Homepagina » Paranormaal » Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen
Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen

Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen

Een onderzoekscentrum van de New York Public Library heeft een foto uit 1939 gepubliceerd waarop een man te zien is die erg lijkt op muziekproducer en rapper Jay-Z.

Het Schomburg Center for Research in Black Culture plaatste de foto afgelopen dinsdag op zijn Tumblr-account.

Het centrum voegde toe: “Doet deze man jullie ergens aan denken? Wellicht is het zijn overgrootvader.” De foto is gemaakt door Sid Grossman, maar het is niet bekend wie de man op de foto is.

De foto ging viraal toen hij op Buzzfeed werd geplaatst. Een lezer dacht de identiteit van de man te hebben achterhaald: “Grootvader Jay-A of Jay-B, één van de twee.” Op de sociale nieuwswebsite Reddit vroeg men zich af of Jay-Z een tijdreiziger is. “Dat is Jay-X, de grootvader van Jay-Z,” aldus een andere lezer.

Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen

Het is niet de eerste keer dat een lookalike uit het verleden de geruchtenmolen rond tijdreizen of bovennatuurlijke rituelen onder de elite van de entertainmentwereld doet draaien.

Onderstaande foto’s van twee mannen die als twee druppels water lijken op respectievelijk Nicholas Cage en John Travolta werden in 2011 op veilingsite eBay geplaatst.

Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen

Foto uit crisisjaren leidt tot geruchten over tijdreizen

De foto’s werden geplaatst vanaf eBay-accounts in Ontario. De buitengemeen hoge levensverwachting van de acteurs werd verklaard door vampirisme of geheime reïncarnatie-ceremonies van de Scientologykerk. Of beide.

Eén van de verkopers, genaamd Fawn, zei dat de foto’s echt zijn, maar dat ze voor de grap op eBay waren gezet.

Bron: CBC.ca

Gerelateerd:

 

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hr
Hr
7 jaren geleden

Op zich is het natuurlijk ook te verklaren door het meer alledaagse feit dat mensen soms gewoon wat op elkaar lijken…..

Roeland
Roeland
7 jaren geleden

Ik ben het eens met HR.
er zijn 6 miljard mensen in leven en op een gegeven moment zijn de neus, oog, mond combinaties op en gaan sommige mensen op elkaar lijken. Kijk maar naar China. Daar lijkt iedereen op elkaar, misschien zijn dat wel allemaal tijdreizers en leefde er oorspronkelijk maar 1 chinees. maar is hij zo vaak terug de toekomst/verleden in gegaan datie zich 1,2 miljard keer heeft gedupliceerd.

Ik durf namelijk te wedden dat er een chinees is die op Jacky Chan lijkt…

stefan steenhouwer
stefan steenhouwer
7 jaren geleden

ook is het zo dat het genetis is , als ik de foto van men vader toen hij 12 jaar was vergelijk met mijn foto toen ik twaalf was is het presies of ik dat ben , veel mensen zeggen , amai jij bent gelijk op die foto . tijdrijzen bestaat is mogenlijk maar word soms verward met zaken zoals deze of het nu tijdreizigers waren of niet , of is het gewoon genetis en via re incarnaties dat deze genetise verhouding terug komt door de generaties heen .

2Crazy2bTrue
2Crazy2bTrue
7 jaren geleden

De overeenkomsten vertegenwoordigen slechts raakpunten in uiterlijk, geen parallelle ontwikkelingen.

M.a.w. de overeenkomsten zijn er slechts tijdens een momentopname, ieder volgt zijn eigen ontwikkeling, zodat de gelijkenissen geleidelijk aan weer zullen vervagen.

