Homepagina » Paranormaal » Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen
Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen

Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen

Een onderzoekscentrum van de New York Public Library heeft een foto uit 1939 gepubliceerd waarop een man te zien is die erg lijkt op muziekproducer en rapper Jay-Z.

Het Schomburg Center for Research in Black Culture plaatste de foto afgelopen dinsdag op zijn Tumblr-account.

Het centrum voegde toe: “Doet deze man jullie ergens aan denken? Wellicht is het zijn overgrootvader.” De foto is gemaakt door Sid Grossman, maar het is niet bekend wie de man op de foto is.

De foto ging viraal toen hij op Buzzfeed werd geplaatst. Een lezer dacht de identiteit van de man te hebben achterhaald: “Grootvader Jay-A of Jay-B, één van de twee.” Op de sociale nieuwswebsite Reddit vroeg men zich af of Jay-Z een tijdreiziger is. “Dat is Jay-X, de grootvader van Jay-Z,” aldus een andere lezer.

Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen

Het is niet de eerste keer dat een lookalike uit het verleden de geruchtenmolen rond tijdreizen of bovennatuurlijke rituelen onder de elite van de entertainmentwereld doet draaien.

Onderstaande foto’s van twee mannen die als twee druppels water lijken op respectievelijk Nicholas Cage en John Travolta werden in 2011 op veilingsite eBay geplaatst.

Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen

Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen

De foto’s werden geplaatst vanaf eBay-accounts in Ontario. De buitengemeen hoge levensverwachting van de acteurs werd verklaard door vampirisme of geheime reïncarnatie-ceremonies van de Scientologykerk. Of beide.

Eén van de verkopers, genaamd Fawn, zei dat de foto’s echt zijn, maar dat ze voor de grap op eBay waren gezet.

Bron: CBC.ca

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

67 reacties

 1. Op zich is het natuurlijk ook te verklaren door het meer alledaagse feit dat mensen soms gewoon wat op elkaar lijken…..

  0 likes
 2. Ik ben het eens met HR.
  er zijn 6 miljard mensen in leven en op een gegeven moment zijn de neus, oog, mond combinaties op en gaan sommige mensen op elkaar lijken. Kijk maar naar China. Daar lijkt iedereen op elkaar, misschien zijn dat wel allemaal tijdreizers en leefde er oorspronkelijk maar 1 chinees. maar is hij zo vaak terug de toekomst/verleden in gegaan datie zich 1,2 miljard keer heeft gedupliceerd.

  Ik durf namelijk te wedden dat er een chinees is die op Jacky Chan lijkt…

  0 likes
 3. stefan steenhouwer

  ook is het zo dat het genetis is , als ik de foto van men vader toen hij 12 jaar was vergelijk met mijn foto toen ik twaalf was is het presies of ik dat ben , veel mensen zeggen , amai jij bent gelijk op die foto . tijdrijzen bestaat is mogenlijk maar word soms verward met zaken zoals deze of het nu tijdreizigers waren of niet , of is het gewoon genetis en via re incarnaties dat deze genetise verhouding terug komt door de generaties heen .

  0 likes
 4. De overeenkomsten vertegenwoordigen slechts raakpunten in uiterlijk, geen parallelle ontwikkelingen.

  M.a.w. de overeenkomsten zijn er slechts tijdens een momentopname, ieder volgt zijn eigen ontwikkeling, zodat de gelijkenissen geleidelijk aan weer zullen vervagen.

  0 likes
 5. [quote name=”Hr”]Op zich is het natuurlijk ook te verklaren door het meer alledaagse feit dat mensen soms gewoon wat op elkaar lijken…..[/quote]

  Daar heb je gelijk in, maar als je jezelf wat verdiept in de technologieën die de “elite” tot zijn beschikking zou hebben zoals Clonen, Soul Transfer, time travel etc. is het toch redelijk plausible, het zijn namelijk niet alleen maar deze 3 acteurs maar nog veel meer:

  http://www.smosh.com/smosh-pit/articles/20-celebrity-images-prove-time-travel-possible

  Als je bij de laatste foto ziet van Keanu Reeves foto van 1995 en 2008 is hij totaal NIKS ouder geworden, en vind ik hem persoonlijk zelfs dat hij jonger lijkt.

  En nog een site met wat foto’s (staan ook een paar dubbele tussen)

  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/4920729/21-celebrities-who-might-be-time-travellers.html

  Er is in ieder geval genoeg te vinden over dit fenomeen, en ik ben van mening dat je er toch iets meer onderzoek naar moet doen voordat je tot een conclusie komt als:

  “Ze lijken toevallig gewoon op elkaar”

  Vooral als je in je achterhoofd weet dat dit puppets van de elite zijn, en de elite een plan aan het uitvoeren is die 100den zowel niet 1000den jaren oud is.

  Hoe kan dat als ze maar gemiddeld 80 jaar p.p aan levensjaren ter beschikking hebben? Ik denk dat zei kunnen blijven incarneren, hoe ze dat doen weet ik niet maar ze behouden hun geheugen op de één of andere manier.

  0 likes
 6. Van de ettelijke miljarden mensen die ooit geleefd hebben, zullen meerderen sterk op elkaar geleken hebben. Gewoon een kwestie van puur toeval… maar wèl grappig!

  0 likes
 7. @1
  Dat klopt ook wel ben ik van mening, aan de andere kant zou het me niks verbazen dat mensen zoals nicolas cage, john travolta, keanu reeves en anderen het geheim al hebben ontdekt mbt het “eeuwige” leven.
  Eerlijk gezegd word ik een beetje zat van speculeren om alles, ik wil gewoon de waarheid weten. Wanneer valt dit compleet corrupte en overbodig moeilijk makende systeem in 5hondermiljoen1000stukjes…

  0 likes
 8. [quote name=”Hr”]Op zich is het natuurlijk ook te verklaren door het meer alledaagse feit dat mensen soms gewoon wat op elkaar lijken…..[/quote]
  [quote name=”Hr”]Op zich is het natuurlijk ook te verklaren door het meer alledaagse feit dat mensen soms gewoon wat op elkaar lijken…..[/quote]
  In China had ik daar ook last van, afgelopen zomervakantie. Lol.

