Channelings

Creëer jij vanuit weerstand of acceptatie?, Channeling 10-02-2022

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Welkom, welkom, lieve lezer, op deze mooie nieuwe dag. Zoals elke keer zijn we blij weer met je te kunnen spreken. We zien elke keer opnieuw uit naar deze momenten en we zijn blij dat je ook dit keer weer de moeite neemt om onze boodschap tot je te nemen.

Wanneer dingen in je leven niet gaan zoals je zou willen, heb je de neiging om bij de pakken neer te gaan zitten. Je gaat in je hoofd zitten, als het ware, en je blijft denken aan datgene wat er misgaat, of datgene wat niet gaat zoals je het het liefst zou zien.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

We beseffen dat het voor mensen niet altijd eenvoudig is om je gedachten te beheersen, of om zelfs gedachten af te wijzen en ze niet te denken.

Ga uit de weerstand en accepteer dat wat is

weerstandWat we hierbij wel willen zeggen is, dat het niet de bedoeling is dat je in de weerstand gaat wanneer je negatieve gedachten hebt. Ga niet geforceerd, of zelfs gefrustreerd, boos op jezelf worden en jezelf dwingen tot het denken van iets anders.

We horen je al denken ‘ja, maar hoe moet ik het dán doen?’. Welnu, het is eenvoudiger om jezelf af te leiden. Accepteer in eerste instantie de negatieve gedachte. Zeg ‘dankjewel’ tegen die gedachte, erken dat de negatieve gedachte er is.

Vervolgens, geef je die gedachte mee dat die niet langer nodig is, dat die gedachte mag verdwijnen.

Daarna kies je er bewust voor, om iets anders te denken. Je kiest voor een gedachte aan iets dat je wél fijn vindt.

Waar ligt je focus als je ziek bent?

Bijvoorbeeld: je bent ziek geworden en je hebt pijn. Je bent vanuit je menszijn gewend om je te richten op hoe beroerd je je voelt. ‘Dit doet zeer’, ‘ik voel me naar’, ‘ik kan vandaag helemaal niks, want ik ben hondsberoerd’… Zulke gedachten zijn je gebruikelijke patroon. Je blijft je aandacht richten op dat wat er op dit moment is.

Alleen is dat wat er op dit moment is, niet echt. Nee, nu niet meteen zeggen ‘het is wél echt, want ik voel het toch?!’. Wat je voelt en ervaart, is het gevolg van gedachten uit je verleden. En dat verleden kan net zo goed gisteren, als vorig jaar zijn. Het gaat om eerdere gedachten.

Dat kunnen gedachten zijn als ‘oh, mijn collega, huisgenoot, familielid, wie dan ook, is ernstig ziek. Ik hoop niet dat ik het ook krijg’, of ‘ik voel me niet zo lekker, als ik maar niet ziek wordt’, of ‘er zit hier een knobbeltje, als het maar geen kanker is’. Die gedachten op zich maken je niet direct ziek, maar de eerste aanzet is wel gegeven.

Creëer bewust dat wat je wilt

Zodra je dit soort gedachten vaker denkt, ben je bezig met het creëren van, en focussen op, ziek worden. In die zin zeggen we dat als je ziek bent, dit een gevolg is van eerdere gedachten.

Zoals we al eerder hebben gezegd, we geven je hiermee niet de schuld, je hebt echter wél de verantwoordelijkheid. En jij bent de enige die de situatie weer kan veranderen. En dat doe je door nieuwe gedachten te denken.

gezond & fitDus haal de focus weg bij het gegeven dat je je ziek voelt, en ga jezelf zien alsof je alweer helemaal fit en gezond bent. Jullie hebben de uitdrukking ‘fake it til you make it’. Dat is wat je moet doen wanneer je in een situatie zit die je niet wilt.

Stel je levendig voor dat de situatie al anders is dan die op dit moment is. Leef je hier volledig in, zodat je kunt zien en in gedachten al ervaren, hoe het is als de situatie is zoals je die wilt zien.

Daarmee zet je de scheppende kracht die jij en ieder mens bezit in werking. Je bent dan begonnen met het creëren van een nieuwe realiteit, en die begint in je gedachten.

Weerstand legt focus op dat wat je niet wilt

Wanneer je bijvoorbeeld veel piekert over de huidige situatie in de wereld, of in je eigen land. De coronamaatregelen, de regering, dingen waar je weerstand tegen voelt. Ga uit die weerstand, accepteer dat de situatie is zoals die is, en ga in gedachten de situatie zien zoals je die zou willen.

Voel en ervaar in gedachten de vrijheid weer, zonder beperkende maatregelen. Je denkt misschien dat dit ‘wishful thinking’ is, maar dit is wel de manier om je huidige situatie te veranderen. Niet vanuit weerstand, maar vanuit acceptatie.

Wanneer je in de weerstand zit, ligt je focus op het creëren van dat wat je niet wilt. Zo simpel is het. Vanuit acceptatie, dus zonder weerstand, is er weer ruimte om nieuwe situaties te creëren.

Ontdek de kracht van wie je werkelijk bent

Het wordt tijd dat je beseft dat je zoveel meer bent, en zoveel meer macht bezit, dan wat je tot nu toe altijd hebt gedacht. We blijven het net zolang zeggen tot je het zelf gaat zien: je bent een spiritueel wezen die het leven in fysieke vorm ervaart.

Team Mens en SourceEn dat spirituele wezen dat jij in werkelijkheid bent, is zó krachtig, kan zóveel! Zoveel meer dan jij je kunt voorstellen. En het is nu de tijd dat jij als mens de samenwerking aangaat met dat deel van jezelf. Jullie zijn een team, jij en Source, jij en je Hoger Zelf, jij en Al dat Is.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, we zijn geen mensen, dat zijn we ook nooit geweest, wij zijn energie, en vanuit deze energie helpen wij de mensheid om weer te zien wie ze in werkelijkheid zijn.

En daarmee zijn we voor deze keer compleet.

4.1 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Narada Muni
Narada Muni
2 jaren geleden

Zeer goed, beste vrienden. Ik ga mee.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Ja het is ook zo wat er geschreven wordt,helemaal mee eens. Maar als je dat wil bereiken moet je daar veel training voor doen. De meeste mensen kunnen dat niet voor elkaar krijgen met een bericht van doe het maar even zo. Lees b.v boeken van eckhart tolle en zo zijn er nog veel meer boeken van zieners te vinden. Maar die worden ook vaak niet begrepen. Trainen kan je doen om je aan te sluiten bij spirituele groepjes die zijn er genoeg. Als het zo makkelijk zou zijn waren al veel meer mensen hiervan bewust. Wat me wel hoopvol stemt om te zien dat velen aan het ontwaken zijn. Maar als ik de antwoorden lees van veel mensen over wat er gaande is wordt er nog te veel geoordeeld en dat is de verkeerde weg. Dat zou afgeleerd moeten worden dan ben je al een stuk verder.

Fransesca
Fransesca
2 jaren geleden

Wat een new age geneuzel. Blijkbaar is het nog steeds niet verdwenen die nonsens.

Oog om oog tand om tand
Oog om oog tand om tand
2 jaren geleden

Moeilijk maar eigenlijk ook weer niet.
Bedankt ?.
Ik zal denken zoals het zou zijn als het goed is.

Back to top button