Homepagina » Buitenland » Duitse rechtszaak tegen ‘factcheckers’: ‘Bewijs maar eens dat de coronatest werkt’
factcheckers
Foto: Reiner Füllmich (YouTube/Querdenken 621- Mannheim)

Duitse rechtszaak tegen ‘factcheckers’: ‘Bewijs maar eens dat de coronatest werkt’

Alle informatie over corona die je op social media plaatst en die niet strookt met de adviezen van de WHO, kan door factcheckers worden gelabeld als misleidend, onjuist of zelfs worden verwijderd. In Duitsland heeft advocaat Reiner Füllmich namens arts Wolfgang Wodarg een rechtszaak aangespannen tegen deze factcheckers, die – zo zegt hij – natuurlijk geen factcheckers zijn, maar de waarheid manipuleren. “Ze worden ingehuurd door onder andere YouTube en Facebook.”

Wodarg beweert dat de coronatest onbetrouwbaar is en niets zegt over besmettingen. De ‘factcheckers’ beweren dat de arts liegt. Maar Wodarg is niet zomaar iemand. In 2009 maakte hij vrijwel eigenhandig een einde aan de Mexicaanse griepcrisis.

Indertijd was Wodarg parlementslid en ook zat hij bij de Raad van Europa. Op het moment dat hij ingreep, was de overheid al bezig om mensen te vaccineren. Dat gebeurde, net als nu, met een haastig ontwikkeld vaccin, dat volgens Füllmich veel schade heeft toegebracht aan 700 kinderen. “Hij maakte hier een einde aan en liet de wereld zien dat de Mexicaanse griep niet veel meer was dan een milde griep, net zoals corona dat is.”

“We openen de aanval op de mensen achter deze geplande epidemie door de aanval te openen op de coronatest,” zegt Füllmich tegen de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann.

Dit is een serieuze zaak

Wat wil hij met de rechtszaak bereiken? Dat factcheckers worden verplicht om hun beweringen te staven met bewijs. Dus als zij zeggen dat bepaalde informatie onjuist of misleidend is, moeten zij dat kunnen aantonen door middel van bewijzen. Nu gebeurt dat niet. De bewijslast komt dan te liggen bij de factcheckers. “Zij moeten aantonen dat Wodarg liegt.”

De advocaat zegt te beschikken over veel bewijs, waaronder getuigenverklaringen en wetenschappelijke publicaties. Füllmich noemt onder meer het werk van Mike Yeadon, die 16 jaar lang Chief Scientific Officer was bij farmaceut Pfizer. “Dit is een serieuze zaak.”

Füllmich voegde toe dat hij nog veel meer rechtszaken gaat aanspannen en dat ook in andere landen juridische stappen worden ondernomen tegen de ‘factcheckers’. “Alle advocaten die hierin doken, zijn het erover eens dat deze hele hoax gebaseerd is op de coronatest. Zo’n test zegt helemaal niets over besmettingen.”

[Ben Swann]
4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Abel
Abel
4 maanden geleden

Duurt allemaal veel te lang! Dit had al maanden eerder gemoeten.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Abel
4 maanden geleden

Helemaal met jou eens, maar ja voor dat mensen wakker worden hè.

mee 2
mee 2
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
4 maanden geleden

nu begint te rollen en stopt niet. nu gaat elite in paniek raken wat van af nu gaat gebeuren…….. zoel je met eigen ogen aanschouwen elite gaat vluchten

Ana
Ana
Reactie op  Abel
4 maanden geleden

Klopt, het kwaad is allang geschied, want iedereen gelooft in hetgeen de media en de politiek roept, de spoedwet is er doorheen, men is al gewend aan gezichtsbedekking, men accepteert alle flauwekulregels en de vaccins zijn besteld en bijna onderweg, het geld is besteed, en bedrijven willen al regelgeving verplicht opleggen aan de klant, om terug te keren naar het normale leven. Kortom men is bang gemaakt en denkt dat de regels die de overheid heeft verzonnen en het vaccin, de enige weg terug zijn naar normaal. Zonder zich te verdiepen in het feit dat er meer mensen in Nederland zijn en minder bedden (beleid Rutte), zonder te bedenken dat er niet meer mensen overlijden dan bij een normale griep, zonder te bedenken dat vaccin voor gele koorts (wordt vaak vergeleken) maar in een paar landen een eis is, zonder te checken wat vaccins nu werkelijk doen, zonder de achtergronden van de sprekers op de media te checken, zonder zich te realiseren dat zij belangen hebben in de medisch of farmaceutische industrie, zonder zich te verdiepen in de Reset die gepland is, zonder te kijken naar feit dat digitale paspoorten al ingevoerd gaan worden, zonder zich te realiseren we afstevenen op een dictatuur naar Chinees model. Uiteraard, beter iets dan niets maar ik vrees mosterd na de maaltijd.

Theo
Theo
Reactie op  Ana
4 maanden geleden

Het is zeker geen mosterd na de maaltijd. De maaltijd is nog maar net opgediend. Vaccins moeten nog geleverd worden, meer mensen worden wakker, het is zeker niet te laat.