  0 likes
 9. [quote name=”Hr”]Op zich is het natuurlijk ook te verklaren door het meer alledaagse feit dat mensen soms gewoon wat op elkaar lijken…..[/quote]Er is geen verklaring op te geven.Omdat de mogelijkheid van tijdreizen ,tijd lijnen,altijd aanwezig is en toegankelijk voor een ieder,dit kan bewust,maar vaker onbewust gebeuren,1964 doodmoe en een beetje hangende tegen de muur van de huiskamer. .Plots stond ik ineens in het voormalig joegoslavie alles stond in brand een grote puinhoop,dit alles duurde voor mijn gevoel vrij lang ,maar de wekelijke tijd was ongeveer 10 minuten.Voorval verteld aan kennissen en familie .en zei ook dat land valt helemaal uit elkaar .Maar de gewone reactie,s laat je nakijken ,knettergek dat gaat nooit gebeuren,schitterend land,fijne mensen enz.tot het moment kwam in 1990.En dat was opgeteld 26 jaar later! De reacties waren .Je heb weer eens gelijk maar hoe kon jij dat weten.

  0 likes
 10. Die kan je in Volendam ook in kleur laten maken.

  0 likes
 11. Sinterklaas bestaat echt.

  0 likes
 12. Mijn OMA haar oma bezat een aantal foto,s,waarop gezinleden van vroeger stonden, die allang niet meer leefden.Op één van die foto,s staat een persoon die spekend lijkt op wat nu een oom van mij is,en welke toevalliger wijze net als ik zeer veel over het UFO fenomeen weet te vertellen, omdat hij zelf in de tweede wereld oorlog, ook een UFO heeft gezien samen met mijn Opa.Een ronde Rose bol die opzwelde tot de groote van de maan, en waaruit 11 kleine Rose rood achtige opbjecten, alle richtingen opschoten en de ufo zelf met enorme snelheid richting het Oosten verdween.Mijn oom is uitgestudeerd wiskundige(verder reikt wiskunde tot op heden niet) en beweerd ten stelligste dat de mens ooit terug kan gaan in de tijd,en dat er ooit een tijd aanbreekt dat de mens in de toekomst kan reizen als het eenmaal lichtsnelheid kent.Daarbij zegt hij altijd de woorden.Eigenlijk doen we niet anders!!!En waarschijnlijk zijn er al mensen die in de toekomst zijn gereist.Als je de bewijzen op aarde ziet??Zoals gevonden start en landingsbanen in een jungle etc.ZIEN JULLIE OGEN de overblijfselen van vroegere inteligente mensen die AL REIZEN IN DE TIJD.De woorden van mijn oom??Het zou mij niet verbazen,als diezelfde mensen net als in de film “Galactica” de ufo,s zijn die wij heden zien,omdat zij terug naar aarde zijn gekeerd,MAAR DE PUINZOOI ZAGEN.En dit eerst willen ruimen, alvorens in zijn geheel terug te keren met nieuws over alle andere gevonden beschavingen.Klinkt dit vreemd??In mijn ogen zou het zomaar eens kunnen ook nog!!!

  0 likes
 13. days of our lives

  Hebben ze al aan John Travolta gevraagd hoe dat met zijn foto zit? Was die gast niet van scientology?

  0 likes
 14. De natuur is iets ingewikkelds.

  Hoewel de natuur een aantal methodes heeft ingebouwd om inteelt tegen te gaan (godzijdank) is er een keer onderzocht dat iets meer als de helft van zowel de man als vrouw hun levenspartner kiest op herkenbare karaktertrekjes en uiterlijke kenmerken. Dan wel herkenbaar in de vader of een generatie terug de opa (en moeder/oma).

  Dat het zo mogelijk is dat generaties later er een kind uitkomt die veel overeenkomsten vertoont.

  0 likes
 15. Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UIKOMEN, OF IS AL UIGEKOMEN.Probeert u maar!!!

  0 likes
 16. Is er ook zo’n foto van Tom cruise??? Dat vind ik pas een engerd!!!rachel

  0 likes
 17. [quote name=”Rachel”]

  Is er ook zo’n foto van Tom cruise??? Dat vind ik pas een engerd!!!rachel

  [/quote]

  Die heeft inderdaad een grootheidswaanzin waar ik niet goed van wordt. Een heel eng mannetje inderdaad.

  0 likes
 18. hier zitten toch een hoop mensen die alles willen geloven zo te zien hé, geloven jullie nu echt dat die hollywood-yuppies het geheim van eeuwig leven ontdekt hebben, komaan hé.
  en iedereen heeft ergens wel een dubbelganger rondlopen, in deze tijd of in het verleden maar dat wil niet zeggen dat dat dezelfde persoon is hé of zijn alle Aziaten één en dezelfde persoon misschien?

  0 likes
 19. [quote name=”Hunting Wolf”]Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UIKOMEN, OF IS AL UIGEKOMEN.Probeert u maar!!![/quote]Leuke vraagstelling,wat is hier op uw antwoord? Je geeft zelf al het antwoordt.Wat was de vraag ook al weer,zelfs wat jij of wie dan ook onder bullshit verstaat zal ergens in de kosmos ,niet daartoe behoren of bestaan.

  0 likes
 20. [quote name=”Hunting Wolf”]Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UIKOMEN, OF IS AL UIGEKOMEN.Probeert u maar!!![/quote]

  Het probleem in mijn leven… Mijn probleem, ik worstel er mee. Steeds weer die ‘flashbacks’. iedere keer weer een déjà vu. Nu kan ik er mee omgaan, zou fijn zijn geweest als ik dat 10 jaar geleden ook kon.

  Nu gaat het goed. Mijn toekomst ziet er zonnig uit!!

  0 likes
 21. [quote name=”Hunting Wolf”]Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UIKOMEN, OF IS AL UIGEKOMEN.Probeert u maar!!![/quote]

  Andersom in ieder geval wel. Veel van wat we uitvinden is begonnen met fantasie. Bedenken is vaak het beginnen van maken. Gaan soms wel 100-den jaren overheen maar op enig moment lukt het soms.

  0 likes
 22. Ik geloof dat tijdreizen gewoon bestaat ! Zo gek is dat toch niet we beschikken over technieken waar de gewone burger niets van weet ! Dat hebben we al vele jaren ! Dus we kunnen gewoon in de tijd reizen ! Geloof en het gaat waarheid worden !

