Channelings

Drink jij er genoeg van om gezond te blijven? – Channeling 01-12-2022

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. Het doet ons veel genoegen weer met je te spreken en we willen het graag hebben over de vloeistoffen die je drinkt.

We hebben het hier al eerder over gehad, en het belang van dit onderwerp maakt dat we het willen herhalen. En hoogstwaarschijnlijk zullen we dat vaker doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Belang van water drinken

drink waterZoals je weet is water de belangrijkste vloeistof op de planeet. En water kan in verschillende vormen voorkomen. We hoeven je niet uit te leggen hoe koud water vaste stof wordt in de vorm van ijs en hoe warm water verandert in gas, waterdamp.

Wat we in de boodschap van vandaag nog eens willen benadrukken, is dat water je levensbron is. Als je niet genoeg water drinkt, raak je uitgedroogd en krijgt je lichaam last van verschillende problemen.

Het kan zijn dat je hoofdpijn krijgt door uitdroging, of een droge huid, duizeligheid, vermoeidheid, of zelfs nierproblemen. Er kunnen veel dingen in je lichaam gaan opspelen, door een gebrek aan water.

Je moet begrijpen dat een menselijk lichaam voor minstens 50% uit water bestaat, bij kinderen zelfs nog meer. En die vloeistoffen moeten op een bepaald niveau gehouden worden, om alle processen in je lichaam soepel te laten verlopen.

Overtuigingen over verschillende soorten vloeistoffen

Het probleem is, dat we zien dat veel mensen zijn gestopt met het drinken van water. Ze zijn overgestapt op thee, koffie, vruchtensappen, melk, energiedrankjes, cola of andere onnatuurlijke dranken die vol zitten met suiker of suikervervangers zoals kunstmatige zoetstoffen. Je weet waar we het over hebben.

koffieDe kans is groot dat ook jij deze dingen, of in ieder geval enkele ervan, regelmatig drinkt. Maar die vloeistoffen zijn geen water.

We weten dat we eerder hebben gezegd dat het de betekenis is die je aan dingen geeft die bepaalt wat het effect en de impact ervan op jou is. En dat is natuurlijk waar.

Maar in de meeste gevallen heb je een overtuiging, bewust of onbewust, dat die drankjes die we net genoemd hebben, niet zo gezond zijn voor je lichaam.

En die overtuiging kan veel problemen veroorzaken.

Kies verstandig wat je in je lichaam stopt

We zeggen dus niet dat je nooit iets anders dan water kunt drinken, we weten dat je plezierig vindt om dingen te drinken die een specifieke, sterkere smaak hebben, want water smaakt niet echt naar iets.

– Hoewel wij de smaak van iets in jullie fysieke wereld nooit hebben ervaren, maar het is ons beschreven door veel mensen die de ervaring hebben gehad. Dus we begrijpen een beetje hoe het smaakt. –

We willen je aanmoedigen om meer water te gaan drinken, om te voorkomen dat je lichaam uitdroogt, en om het te helpen afvalstoffen en gifstoffen af te voeren.

Water is je allereerste lichamelijke behoefte. Als je alles bent kwijtgeraakt, kun je nog steeds overleven als je water hebt.

Houd dat in gedachten, want je leven hangt ervan af. Je lichaam kan niet goed functioneren als je het alleen koffie of frisdrank als brandstof geeft.

Water is je brandstof

tankenZoals een auto met een dieselmotor niet zo goed, of zelfs helemaal niet, rijdt op benzine. En je zou er zeker niet aan denken om cola of wijn of koffie in de tank van je auto te doen, toch?

Vul je fysieke lichaam dus met vloeistof die bedoeld is voor een menselijk lichaam: water.

Als je elke dag voldoende water drinkt, is dat een perfecte manier om je lichaam gezond, gehydrateerd en optimaal functionerend te houden. Het zal je dienen zolang dat nodig is op je fysieke reis op de planeet Aarde.

We houden van je, en kijken uit naar ons volgende gesprek.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.3 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Deels correct, deels onjuist. Door alleen maar water te drinken verdun je de concentratie aan mineralen zoals calcium, natrium magnesium en kalium. Een verstoorde balans van natrium en kalium kan leiden tot symptomen zoals kramp en spierpijn.

Mijn advies is daarom om zuiver (gefilterd) kraanwater te drinken afgewisseld met een isotone drank om de balans in stand te houden.

Nog beter is het om je vocht uit fruit te halen en zodoende ook vitamines binnen te krijgen.

AEJ Verduijn
AEJ Verduijn
1 jaar geleden

Ik heb sinds een paar maanden een keramische waterfilter, gelukkig kon ik deze in termijnen betalen, ik ben er heel blij mee en drink dankzij deze filter meer schoon water.

Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Ik drink wel water,maar te weinig,ik ga mijn leven beteren,dank voor de boodschap die ik wel weet,maar niet voldoende,dank en iedereen. LIEFDE.

Kaatje
Kaatje
1 jaar geleden

Voor smaak infuus fruit of groente watertje en kruiden

Back to top button