wat je moet doen is je perceptie veranderen, het liefde sturen, de verantwoordelijkheid nemen en van daaruit een nieuwe realiteit beginnen te creëren.

Je kunt dit, jij hebt de controle!

Je bewustzijn verruimen

We houden zoveel van je, lief mens, en we zijn er altijd om je te helpen je bewustzijn te verruimen.

Deze reis die je maakt, is de meest opwindende reis die een mens zich kan wensen. Jij wilde dit leven, je wilde hier zijn, precies waar je nu bent.

Wij zijn jou, jij bent ons, de wijsheid die we met je delen komt allemaal van binnenuit. Het is niet buiten je. Onthoud dat altijd.

Wij zijn, evenals jij het bent, het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. En daarmee zijn we compleet.

4.6 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jabn
Jabn
1 jaar geleden

Echt goed , dit is toch heel bruikbaar en duidelijk. veel dank hier voor

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Een eyeopener!

BennyBenassi
BennyBenassi
1 jaar geleden

Mogelijk is dit een satinistische boodschap : het is je eigen keuze ! m.a.w. het is je eigen schuld !

Rose
Rose
1 jaar geleden

🙏❤💓💞💗💖👍👌✌

Back to top button