  0 likes
 23. Willem de Zwijger

  Dit is inderdaad een vreemde zaak. Heel toevallig volgde ik Jay-Z omstreeks ’95. Ik en mijn vrienden luisterden veel naar hip hop en rap. Grandioos “Dead presidents” liedje ook van hem destijds. Maar goed, los hiervan. Hij was een straatschoffie en is dat nu bij lange na niet meer. Daar is ook iets gebeurd. hij zal ook te maken hebben met invloedrijke sferen in breedste zin van het woord. Maar hij? Tijdreizen? Jay-2-the-Z? Daar is hij te dom voor man (en te lelijk). Ik denk dat deze foto’s trucage zijn. Wel hele goede, dat is waar. En wellicht zou er ruimte bestaan in mijn optiek over die gelijkenis theorie in het begin van deze commentaren. Maar nee. Er moet meer onder zocht worden, zoals Jacob zegt. Maar niet zoeken zoals Jacob dat doet. Je laat je leiden door youtube documentaires die soms gewoonweg mensen tot regelrechte angst aanzetten. Soms staat er letterlijk, ja hij is een alien uit de derde dimensie, als je even niet kijkt is het een reptiel, ze voeren rituelen uit waar de honden geen brood van lusten en als jij je erin gaat verdiepen, dan gaan zij jou doodmaken, ja. Dus wat ga je doen, het intrigeert je. je denkt, w8 even, ik ga hen pakken, ik ga meer kijken en meer luisteren naar die spannende angstaanjagende documentaires en vage internetverhalen met gemanipuleerde foto’s. Ja het voelt alsof ik op het goede spoor ben, want ik word banger, ja ik voel het, ik ben er bijna, klikkerdeklikkedeklak….

  0 likes
 24. ”Het leidt tot geruchten…”

  Het zou natuurlijk onmogelijk zijn dat er van de miljarden mensen die er leven en geleefd hebben, een paar mensen op elkaar lijken. Die aanname is absurd natuurlijk dus de meest logische conclusie is een tijdreiziger. Laten we er over discussieren.
  Jay-Z is een Timelord en Beyonce is een holografische drone.
  Ik denk ik gooi het in de groep…kijken wat ze er mee doen.

  Dit soort nieuwsberichten zijn de reden dat buitenaards leven hier niet landt. Als ze dit soort shit lezen dan denken ook van….”hmmm….maybe they are not ready for us yet….let’s just keep observing them and let them make up stories to keep each other entertained.”

  0 likes
 25. Iedereen heeft dubbel gangers, en alles herhaalt zich in nature. Zo lijk ik niet op me vader of moeder maar ben ik twee druppels water als me overgroot vader. En me overgroot vader is al 100 jaar in hogere sferen…dat maakt mij nog geen tijdreiziger.

  0 likes
 26. [quote name=”Willem de Zwijger”]Dit is inderdaad een vreemde zaak. Heel toevallig volgde ik Jay-Z omstreeks ’95. Ik en mijn vrienden luisterden veel naar hip hop en rap. Grandioos “Dead presidents” liedje ook van hem destijds. Maar goed, los hiervan. Hij was een straatschoffie en is dat nu bij lange na niet meer. Daar is ook iets gebeurd. hij zal ook te maken hebben met invloedrijke sferen in breedste zin van het woord. Maar hij? Tijdreizen? Jay-2-the-Z? Daar is hij te dom voor man (en te lelijk). Ik denk dat deze foto’s trucage zijn. Wel hele goede, dat is waar. En wellicht zou er ruimte bestaan in mijn optiek over die gelijkenis theorie in het begin van deze commentaren. Maar nee. Er moet meer onder zocht worden, zoals Jacob zegt. Maar niet zoeken zoals Jacob dat doet. Je laat je leiden door youtube documentaires die soms gewoonweg mensen tot regelrechte angst aanzetten. Soms staat er letterlijk, ja hij is een alien uit de derde dimensie, als je even niet kijkt is het een reptiel, ze voeren rituelen uit waar de honden geen brood van lusten en als jij je erin gaat verdiepen, dan gaan zij jou doodmaken, ja. Dus wat ga je doen, het intrigeert je. je denkt, w8 even, ik ga hen pakken, ik ga meer kijken en meer luisteren naar die spannende angstaanjagende documentaires en vage internetverhalen met gemanipuleerde foto’s. Ja het voelt alsof ik op het goede spoor ben, want ik word banger, ja ik voel het, ik ben er bijna, klikkerdeklikkedeklak….[/quote]

  Dude lelijk misschien wel maar dom?
  Hij en Beyonce hebben meer dan een miljard verdiend he? Hij weet 35 freestyles uit zijn hoofd en is lyrisch gezien beter dan welke rapper dan ook. Ik volg hem sinds Sunshine en ik had het gevoel dat ie groot zou worden maar dom? Nee. Hij stampt bedrijven en platenlabels uit de grond. Entrepreneur pur sang hoor.

  En de foto’s zijn geen trucage. Denk je nou echt dat het onmogelijk is dat er een paar mensen op elkaar lijken? Kom op.

  0 likes
 27. Er bestaat een fenomeen met als naam ‘dubbelganger’

  0 likes
 28. Het meest schokkend vind ik het aantal mensen dat er serieus op in gaat en niet het sarcasme herkent.

  Schokkend omdat duidelijk sarcasme niet word herkend.
  Schokkend omdat er kennelijk mensen rondlopen die denken dat tijdreizen een logischere verklaring is dan simpelweg een dubbelganger

  0 likes
 29. Tuurlijk bestaat tijdrijzen.
  Als je van Europa naar Australie vliegt, vlieg je de toekomst tegemoet ;-). Als je echt grote afstanden in de ruimte wilt overbruggen dan kun je gewoon niet anders dan in de tijd reizen. Bovendien is tijd een echt aards fenomeen, uitgevonden om ons makkelijker te kunnen oriënteren. In de ruimte is tijd een zeer onbegrijpelijke dimensie, die zelfs de meest slimme koppen (al dan niet bewust) niet snappen.
  Maar of deze foto’s iets bewijzen, daar twijfel ik sterk aan!

  0 likes
 30. [quote name=”Wesley”]Het meest schokkend vind ik het aantal mensen dat er serieus op in gaat en niet het sarcasme herkent.

  Schokkend omdat duidelijk sarcasme niet word herkend.
  Schokkend omdat er kennelijk mensen rondlopen die denken dat tijdreizen een logischere verklaring is dan simpelweg een dubbelganger[/quote]
  Het is schokkend dat u dit herhaald,wat wij zelf kunnen lezen.Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UITKOMEN, OF IS AL UITGEKOMEN.Probeert u maar!!!Met groet Hunting Wolf.

  0 likes
 31. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”]Het meest schokkend vind ik het aantal mensen dat er serieus op in gaat en niet het sarcasme herkent.

  Schokkend omdat duidelijk sarcasme niet word herkend.
  Schokkend omdat er kennelijk mensen rondlopen die denken dat tijdreizen een logischere verklaring is dan simpelweg een dubbelganger[/quote]
  Het is schokkend dat u dit herhaald,wat wij zelf kunnen lezen.Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UITKOMEN, OF IS AL UITGEKOMEN.Probeert u maar!!!Met groet Hunting Wolf.[/quote]
  De fantasieën die ik als brugklasser had over mevrouw Troost zijn nooit uitgekomen, en de kans dat die ooit nog uitkomen schat ik nihil in. Ik zou het ook niet meer willen want mevrouw Troost is inmiddels ook 20 jaar ouder.