Jacob
Jacob
7 jaren geleden

[quote name=”Hr”]Op zich is het natuurlijk ook te verklaren door het meer alledaagse feit dat mensen soms gewoon wat op elkaar lijken…..[/quote]

Daar heb je gelijk in, maar als je jezelf wat verdiept in de technologieën die de “elite” tot zijn beschikking zou hebben zoals Clonen, Soul Transfer, time travel etc. is het toch redelijk plausible, het zijn namelijk niet alleen maar deze 3 acteurs maar nog veel meer:

http://www.smosh.com/smosh-pit/articles/20-celebrity-images-prove-time-travel-possible

Als je bij de laatste foto ziet van Keanu Reeves foto van 1995 en 2008 is hij totaal NIKS ouder geworden, en vind ik hem persoonlijk zelfs dat hij jonger lijkt.

En nog een site met wat foto’s (staan ook een paar dubbele tussen)

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/4920729/21-celebrities-who-might-be-time-travellers.html

Er is in ieder geval genoeg te vinden over dit fenomeen, en ik ben van mening dat je er toch iets meer onderzoek naar moet doen voordat je tot een conclusie komt als:

“Ze lijken toevallig gewoon op elkaar”

Vooral als je in je achterhoofd weet dat dit puppets van de elite zijn, en de elite een plan aan het uitvoeren is die 100den zowel niet 1000den jaren oud is.

Hoe kan dat als ze maar gemiddeld 80 jaar p.p aan levensjaren ter beschikking hebben? Ik denk dat zei kunnen blijven incarneren, hoe ze dat doen weet ik niet maar ze behouden hun geheugen op de één of andere manier.

Westbound
Westbound
7 jaren geleden

Van de ettelijke miljarden mensen die ooit geleefd hebben, zullen meerderen sterk op elkaar geleken hebben. Gewoon een kwestie van puur toeval… maar wèl grappig!

Natsu
Natsu
7 jaren geleden

@1
Dat klopt ook wel ben ik van mening, aan de andere kant zou het me niks verbazen dat mensen zoals nicolas cage, john travolta, keanu reeves en anderen het geheim al hebben ontdekt mbt het “eeuwige” leven.
Eerlijk gezegd word ik een beetje zat van speculeren om alles, ik wil gewoon de waarheid weten. Wanneer valt dit compleet corrupte en overbodig moeilijk makende systeem in 5hondermiljoen1000stukjes…

Delfia
Delfia
7 jaren geleden

[quote name=”Hr”]Op zich is het natuurlijk ook te verklaren door het meer alledaagse feit dat mensen soms gewoon wat op elkaar lijken…..[/quote]
[quote name=”Hr”]Op zich is het natuurlijk ook te verklaren door het meer alledaagse feit dat mensen soms gewoon wat op elkaar lijken…..[/quote]
In China had ik daar ook last van, afgelopen zomervakantie. Lol.

pietje bell
pietje bell
7 jaren geleden

[quote name=”Hr”]Op zich is het natuurlijk ook te verklaren door het meer alledaagse feit dat mensen soms gewoon wat op elkaar lijken…..[/quote]Er is geen verklaring op te geven.Omdat de mogelijkheid van tijdreizen ,tijd lijnen,altijd aanwezig is en toegankelijk voor een ieder,dit kan bewust,maar vaker onbewust gebeuren,1964 doodmoe en een beetje hangende tegen de muur van de huiskamer. .Plots stond ik ineens in het voormalig joegoslavie alles stond in brand een grote puinhoop,dit alles duurde voor mijn gevoel vrij lang ,maar de wekelijke tijd was ongeveer 10 minuten.Voorval verteld aan kennissen en familie .en zei ook dat land valt helemaal uit elkaar .Maar de gewone reactie,s laat je nakijken ,knettergek dat gaat nooit gebeuren,schitterend land,fijne mensen enz.tot het moment kwam in 1990.En dat was opgeteld 26 jaar later! De reacties waren .Je heb weer eens gelijk maar hoe kon jij dat weten.

Pascal
Pascal
7 jaren geleden

Die kan je in Volendam ook in kleur laten maken.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

who

WHO doet belangrijke mededeling over coronatest, 1 uur ná inauguratie Biden

Zorgprofessional Stacey Lennox zegt al maanden dat ...

van haga

Van Haga: Horrorscenario uit ‘1984’ komt akelig dichtbij

Tijdens het debat over de avondklok verdedigde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x