Channelings

Verantwoordelijkheid… neem je hem, of wijs je hem af? – Channeling 11-01-2022

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom lieve lezer, wat fijn om je weer te treffen op deze mooie dag. We hopen dat jouw week, evenals jouw jaar, een goed begin heeft gehad.

En ondanks dat niet alles in de wereld zal zijn zoals jij het het liefste ziet, kun jij zelf er alles aan doen om datgene wat binnen jouw vermogen ligt zo aan te passen, dat je leven zo prettig mogelijk is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wie heeft de verantwoordelijkheid?

wereldellendeHet lijkt vaak alsof je dingen niet in de hand hebt. Alsof het leven je overkomt, en alsof je niets anders rest dan machteloos toezien hoe de wereld om je heen zich ontvouwt.

Toch is de werkelijkheid totaal anders. De wereld die jij zich ziet ontvouwen, is de wereld zoals jij die creëert.

Vanuit ons is er geen oordeel, ongeacht wat je doet, denkt, of waar je ook op focust. Alles wat er gebeurt, gebeurt immers vóór jou. En we bedoelen ook niet te zeggen dat het jouw ‘schuld’ is, als de wereld er niet zo uitziet als je het liefst zou willen.

Het is echter wel jouw verantwoordelijkheid. Een verantwoordelijkheid die je kunt nemen, of afwijzen.

Accepteren of afwijzen?

Wanneer je die verantwoordelijkheid afwijst, zeg je in feite dat je het wel best vindt wat er allemaal gebeurt. Je trekt als het ware je handen ervanaf. Jij kunt er immers ‘niks aan doen’, dat het is zoals het is.

verantwoordelijkheidWanneer je echter de verantwoordelijkheid neemt, en accepteert, over hetgeen zich in jouw wereld bevindt, en erkent dat jij de schepper in jouw creatie bent, dan open je de deur om daadwerkelijk dingen te veranderen.

We begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om dit te doen. Je bent vanaf je geboorte zodanig ‘geprogrammeerd’ dat je hebt geleerd te denken dat je klein en niet bij machte bent om die ‘grote, boze wereld’ te veranderen.

Maar wat nu als dit een leugen blijkt te zijn? Wat als jij wél die macht hebt? En de potentie om de wereld, jouw wereld, volledig om te turnen in een plek waar de dingen gaan zoals jij zou willen?

Manifestatie-experiment

Je gelooft niet dat dit kan. Toch zou je de proef op de som kunnen nemen door een klein experimentje te doen. Wanneer je aan iets denkt, willekeurig wat dit is, en je focust hierop.

vaas met margrietenBijvoorbeeld een bloemenvaas met een bepaald type bloemen erin. Laten we zeggen een vaas met margrieten… of welke bloem jij ook bedenkt. Focus hierop, en leg hier emotie in. Voel hoe je blij van binnen wordt bij de gedachte aan die vaas met bloemen.

Zie hoe je in gedachten een sprongetje van vreugde maakt bij het zien van die vaas met bloemen en hoe je ‘hoeraaa!’ roept!

En dan stuur je dat beeld, inclusief die emotie als intentie naar het Licht. Laat het beeld los, zoals je een ballon zou loslaten, en zie de gedachte langzaam wegdrijven.

Voor de bloemen en de vaas in de plaats kun je ieder ander ding, dier of situatie nemen!

Manifestatie van je gedachte

Nu ga je niet langer denken aan dat beeld, je gaat gewoon door met je dag, of dagen. Je zult zien dat op enig moment binnen enkele uren tot enkele dagen, je ineens dat wat je in gedachten zag tegen gaat komen.

Dat kan op een foto in een magazine zijn, een beeld op televisie, misschien staat het in een etalage, of bij iemand waar je op bezoek komt in de kast of op tafel…

Het beeld dat je in gedachten had kan zich op zoveel manieren manifesteren, maar op het moment dat je het zíet, wéét je dat het jóuw creatie is! Want jij hebt de intentie gezet, jij hebt dit in je realiteit getrokken met je intentie.

Jij en de Bron zijn één

Zodra je beseft dat dit werkt, is de deur open naar het besef en het erkennen dat je alles kunt creëren wat je maar wilt. Kleine dingen, maar ook grote dingen.

Eén met de BronHet is nu de tijd om te gaan beseffen dat jij en de Bron, God, één en dezelfde energie zijn. Dat je niet de nietige mens bent die je altijd dacht te zijn, maar dat je een krachtig, intelligent, scheppend, spiritueel wezen bent, dat zich in een mensenlichaam heeft gemanifesteerd.

In álle mensenlichamen, in álle dierenlichamen, in alles wat je ziet. Alles is één, alles is diezelfde energie, jij bént die scheppende kracht!

We zullen het nog veel vaker zeggen, maar voor nu is dit even voldoende om je hier weer aan te laten denken en je gedachten mee te laten spelen.

We houden van je, zoals we van de hele mensheid houden, en we zien niets liever dan dat elk mens terugkomt in zijn of haar kracht, in het besef van wie ze werkelijk zijn!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en hiermee zijn we voor nu compleet.

4.8 35 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
philippe vdf de coensel
philippe vdf de coensel
2 jaren geleden

narural law op woeih.com inniciate and take action helping your loved ones

Tinus
Tinus
2 jaren geleden

Much love… Dankjewel! ❤️

Kees
Kees
2 jaren geleden

iets te lief maar leuke en goede gedachte

Roland
Roland
2 jaren geleden

Wat een zweverig gedoe zeg!!
En, wat een manipulatie in dit bericht.

Back to top button