  Verder vind ik je reactie warrig en weet niet echt wat je er mee wilt.

  0 likes
 32. [quote name=”Hunting Wolf”]Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UIKOMEN, OF IS AL UIGEKOMEN.Probeert u maar!!![/quote]
  Hier ben ik het helemaal mee eens. Alles wat was, is en ooit zal zijn is ontstaan uit wat jij fantasie noemt. Wanneer we onze gedachten bekrachtigen met geloof zullen deze zeker gemanifesteerd worden. Daarom is het zo belangrijk om geen kracht toe te voegen aan gedachten die wij niet wenselijk vinden. Wanneer wij onze gedachtenkracht bewuster hanteren zijn wij in staat de hemel op aarde te scheppen. Laten we de kroon op ons eigen hoofd zetten, wij kunnen de scheppers van onze eigen werkelijkheid zijn. Maar als de hypnotiseur ons, terwijl we in een zoete perzik bijten, veteld dat het een citroen is , en wij een zure smaak proeven, zetten wij de kroon op zijn hoofd.

  0 likes
 33. [quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”]Het meest schokkend vind ik het aantal mensen dat er serieus op in gaat en niet het sarcasme herkent.

  Schokkend omdat duidelijk sarcasme niet word herkend.
  Schokkend omdat er kennelijk mensen rondlopen die denken dat tijdreizen een logischere verklaring is dan simpelweg een dubbelganger[/quote]
  Het is schokkend dat u dit herhaald,wat wij zelf kunnen lezen.Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UITKOMEN, OF IS AL UITGEKOMEN.Probeert u maar!!!Met groet Hunting Wolf.[/quote]
  De fantasieën die ik als brugklasser had over mevrouw Troost zijn nooit uitgekomen, en de kans dat die ooit nog uitkomen schat ik nihil in. Ik zou het ook niet meer willen want mevrouw Troost is inmiddels ook 20 jaar ouder.

  Verder vind ik je reactie warrig en weet niet echt wat je er mee wilt.[/quote]
  Dat kunnen wel de fantasieén zijn, maar wat u wilde van mevr. Troost, is wel vast en zeker uitgekomen??He mensen, geef die wesley nog ff een groen duimpje graag:)

  0 likes
 34. Ja ok David,

  Maar 34 freestyles uit je hoofd kennen, dan heb je 34 liedjes uit je hoofd geleerd en zijn het geen vrijelijk verzonnen ‘freestyles’ meer. Een freestyle is eenmalig, meerdere malen na te luisteren op band, maar live nazingen? Nee dan is het freestyle-af….
  Geld maakt geld, dus wat Jay nu doet is vanwege zijn grote vermogen en dan zien zijn acties er ook groot uit.

  Maar verder geef ik je gelijk 😀

  0 likes
 35. Tijdreizen door eenzelfde ziel is onmogelijk, men kan wel in een andere dimensie verder gaan met mogelijk eenzelfde uiterlijk.

  Er bestaat wel zoiets als een kosmisch geheugen en deze is altijd aanwezig.

  Men kan ook in de toekomst kijken , maar het word je gegeven en kunt het voor jezelf niet zelf genereren Voor de rest, onmogelijk even compleet heen en terug door de tijd te reizen dat gaat niet omdat we aan grond-wetten gebonden zijn die zichzelf aan grotere wetten gebonden zijn . Snelheid (versnellen) is niet ook hetzelfde als tijdreizen maar het maakt wel dat de tijd anders (onlogischer) beleeft word. Snelheid heeft met de stoffelijke beheersing te maken , kun je deze stoffelijke frequenties verhogen dan worden er stoffelijke dichtheden die bij neutrale aanwezigheids wetten horen, (waarin een stof of een (atoom)lichaam zich bevind) opgeheven.

  0 likes
 36. [quote name=”pietje”]Ik geloof dat tijdreizen gewoon bestaat ! Zo gek is dat toch niet we beschikken over technieken waar de gewone burger niets van weet ! Dat hebben we al vele jaren ! Dus we kunnen gewoon in de tijd reizen ! Geloof en het gaat waarheid worden ![/quote]
  Noem eens een techniek waar de gewone burger niets van af weet?

  0 likes
 37. [quote name=”Wim de Zwijger”]Ja ok David,

  Maar 34 freestyles uit je hoofd kennen, dan heb je 34 liedjes uit je hoofd geleerd en zijn het geen vrijelijk verzonnen ‘freestyles’ meer. Een freestyle is eenmalig, meerdere malen na te luisteren op band, maar live nazingen? Nee dan is het freestyle-af….
  Geld maakt geld, dus wat Jay nu doet is vanwege zijn grote vermogen en dan zien zijn acties er ook groot uit.

  Maar verder geef ik je gelijk :D[/quote]

  Nee ik heb het misschien verkeerd geformuleerd.
  Een freestyle is direct improviseren op het nummer wat speelt. Geen tijd om na te denken maar gewoon een verhaal vertellen op de beat.
  Jay-Z neemt nummers soms zo op dat ie ze niet eens meer hoeft aan te passen. Je kan hem letterlijk 40 beats eenmalig aan hem laten luisteren en hij weet daarna precies wat hij heeft gezegd en hoe het rijmt.

  Ik heb een docu over hem waarin hij net de studio binnenkomt omdat ie gebeld is door Pharrel over een beat.
  En 3 minuten later staat ie al hele coupletten te rijmen wat uiteindelijk een nummer wordt wat platina is geworden.

  Maarja daar gaat het niet om. Het gaat erom dat mensen het hier hebben over dat JayZ onsterfelijk is…of kan tijdreizen.
  Volwassen mensen hebben het hier dus echt over dat dit zou kunnen en dat een paar foto’s van mensen die lijken op beroemdheden mogelijk bewijs zouden kunnen zijn.

  Dat is doodeng en ik hoop dat deze mensen zich niet gaan voortplanten. Papa gelooft in onsterfelijke tijdreizende rappers. Weltrusten.

  0 likes
 38. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”]Het meest schokkend vind ik het aantal mensen dat er serieus op in gaat en niet het sarcasme herkent.