Yvoone
Yvoone
Reactie op  Abel
4 maanden geleden

De reden dat zoiets lang duurt, is de voorbereiding. Het moet juridisch goed in elkaar zitten, en dat vergt helaas tijd

frans
frans
Reactie op  Abel
4 maanden geleden

Alles is precies op tijd!
Dat de duisteren de agenda 2030 naar nu hebben gehaald is enkel en alleen maar een teken dat ZIJ!! te laat zijn.
En dat wij moeten opschieten wakker te worden.
Er is geen vaste datum waarop alles bekend zal worden gemaakt over de gruwelen van de duisteren. Het schuift naar een juist tijdstip de komende tijd. (binnen 6 weken?)
Waarom zegt GB ; met Kerst 5 dagen visite bij fam./
en vervolgens een totaal verbod in jan 2021 om je op straat te mogen laten zien? (lockdown).
Ook zij verschuiven een totalitaire overname naar verder in de tijd.
Maw het lukt de duisteren dus niet om grip te krijgen.
Steeds meer mensen worden wakker,
nu ook vooraanstaande personen,die met gedegen info komen over de nonsens-covid.
die een hoax is.

Ana
Ana
Reactie op  frans
4 maanden geleden

Lees de reacties op nu.nl maar eens, dan krijgt je toch echt een ander beeld van de samenleving, vrijwel allemaal willen ze zo snel mogelijk het vaccin en zijn ze voor uitsluiting voor diegene die het niet willen. Het blijkt dat ook mensen die zelf in de alternatieve gezondheidszorg zitten, kiezen voor het vaccin, ongelooflijk maar waar, alles om hun baan te behouden en zij denken dat er toch geen ontkomen aan is. Dus gaan ze er in mee, helaas heel wat van dit soort types gesproken. Veel mensen willen ook niet verder lezen wat er aan de hand is.

PREDATOR
PREDATOR
4 maanden geleden

Gelukkig..Er zijn toch ook nog veel hoog opgeleide die het er niet mee eens zijn..Hun stem zal zeker meer waard zijn dan de onze (gewone burger)….
Er is nog hoop, zo te lezen..
Zodat deze reinste flauwekul eens afgelopen is…Ze buigen nog de grondwet!!!!!De grondwet????
Dat woord heeft met onze beestachtige regering totaal geen waarde meer…En dat kan allemaal??

Donald
Donald
Reactie op  PREDATOR
4 maanden geleden

Hij zou in het verleden de who aanklagen en weet niet wat meer allemaal maar er gebeurt werkelijk niks.

tim diest
tim diest
Reactie op  PREDATOR
4 maanden geleden

Factcheckers weg ermee! We hebben ware Truthseekers als Reiner nodig!

Golem
Golem
4 maanden geleden

Dit zijn de strijders die met de juiste stappen komen. Deze strijders moeten door ons massale gesteund worden!
Deze mensen hebben het beste voor met de mensheid.
En dat kunnen we van de factcheckers (leugenaars en satanisten) echt niet zeggen, zij willen de mensheid juist vernietigen!

Nanda
Nanda
4 maanden geleden

https://www.journalistenwatch.com/2020/11/24/virologe-zdf-menschenversuch/
Viroloog geeft op tv toe dat door het inenten met een onbekend en kort getest vaccin mensen als proefkonijn gebruikt worden.
Mocht blijken dat het toch allemaal niet zo veilig is als men zegt sta je met de rug tegen de muur want ze hebben bij voorbaat iedere aansprakelijkheid uitgesloten.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Nanda
4 maanden geleden

Jazeker, wordt wakker mensen en neem die zooi niet!

Alice
Alice
Reactie op  Nanda
4 maanden geleden

Dan is het: Too little, too late!

Zohra
Zohra
4 maanden geleden

Laat die factcheckers lekker het heen en weer krijgen en stap over naar een alternatief sociaal netwerk! Dan heb je ook geen last meer van die irritante factcheckers:https://vriendenplek.nl/read-blog/485_censuur-op-facebook-zoek-je-een-beter-en-leuker-alternatief.html

Wappie
Wappie
4 maanden geleden

GEWELDIG!! Pak maar aan die hele corrupte bende!!
25 november ook hier in Nederland dient een rechtzaak tegen de ondeugdelijke PCR testen.
We hopen dat het recht nu eindelijk eens zal zegevieren zodat we binnen afzienbare tijd ons normale leven weer terugkrijgen!!
De nachtmerrie waar wij al sinds maart onnodig in verkeren komt dan eindelijk ten einde.

noortje
noortje
Reactie op  Wappie
4 maanden geleden

Dat hoop ik voor je, want rechters zijn net zo corrupt als Wettelijke Macht makers smeerlappen.

Ertje
Ertje
4 maanden geleden

Zegt het voort!

wim
wim
4 maanden geleden

super dat steeds meer wetenschappers, artsenadvocaten,etc duidelijkheid geven van de dwaling van de overheid wereld wijd.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  wim
4 maanden geleden

Na 11 maanden zou het ook wel eens tijd worden

Willem
Willem
4 maanden geleden

Dit is met alles zo, sceptici op alle vlakken vragen om bewijzen, aan “factchekkers” hoef je niets te vragen want ze weten net zoveel als de meesten, namelijk niets. Het is wiens brood men eet wiens woord men preekt, dat was zo, dat is zo en dat zal altijd zo blijven. Geen enkele generatie zal oorlog en ellende bespaard blijven, de Boomers hadden het goed tot nu toe, de hippies uit de 60er jaren zijn nu de grootste bangerikken en zakkenvullers, toen was het love and peace, om met Scrooge te spreken, “humbug”, meeste mensen zijn zielloos, leven op de automaat met een smartphone als hersencel, bewijs niks, kijk geen nieuws of wat dan ook, laat je niet vergiftigen, blijf jezelf want dit lichaam is tijdelijk en we hebben maar een korte tijd op aarde, het is zo voorbij, laat het niet vergallen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Ok. Maar toch moet je de boel in de gaten houden( nieuws kijken) om het gaajes te controleren.

Ferry
Ferry
4 maanden geleden

Deze mensen zijn goed bezig voor ons alle! Dank daarvoor ❤

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

46
0
We lezen graag je reactie!x