Homepagina » UFO » De UFO-persconferentie die ‘plots uit de lucht kwam vallen’ (video)

De UFO-persconferentie die ‘plots uit de lucht kwam vallen’ (video)

Hooggeplaatste militairen en overheidsfunctionarissen waren op 12 november 2007 in Washington DC getuige van een historische gebeurtenis.

Tegenover de aanwezige pers deden zij uitspraken over UFO’s en buitenaardse afgezanten die momenteel in contact treden met aardbewoners.

In onderstaande video Out of the Blue van filmmaker James Fox is de historische persconferentie terug te kijken. Naast journalisten van Reuters, de Washington Times, CNN en Fox News waren ook Canadese, Europese en Afrikaanse verslaggevers aanwezig.

Onder de aanwezigen waren onder meer: oud-gouverneur van de Amerikaanse staat Arizona Fife Symington; oud-generaal-majoor van de Belgische luchtmacht Wilfried de Brouwer; ingenieur, astronoom en astrofysicus Dr. Claude Poher; oud-Air France-piloot Jean-Charles Duboc; astrofysicus Dr. Jean-Claude Ribes; oud-generaal van de Iraanse luchtmacht Parviz Jafari; kapitein van het Chileense leger Rodrigo Bravo Gamido; oud-commandant van de Peruaanse luchtmacht Oscar Santa Maria Huertas; oprichter van de Peruaanse onderzoeksgroep voor ongewone luchtfenomenen OIFAA Dr. Anthony Choy; Aurigny Airlines-piloot Ray Bowyer; oud-medewerker van het Britse ministerie van Defensie Nick Pope; oud-sergeant van de Amerikaanse luchtmacht James Penniston; oud-kolonel van de Amerikaanse luchtmacht Charles Halt en oud-afdelingschef van de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA John Callahan.

Bekijk hier ook de gehele productie van James Fox.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Verwante artikelen:

 Vond je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Hey deze film en toespraak van Parviz Jafari ex generaal van Iraanse luchtmacht support mijn verhaal en mijn ervaring met buitenaardse wezens op 18-09-1976.
  Ik zei altijd dat ik 5 of 6 jaar oudwas toen het gebeurde 07-09-1970 is mijn geborte datum.

  0 likes
 2. Ik heb de video helemaal bekeken en mijn conclusie is dat er in 2007 zowel bij verschillende overheden als bij de verslaggevers een grote hoeveelheid kennis en bekendheid is over onze buitenaardse vrienden. Er zijn door de verslaggevers directe en scherpe vragen gesteld. Er zat pit in de ogen van deze mensen. Teleurstellend dat deze vragen en de antwoorden niet naar buiten zijn gebracht.
  De pers is in mijn beleving op dit punt heftig onder druk gezet.

  0 likes
 3. Vervolg van mijn eerdere reactie.
  Nu komt deze documentaire van 2007 naar buiten. De vraag is waarom nu ineens wel? Waar wij voor moeten waken, is dat deze informatie niet TEGEN de buitenaardsen wordt gebruikt. Bij sommige sprekers is meerdere keren het woordje ‘hostile’ gezegd en ‘burnings’, wat onbedoeld impliceert dat deze bezoeken niet van goede aard zouden kunnen zijn. Mijn mening is dat deze bezoeken van goede wil zijn (in de jaren 50 niet allemaal). Steeds wordt er aangehaald dat mensen bang zijn en dat er een massa hysterie zou komen. Als je dit maar vaak genoeg herhaald… dan kan het wel eens een eigen leven gaan leiden. De meesten onder ons zijn echt niet bang, dus dit is een bad excuse om de waarheid achter te houden.

  0 likes
 4. Waarom oude koeien uit de sloot halen Niburu?

  Opzich is het een heel goed filmpje, maar heel veel mensen kennen het al.
  Is er een meer gedateerd filmpje/info over ufo,s? en wie kan het mij iets aanraden?
  Ik heb zelf enorm veel filmpjes gezien over ufo,s aliens, oude beschavingen.
  mijn conclussie is dat de mens ouder is dan wat er in de boeken staan geschreven, Dat er waarschijnlijk contact is tussen hooggeplaatste mensen en de et.
  Dat de ET niet bij machte zijn om ons te helpen/of het niet willen (nog).

  Ik snap de connexie tussen groen/vrijeenergie/aliens/spiritueel wel maar er zijn hier zoveel stromingen van dat het duizeld om te onderscheiden wie het goed bedoeld en wie het alleen om de euro,s doet.
  Mensen willen graag geloven in iets. zo erg dat je er makkelijk misbruik van kunt maken.
  Maar over dit filmpje hierboven, veel kijkplezier, het zet je aan het denken. en ik twijfel er niet aan. of wel..

  0 likes
 5. Ik zou zo graag een keer een filmpe zien over een conference, met deelnemers tussen de 25-40 jaar of zo i.p.v. altijd!! maar weer die baby-boomers.

  0 likes
 6. @Bez: je bent dus op 7 september jarig.
  Ik zal je een kaartje sturen!