  Schokkend omdat duidelijk sarcasme niet word herkend.
  Schokkend omdat er kennelijk mensen rondlopen die denken dat tijdreizen een logischere verklaring is dan simpelweg een dubbelganger[/quote]
  Het is schokkend dat u dit herhaald,wat wij zelf kunnen lezen.Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UITKOMEN, OF IS AL UITGEKOMEN.Probeert u maar!!!Met groet Hunting Wolf.[/quote]
  Ik fantaseer al enige jaren dat ik kan vliegen met niks anders dan mijn normale lichaam. Met mijn armen dus. Zal nooit gebeuren….dus mijn fantasie is BS? Durf te wedden dat meer mensen dit fantaseren.

  0 likes
 39. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”]Het meest schokkend vind ik het aantal mensen dat er serieus op in gaat en niet het sarcasme herkent.

  Schokkend omdat duidelijk sarcasme niet word herkend.
  Schokkend omdat er kennelijk mensen rondlopen die denken dat tijdreizen een logischere verklaring is dan simpelweg een dubbelganger[/quote]
  Het is schokkend dat u dit herhaald,wat wij zelf kunnen lezen.Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UITKOMEN, OF IS AL UITGEKOMEN.Probeert u maar!!!Met groet Hunting Wolf.[/quote]
  De fantasieën die ik als brugklasser had over mevrouw Troost zijn nooit uitgekomen, en de kans dat die ooit nog uitkomen schat ik nihil in. Ik zou het ook niet meer willen want mevrouw Troost is inmiddels ook 20 jaar ouder.

  Verder vind ik je reactie warrig en weet niet echt wat je er mee wilt.[/quote]
  Dat kunnen wel de fantasieén zijn, maar wat u wilde van mevr. Troost, is wel vast en zeker uitgekomen??He mensen, geef die wesley nog ff een groen duimpje graag:)[/quote]
  Nee, dat is niet uitgekomen.

  Mevrouw Troost was namelijk niet geïnteresseerd in 13 jarige brugpubers, al moet ik bekennen dat ik ook nooit een serieuze poging heb gewaagd.

  0 likes
 40. [quote name=”Vonzie”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”]Het meest schokkend vind ik het aantal mensen dat er serieus op in gaat en niet het sarcasme herkent.

  Schokkend omdat duidelijk sarcasme niet word herkend.
  Schokkend omdat er kennelijk mensen rondlopen die denken dat tijdreizen een logischere verklaring is dan simpelweg een dubbelganger[/quote]
  Het is schokkend dat u dit herhaald,wat wij zelf kunnen lezen.Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UITKOMEN, OF IS AL UITGEKOMEN.Probeert u maar!!!Met groet Hunting Wolf.[/quote]
  Ik fantaseer al enige jaren dat ik kan vliegen met niks anders dan mijn normale lichaam. Met mijn armen dus. Zal nooit gebeuren….dus mijn fantasie is BS? Durf te wedden dat meer mensen dit fantaseren.[/quote]
  Klopt. Ik bijvoorbeeld.

  Alleen fantaseer ik dat ik kan vliegen zonder met mijn armen te wapperen maar gewoon zoals Peter Pan.

  Is ook nog niet uitgekomen.

  0 likes
 41. [quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”]Het meest schokkend vind ik het aantal mensen dat er serieus op in gaat en niet het sarcasme herkent.

  Schokkend omdat duidelijk sarcasme niet word herkend.
  Schokkend omdat er kennelijk mensen rondlopen die denken dat tijdreizen een logischere verklaring is dan simpelweg een dubbelganger[/quote]
  Het is schokkend dat u dit herhaald,wat wij zelf kunnen lezen.Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UITKOMEN, OF IS AL UITGEKOMEN.Probeert u maar!!!Met groet Hunting Wolf.[/quote]
  De fantasieën die ik als brugklasser had over mevrouw Troost zijn nooit uitgekomen, en de kans dat die ooit nog uitkomen schat ik nihil in. Ik zou het ook niet meer willen want mevrouw Troost is inmiddels ook 20 jaar ouder.

  Verder vind ik je reactie warrig en weet niet echt wat je er mee wilt.[/quote]
  Dat kunnen wel de fantasieén zijn, maar wat u wilde van mevr. Troost, is wel vast en zeker uitgekomen??He mensen, geef die wesley nog ff een groen duimpje graag:)[/quote]
  Nee, dat is niet uitgekomen.

  Mevrouw Troost was namelijk niet geïnteresseerd in 13 jarige brugpubers, al moet ik bekennen dat ik ook nooit een serieuze poging heb gewaagd.[/quote]
  Dus bleef het bij fantasie die u zelf niet durfde te verwezelijken.Meestal komt die dan ook niet uit.Zouden er ook meer die fantasie hebben gehad??Misschien waren die wel met mevr.Troost aan de haal, en was ze voorzien.

  0 likes
 42. [quote name=”Vonzie”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”]Het meest schokkend vind ik het aantal mensen dat er serieus op in gaat en niet het sarcasme herkent.

  Schokkend omdat duidelijk sarcasme niet word herkend.
  Schokkend omdat er kennelijk mensen rondlopen die denken dat tijdreizen een logischere verklaring is dan simpelweg een dubbelganger[/quote]
  Het is schokkend dat u dit herhaald,wat wij zelf kunnen lezen.Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UITKOMEN, OF IS AL UITGEKOMEN.Probeert u maar!!!Met groet Hunting Wolf.[/quote]
  Ik fantaseer al enige jaren dat ik kan vliegen met niks anders dan mijn normale lichaam. Met mijn armen dus. Zal nooit gebeuren….dus mijn fantasie is BS? Durf te wedden dat meer mensen dit fantaseren.[/quote]
  Moet je jezelf eerst vleugels fantaseren, die je niet hebt, maar wie zegt dat u niet, kunt vliegen. Maar waarschijnlijk bent u zich dit niet bewust?????In mijn dromen kan ik toch ook vliegen, en toch lig ik op bed??Fantasie, is namelijk een bewustzijns vorm.En bewust zijn, fantasie.

  0 likes
 43. [/quote]
  Ik fantaseer al enige jaren dat ik kan vliegen met niks anders dan mijn normale lichaam. Met mijn armen dus. Zal nooit gebeuren….dus mijn fantasie is BS? Durf te wedden dat meer mensen dit fantaseren.[/quote]

  Lucid Dreaming. Google het maar en doe de oefeningen, Het gaat in het kort over weten wanneer je droomt en vanaf dat punt proberen te beseffen dat alles kan. Dit kan wel maanden duren voordat je daadwerkelijk kan gaan ”klooien” hoor. Maar het is wel echt heel leuk als je het eenmaal kan 🙂

  0 likes
 44. Ik denk dat het stervelijke leven zichzelf niet uit zijn einigende tijd kan verheffen, maar wel dat een macht , die de schepper is van dit alles, ons kan verrassen … Scheppers .. er zijn niet alleen Licht scheppers maar ook Duisternis scheppers en dezen zijn het die dat wel kunnen .. Maar het is dan niet meer de geboren werkelijkheid zoals we kwamen en ik geloof dan ook dat alles wat ons buiten onze werkelijkheid plaatste, ergens weer een prijs heeft . Schaken tot de ene schepper mat staat , is het hier misschien dan om te doen !

  0 likes
 45. [quote name=”pietje”]Ik geloof dat tijdreizen gewoon bestaat ! Zo gek is dat toch niet we beschikken over technieken waar de gewone burger niets van weet ! Dat hebben we al vele jaren ! Dus we kunnen gewoon in de tijd reizen ! Geloof en het gaat waarheid worden ![/quote]
  helemaal waus. als tijdreizen kon dan zou elk moment elke seconde die al gebeurt was in het verleden zelfs nu gebeuren wat dus het heden en toekomst verandert constant. dus paradox. gaat niet tijdreizen echt niet. dan zou er in het verlede wat verandert woorden en dan zouden wij nu hier er nix van merke omdat het al verandert zou zijn.(en de toekomst) en ik kan me geen rede bedeneke wrm ik terug in de tijd zou willen, we leve nu in de leukste…..

  0 likes
 46. Fantastisch toch dat wij fantasie kunnen hebben, is dat dan geen gave?
  Realistisch kijken is wat wij allemaal moeten tegenwoordig.

  Maar stel je voor dat je het eerste wezen bent die vuur maken heb ontdekt.
  Zit je lekker bij het vuur te fantaseren hoe het misschien zou zijn om eens vlees erop te gooien.
  Stel je voor, dat je het vlees op het vuur gooit en na enige seconden de vlees geur aroma tot je komt.

  Best leuk toch fantasie , zonder zouden we niks modern hebben.
  Wie weet stralen we mekaar dalijk over.
  Alles is mogelijk wat we bedenken er is geen stop aan.

  Tijdreiziger of niet!!

  Maar even over de fotos , ach al zouden ze tijdreizen who gives a shit!!!
  Mijn grenzen worden ook bereikt met dit soort fotos en te weinig info over zoiets als dit.
  In elk land woont iemand die op jezelf lijkt.We zijn nog steeds denkende wezens die op apen lijken en 99,9% zelfde dna hebben als de ander.

  0 likes
 47. [quote name=”Vonzie”][quote name=”pietje”]Ik geloof dat tijdreizen gewoon bestaat ! Zo gek is dat toch niet we beschikken over technieken waar de gewone burger niets van weet ! Dat hebben we al vele jaren ! Dus we kunnen gewoon in de tijd reizen ! Geloof en het gaat waarheid worden ![/quote]
  Noem eens een techniek waar de gewone burger niets van af weet?[/quote]
  geef mij even een maand of 3 want die tijd zal er wel voor nodig zijn.om alles op te schrijven.of even geduld tot onze broeders en zusters hier veilig kunnen landen dan krijg je de uitleg en werking erbij.even geduld a.u.b.

  0 likes
 48. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”][/quote]
  Het is schokkend dat u dit herhaald,wat wij zelf kunnen lezen.Ik heb aan de lezers een vraag is fantasie werkelijkheid??En wil u nu een iets fantaseren??Wat is dan bij u de uitkomst??Is die niet net als de mijne??JE KUNT IETS FANTASEREN, MAAR NIETS WAT NIET MOGELIJK IS.Tenzij je fantasie bullshit is uiteraard!!Waarmee ik bedoel een fantastische puinhoop fantasie.ALLES WAT U FANTASEERD KOMT UIT, OF GAAT UITKOMEN, OF IS AL UITGEKOMEN.Probeert u maar!!!Met groet Hunting Wolf.[/quote]
  De fantasieën die ik als brugklasser had over mevrouw Troost zijn nooit uitgekomen, en de kans dat die ooit nog uitkomen schat ik nihil in. Ik zou het ook niet meer willen want mevrouw Troost is inmiddels ook 20 jaar ouder.

  Verder vind ik je reactie warrig en weet niet echt wat je er mee wilt.[/quote]
  Dat kunnen wel de fantasieén zijn, maar wat u wilde van mevr. Troost, is wel vast en zeker uitgekomen??He mensen, geef die wesley nog ff een groen duimpje graag:)[/quote]
  Nee, dat is niet uitgekomen.

  Mevrouw Troost was namelijk niet geïnteresseerd in 13 jarige brugpubers, al moet ik bekennen dat ik ook nooit een serieuze poging heb gewaagd.[/quote]
  Dus bleef het bij fantasie die u zelf niet durfde te verwezelijken.Meestal komt die dan ook niet uit.Zouden er ook meer die fantasie hebben gehad??Misschien waren die wel met mevr.Troost aan de haal, en was ze voorzien.[/quote]
  Dus fantasie komt niet altijd uit?

  Ik was inderdaad niet de enige met fantasieën over mevrouw Troost.

  Maar wat wil je als je als 22 jarige gymjuf, net afgestudeerd voor een klas met 12 en 13 jarige pubers vol hormonen staat.

  Maar we hadden het over tijdreizen niet?

  0 likes
 49. Als je het kunt bedenken kan het ook plaatsvinden; gedachten zijn werkelijkheid, het moet alleen nog zover komen dat wij hieraan de kracht toekennen en leren er verantwoordelijk mee om te gaan.

  0 likes
 50. En photoshop?
  Ik heb een heel open geest, maar is het allemaal soms niet wat wishfull thinking?

  0 likes
 51. [quote name=”morgen”]Als je het kunt bedenken kan het ook plaatsvinden; gedachten zijn werkelijkheid, het moet alleen nog zover komen dat wij hieraan de kracht toekennen en leren er verantwoordelijk mee om te gaan.[/quote]
  Betekent dat dan ook gedachten strafbaar kunnen zijn.

  Stel dat ik fantaseer dat ik de buurvrouw verkracht. Is de buurvrouw dan ook verkracht en ben ik dan strafbaar?

  0 likes
 52. days of our lives

  [quote name=”Wesley”][quote name=”morgen”]Als je het kunt bedenken kan het ook plaatsvinden; gedachten zijn werkelijkheid, het moet alleen nog zover komen dat wij hieraan de kracht toekennen en leren er verantwoordelijk mee om te gaan.[/quote]
  Betekent dat dan ook gedachten strafbaar kunnen zijn.