  0 likes
 7. [quote name=”Joker”]@Bez: je bent dus op 7 september jarig.
  Ik zal je een kaartje sturen![/quote]
  Digitaal of via de bode????Eneehhh ik zal je er aan houden.O wee als je het vergeet,dan stuur ik je een bosje gordelroos-)))))

  0 likes
 8. [quote name=”Delfia”]Ik zou zo graag een keer een filmpe zien over een conference, met deelnemers tussen de 25-40 jaar of zo i.p.v. altijd!! maar weer die baby-boomers.[/quote]
  Het werkt zo: Mensen uit de werkende orde zijn gestapt ivm hun leeftijd zijn eindelijk vrij om te praten over wat ze weten. Jongere mensen staan veelal nog onder contract en praten kan hen dus hun baan kosten of erger. Waarom wil je zo graag mensen tussen de 25 en 40 horen? Levenservaring geeft wijsheid, helaas worden in onze maatschappij mensen met levenservaring nogal eens als uitgerangeerd gezien…

  0 likes
 9. [quote name=”Sonnie”]Vervolg van mijn eerdere reactie.
  Nu komt deze documentaire van 2007 naar buiten. De vraag is waarom nu ineens wel? Waar wij voor moeten waken, is dat deze informatie niet TEGEN de buitenaardsen wordt gebruikt. Bij sommige sprekers is meerdere keren het woordje ‘hostile’ gezegd en ‘burnings’, wat onbedoeld impliceert dat deze bezoeken niet van goede aard zouden kunnen zijn. Mijn mening is dat deze bezoeken van goede wil zijn (in de jaren 50 niet allemaal). Steeds wordt er aangehaald dat mensen bang zijn en dat er een massa hysterie zou komen. Als je dit maar vaak genoeg herhaald… dan kan het wel eens een eigen leven gaan leiden. De meesten onder ons zijn echt niet bang, dus dit is een bad excuse om de waarheid achter te houden.[/quote]
  Helemaal mee eens. Openheid van zaken kost de machthebbers hun macht omdat mensen dan stoppen met als makke schapen achter de leiders aan te lopen.

  0 likes
 10. [quote name=”Bez”]Hey deze film en toespraak van Parviz Jafari ex generaal van Iraanse luchtmacht support mijn verhaal en mijn ervaring met buitenaardse wezens op 18-09-1976.
  Ik zei altijd dat ik 5 of 6 jaar oudwas toen het gebeurde 07-09-1970 is mijn geborte datum.[/quote]
  Bez je maakt mij nieuwsgierig, vertel …..

  0 likes
 11. Prachtig deze rapportage over buitenaardse verschijnselen. Nu mag de regering hier er ook wel eens wat over melden (over het ufomenomeen). Hallo daar in Den Haag meldt ons er eens wat over !!! Het wordt wel heel errug tijd !!!

  0 likes
 12. Quote tekst artikel: “Naast journalisten van Reuters, de Washington Times, CNN en Fox News waren ook Canadese, Europeaanse en Afrikaanse verslaggevers aanwezig.”. Euh, wat zijn Europeaanse mensen? Oh, Europese mensen bedoel je!

  0 likes
 13. [quote name=”Hulle”]Waarom wil je zo graag mensen tussen de 25 en 40 horen? Levenservaring geeft wijsheid[/quote]
  Ja en dit zegt dus dat, je niet oud hoeft te zijn om wijs te zijn. Mijn eigen opa zag het goed vroeger al, die zei dan tegen me “jonge ik kan mijn wijsheid aan jou geven en je kan je vaders wijsheden leren, maar ik zal nooit verder kunnen groeien dan jij, want jij combineert ze met jouw eigen wijsheden dat maakt jou nu al veel wijzer dan ik.”

  groet Atoompje

  0 likes
 14. [quote name=”Atoompje”][quote name=”Hulle”]Waarom wil je zo graag mensen tussen de 25 en 40 horen? Levenservaring geeft wijsheid[/quote]
  Ja en dit zegt dus dat, je niet oud hoeft te zijn om wijs te zijn. Mijn eigen opa zag het goed vroeger al, die zei dan tegen me “jonge ik kan mijn wijsheid aan jou geven en je kan je vaders wijsheden leren, maar ik zal nooit verder kunnen groeien dan jij, want jij combineert ze met jouw eigen wijsheden dat maakt jou nu al veel wijzer dan ik.”

  groet Atoompje[/quote]
  Je kunt iemand niet jou wijsheid geven want wijsheid ontstaat door het zelf ervaren van dingen. Dat heet levenservaring. Natuurlijk kan je op jonge leeftijd al veel meegemaakt hebben en dus veel levenservaring hebben maar oha hebben oudere mensen meer levenservaring. In het kort komt het hierop neer: Age 50 can understand age 15, age 15 can’t understand age 50.

  0 likes
 15. Het was nog beter geweest als er een Spaceman zich had getoond tydens deze pers ceremonie

  0 likes
 16. Dit artikel staat nu ook op “nujij.nl”. Buiten alle discussies om is dit misschien wel leuk om te weten / melden.

  0 likes
 17. Klopt dave, maar op nujij.nl is het artikel uit de lijst met ‘best gewaardeerd’ geschrapt. Ra ra.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

wereldgezondheidsorganisatie

Hef de Wereldgezondheidsorganisatie op. Het ware gezicht van WHO-baas Tedros

Op 10 januari liet de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ...

groenlinks

‘Graaiend’ GroenLinks-Kamerlid wordt locoburgemeester: ‘Kwalijk dat ze blijft meedraaien in baantjescarrousel’

Het omstreden GroenLinks-Kamerlid Isabelle Diks verlaat de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.