  Stel dat ik fantaseer dat ik de buurvrouw verkracht. Is de buurvrouw dan ook verkracht en ben ik dan strafbaar?[/quote]

  Beetje slecht voorbeeld, want de uitvoering van die fantasie lijkt me niet heel erg ingewikkeld. Dit is een prima uitvoerbare fantasie.

  Je moet het toch meer zoeken in de onrealistische kant. Het ontmoeten van Salusa is een hier breed gedragen fantasie, waar zeker van is dat dàt nooit zal plaatsvinden.

  0 likes
 53. [quote name=”Wesley”][quote name=”morgen”]Als je het kunt bedenken kan het ook plaatsvinden; gedachten zijn werkelijkheid, het moet alleen nog zover komen dat wij hieraan de kracht toekennen en leren er verantwoordelijk mee om te gaan.[/quote]
  Betekent dat dan ook gedachten strafbaar kunnen zijn.

  Stel dat ik fantaseer dat ik de buurvrouw verkracht. Is de buurvrouw dan ook verkracht en ben ik dan strafbaar?[/quote]
  Fantaseer jij dan dat je de buurvrouw verkracht? Dat is niet zo best, dat kan van kwaad naar erger gaan. Ik ben bang dat je aan de pillen moet…van de psychiater.

  0 likes
 54. days of our lives

  [quote name=”Wesley”][quote name=”morgen”]Als je het kunt bedenken kan het ook plaatsvinden; gedachten zijn werkelijkheid, het moet alleen nog zover komen dat wij hieraan de kracht toekennen en leren er verantwoordelijk mee om te gaan.[/quote]
  Betekent dat dan ook gedachten strafbaar kunnen zijn.

  Stel dat ik fantaseer dat ik de buurvrouw verkracht. Is de buurvrouw dan ook verkracht en ben ik dan strafbaar?[/quote]

  Ik lees het nog eens terug, heb je post niet begrepen. Nu wel. Excuus. 🙂

  Maar wel een ietwat vergaande situatieschets…

  0 likes
 55. [quote name=”David”]”Het leidt tot geruchten…”

  … Dit soort nieuwsberichten zijn de reden dat buitenaards leven hier niet landt. Als ze dit soort shit lezen dan denken ook van….”hmmm….maybe they are not ready for us yet….let’s just keep observing them and let them make up stories to keep each other entertained.”[/quote]

  Ik ga helemaal stuk hier :)! :)! David, je hebt mijn avondje weer helemaal gered. Heerlijk! Dank je wel!

  0 likes
 56. [quote name=”[email protected]”][quote name=”David”]”Het leidt tot geruchten…”

  … Dit soort nieuwsberichten zijn de reden dat buitenaards leven hier niet landt. Als ze dit soort shit lezen dan denken ook van….”hmmm….maybe they are not ready for us yet….let’s just keep observing them and let them make up stories to keep each other entertained.”[/quote]

  Ik ga helemaal stuk hier :)! :)! David, je hebt mijn avondje weer helemaal gered. Heerlijk! Dank je wel![/quote]

  Haha geen dank 🙂 Ik hield me nog behoorlijk in hoor..

  0 likes
 57. [quote name=”H. Liter”][quote name=”Wesley”][quote name=”morgen”]Als je het kunt bedenken kan het ook plaatsvinden; gedachten zijn werkelijkheid, het moet alleen nog zover komen dat wij hieraan de kracht toekennen en leren er verantwoordelijk mee om te gaan.[/quote]
  Betekent dat dan ook gedachten strafbaar kunnen zijn.

  Stel dat ik fantaseer dat ik de buurvrouw verkracht. Is de buurvrouw dan ook verkracht en ben ik dan strafbaar?[/quote]
  Fantaseer jij dan dat je de buurvrouw verkracht? Dat is niet zo best, dat kan van kwaad naar erger gaan. Ik ben bang dat je aan de pillen moet…van de psychiater.[/quote]
  Wat begrijp je niet aan de woorden “stel dat”?

  0 likes
 58. [quote name=”Wesley”][quote name=”H. Liter”][quote name=”Wesley”][quote name=”morgen”]Als je het kunt bedenken kan het ook plaatsvinden; gedachten zijn werkelijkheid, het moet alleen nog zover komen dat wij hieraan de kracht toekennen en leren er verantwoordelijk mee om te gaan.[/quote]
  Betekent dat dan ook gedachten strafbaar kunnen zijn.

  Stel dat ik fantaseer dat ik de buurvrouw verkracht. Is de buurvrouw dan ook verkracht en ben ik dan strafbaar?[/quote]
  Fantaseer jij dan dat je de buurvrouw verkracht? Dat is niet zo best, dat kan van kwaad naar erger gaan. Ik ben bang dat je aan de pillen moet…van de psychiater.[/quote]
  Wat begrijp je niet aan de woorden “stel dat”?[/quote]
  die gedachten is op dat moment aanwezig,en het gelijke trekt het gelijke aan .dus wordt of kan bewaarheid worden,en is vermoedelijk al bewaarheid in een ander of toekomstig leven. dus snel aan de wiet en laat die gedachten los.

  0 likes
 59. [quote name=”David”][quote name=”[email protected]”][quote name=”David”]”Het leidt tot geruchten…”

  … Dit soort nieuwsberichten zijn de reden dat buitenaards leven hier niet landt. Als ze dit soort shit lezen dan denken ook van….”hmmm….maybe they are not ready for us yet….let’s just keep observing them and let them make up stories to keep each other entertained.”[/quote]

  Ik ga helemaal stuk hier :)! :)! David, je hebt mijn avondje weer helemaal gered. Heerlijk! Dank je wel![/quote]

  Haha geen dank 🙂 Ik hield me nog behoorlijk in hoor..[/quote]
  ja ze kijken iedere dag naar de aarde om een real soap te zien ja wij zitten in een soap serie

  0 likes
 60. En zo was Kanye West al gesignaleerd als POW in het ardennenoffensief in 1944/45.

  Er zijn nou eenmaal mensen die op elkaar lijken, grappig, toevallig , niet meer dan dat.

  0 likes
 61. Het enge is, is dat wanneer je op straat loopt ergens in de stad en er lopen veel mensen rond, je weet nooit wie van de mensen die je tegenkomt uit de toekomst komen.

  0 likes
 62. [quote name=”Jer”]Het enge is, is dat wanneer je op straat loopt ergens in de stad en er lopen veel mensen rond, je weet nooit wie van de mensen die je tegenkomt uit de toekomst komen.[/quote]

  Nog enger is dat er mensen zijn zoals jij die dit bericht serieus nemen.

  0 likes
 63. [quote name=”Jer”]Het enge is, is dat wanneer je op straat loopt ergens in de stad en er lopen veel mensen rond, je weet nooit wie van de mensen die je tegenkomt uit de toekomst komen.[/quote]

  Zolang je ze nog net niet bent tegengekomen, zullen ze allemaal uit de toekomst moeten komen. Uit de zeer nabije toekomst weliswaar, maar toch, ze komen uit de toekomst. Allemaal … 🙂

  Tot het moment waarop je ze tegenkomt. Dan zijn ze uit de toekomst tot je gekomen, en deel je hetzelfde moment met ze. Dat doe je weer net zolang totdat ze tot het verleden behoren.

  Niks bijzonders dus.

  Wat misschien wel bijzonder is, is dat jij constant met iedereen in hetzelfde moment aanwezig bent. Al is niet iedereen bij je constant in de buurt, maar door de afstand cq ‘ruimte’ cq verschillende vibratieniveaus van je gescheiden. Bij het laatstgenoemde kan het overigens wel weer zijn dat je in elkaars (zeer nabije) buurt verkeert, maar ja, een ander vibratieniveau is een ander vibratieniveau, dus bij elkaar buurten en contacten vergt een specifieke inspanning en vermogen … 🙂

  0 likes
 64. Even samenvatten:

  Er zijn 62 berichten geplaats waarvan in 1 enkel bericht gewaag wordt gemaakt van ‘reïncarnatie’ (bericht 3 van stefan).

  In bericht 5 geeft Jacob aan dat de ‘elite’ in ieder geval beschikken moet over mogelijkheden zoals klonen, soul-transfer en time-travel.

  Wesley schrikt zich in bericht 29 een hoedje omdat hier zo serieus op het onderwerp in wordt gegaan en quasi niemand het sarcasme eruit weet te lezen in het oorspronkelijk bericht.

  “Gewoon een dubbelganger” is overigens de meest genoemde optie, 8x verwoord door verschillende personen in verschillende berichten en in bericht 1 van Hr 51x (!) voorzien van een duimpie.

  Een doodsimpele reïncarnatie (met ongeveer het behoud van de uiterlijke verschijningsvorm door de incarnaties heen) wordt dus het minst waarschijnlijk geacht.

  Interessant. Wie zin heeft, bekijkt het volgende video, waarbij het ‘spannende item’ naar exact 3 minuten en 20 seconden speeltijd (doorscrollen dus) aan de orde komt (fragment is iets van 1 minuut lang):

  http://divinecosmos.com/index.php/videos/free-videos-online/374-the-2012-enigma-free-full-length-documentary-film

  Ben benieuwd of en zo ja welke reacties hier uit voort komen. Er valt te kiezen uit de volgende opties:

  – alles is gewoon gephotoshopt, klaar als een klontje
  – gewoon allemaal dubbelgangers, dat zie je zo
  – simpelweg een kwestie van elite-time-travel (want D. Wilcock is en blijft een engerd)
  – Edgar Cayce heeft zich in wijselijk vooruitzicht toen al gekloond
  – een geslaagde soul-transfer
  – overige

  Trouwens, dat zou mij ff benieuwen: valt reïncarnatie onder de noemer ‘soul-transfer’, of omgekeerd, of lopen die twee begrippen totaal uiteen?

  En hoe zit dat eigenlijk met de onsterfelijkheid bij ‘reïncarnatie’? Wat sterft, wat niet?

  0 likes
 65. [quote name=”[email protected]”][quote name=”Jer”]Het enge is, is dat wanneer je op straat loopt ergens in de stad en er lopen veel mensen rond, je weet nooit wie van de mensen die je tegenkomt uit de toekomst komen.[/quote]

  Zolang je ze nog net niet bent tegengekomen, zullen ze allemaal uit de toekomst moeten komen. Uit de zeer nabije toekomst weliswaar, maar toch, ze komen uit de toekomst. Allemaal … 🙂

  Tot het moment waarop je ze tegenkomt. Dan zijn ze uit de toekomst tot je gekomen, en deel je hetzelfde moment met ze. Dat doe je weer net zolang totdat ze tot het verleden behoren.

  Niks bijzonders dus.

  Wat misschien wel bijzonder is, is dat jij constant met iedereen in hetzelfde moment aanwezig bent. Al is niet iedereen bij je constant in de buurt, maar door de afstand cq ‘ruimte’ cq verschillende vibratieniveaus van je gescheiden. Bij het laatstgenoemde kan het overigens wel weer zijn dat je in elkaars (zeer nabije) buurt verkeert, maar ja, een ander vibratieniveau is een ander vibratieniveau, dus bij elkaar buurten en contacten vergt een specifieke inspanning en vermogen … :)[/quote]

  Zeg ik dan dat ze allemaal uit de toekomst komen? NEE, dus stil.

  En nog iets. Tijdslijnen kruisen elkaar.

  0 likes
 66. [quote name=”Jer”][quote name=”[email protected]”][quote name=”Jer”]Het enge is, is dat wanneer je op straat loopt ergens in de stad en er lopen veel mensen rond, je weet nooit wie van de mensen die je tegenkomt uit de toekomst komen.[/quote]

  Zolang je ze nog net niet bent tegengekomen, zullen ze allemaal uit de toekomst moeten komen. Uit de zeer nabije toekomst weliswaar, maar toch, ze komen uit de toekomst. Allemaal … 🙂

  Tot het moment waarop je ze tegenkomt. Dan zijn ze uit de toekomst tot je gekomen, en deel je hetzelfde moment met ze. Dat doe je weer net zolang totdat ze tot het verleden behoren.[/quote]

  Zeg ik dan dat ze allemaal uit de toekomst komen? NEE, dus stil.

  En nog iets. Tijdslijnen kruisen elkaar.[/quote]

  Nee, Jer, jij zei dat niet, dat klopt. Ik zei dat, maar ik bedoelde het meer schertsend eigenlijk. En ja, tijdslijnen kruisen elkaar, maar zo bijzonder is dat toch niet? Als je goed nadenkt, is dat alleen maar logisch. Het enige wat is, is het nu. De concepten van verleden en toekomst die wij hier op aarde hanteren, gelden niet in de hogere dimensies. Ze zien het daar anders, en soms overkomt het me dat ik een glimpje opvang van hoe het daar aan toe gaat, maar het is altijd zo moeilijk uitleggen.

  En ja, ik zal nu stil zijn … 🙂

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

intimidatie

Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

Wist je dat het erg gevaarlijk is ...

soros

Hoppa: George Soros stopt 220 miljoen in radicale BLM-groepen

De Soros Foundation stopt 220 miljoen dollar ...