Channelings

Ga jij door het ascensieproces? – Channeling 06-06-2023

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer met je te spreken, en we willen het graag hebben over het ascensieproces.

Veel mensen geloven dat de wereld en de mensheid nu door een ascensieproces gaan, op weg naar verlichting. Dus, wat is het en is het waar dat mensen door dit ascensieproces gaan?

Wat is het ascensieproces?

ascensieprocesAscensie betekent in de letterlijke betekenis ‘rijzen’, ‘opstijgen’. En dat is wat de betekenis is van het ascensieproces waar de mensheid en de planeet Aarde doorheen gaan.

De energie van de Aarde en haar bewoners stijgt, de vibratie gaat hoger en hoger, en menselijke lichamen worden voorbereid om meer energie, een hogere frequentie, een hogere trillingsstaat te kunnen vasthouden.

Het wordt ook verlichting genoemd, groeien om meer licht te kunnen vasthouden, goddelijk licht, het licht van kennis, wijsheid, kracht en goddelijkheid.

Nu weten we dat dit voor velen van jullie allemaal te wollig klinkt, te zweverig, te ‘new agerig’ en dat begrijpen we.

Velen van jullie openen nog maar langzaam de ogen voor de mogelijkheden die hier voor jullie zijn, en nog veel meer hebben hun ogen nog gesloten.

Het maakt niet uit wie van hen jij bent, want je hebt een keuze en jouw keuze, je vrije wil, wordt altijd gerespecteerd.

Niet voor iedereen

Als je langzaam aan het ‘ontwaken’ bent, langzaam tot het besef komt dat er meer is dan dit menselijk leven dat je leeft, dat er meer is dan alleen een fysiek lichaam, dat je meer kunt dan hard werken, je dagelijks brood verdienen door fysieke of mentale inspanning en het forceren van energie, dan ben je langzaam op weg naar ascentie.

Maar veel mensen zitten nog vol in de lagere energieën, in de dichtheid van het leven als mens, zonder te weten dat er meer is, dat ze de baas zijn over hun eigen leven door hun overtuigingen, hun gedachten en hun gevoelens, en de betekenis die ze geven aan alles wat er in hun wereld gebeurt.

En dat is ook prima. Niet ieder mens zal op hetzelfde moment ontwaken, niet iedereen zal even verlicht zijn, ascensie is een proces en ieder mens doorloopt dat proces in zijn eigen tempo.

Merkbare veranderingen

Wat merk je als je door het ascensieproces gaat?

Het hangt ervan af hoe gevoelig je al bent, maar veel mensen merken dat ze gevoelig zijn voor energieën van andere mensen. Ze pikken meer op van mensen om hen heen.

Het kan ook gepaard gaan met fysieke veranderingen. Je kunt je ineens moe voelen en we raden je aan om goed naar je lichaam te luisteren. Als je lichaam rust nodig heeft, geef het dan rust.

Ascensie verandert je lichaamscellen, dus dat kost energie, en je moet je lichaam de tijd geven om zich aan te passen aan de nieuwe energieën die het nu vasthoudt.

je kunt je licht in je hoofd of dizzy voelenJe kunt hoofdpijn krijgen, of je juist energieker voelen in plaats van moe. Zoals we al zeiden, luister goed naar wat je lichaam nodig heeft en geef dat wat nodig is. Of het nu meer beweging of meer rust is.

Je zult het weten als je luistert naar je lichaam en aanvoelt wat het nodig heeft.

Soms kun je je licht in je hoofd voelen, in dat geval moet je jezelf aarden. Aarden, gronden, je verbinden met moeder Aarde is altijd goed, het verbindt je met de energie die er voor je is om in een stabiele emotionele, fysieke en mentale toestand te blijven.

Als je je duizelig of licht in je hoofd voelt door het ascensieproces, zorg er dan voor dat je goed geaard bent, door met blote voeten in het gras te lopen, of naar een strand te gaan en het zand onder je voeten te voelen.

Verbind je lichaam met de aarde, doe je schoenen uit en aard jezelf.

En drink schoon, vers water. Zorg ervoor dat je je lichaam goed hydrateert. Water is een geleider van energie en je lichaam bestaat voor het grootste deel uit water, dus zorg dat je er voldoende van drinkt.

Verwelkom het en laat het zich ontvouwen

Dat, lief mens, is wat we je nu willen laten weten over het ascensieproces. Het is iets dat gewoon gebeurt en je hoeft niets te doen en je nergens zorgen over te maken.

Het is een proces dat gaande is en het enige wat je hoeft te doen is je hart te openen en toe te staan dat de dingen zich ontvouwen. Je zult de effecten ervan in je leven zien, je zult het voelen en je zult het weten.

En als je niets voelt, geen verschil ziet in vergelijking met een jaar of een paar jaar geleden, dan is dat ook prima.

Ieders ascensieproces verloopt in zijn eigen tempo, op zijn eigen tijd. En voor sommigen zal het nooit gebeuren, omdat ze bewust willen blijven waar ze zijn. En dat is ook prima.

We houden heel veel van je en we zijn er altijd voor je. Je kunt ons vinden in je hart, waar liefde en je ziel wonen en waar alles vandaan komt wat je moet of wilt weten.

Ga in je hart, uit je hoofd. En ervaar de wonderen van het leven, van het zijn, van het weten.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.7 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
3 maanden geleden

🙏👪💪❤💓💞💗💖👍👌✌

phillippe vdf de coensel
phillippe vdf de coensel
3 maanden geleden

vergeet de sodium bicarbonaad niet en ivermectine alsook 4/5 g uitschakelen frequenties worden nu als wapen ingezet terwijl ik dit schrijf deze frequenties zouden ook kunnen worden gebruikt om te genezen aan ons de keuze

joke
joke
3 maanden geleden

Schoon vers drinkwater……Waar kun je dat halen/kopen dan…?!
Volgens mij smaakt dat erg lekker en klinkt heel gezond! Dat wil ik
ook!

Ina Koning
Ina Koning
3 maanden geleden

Hoe weet ik nou als ik plots duizelig ben, darmproblemen heb terwijl ik gezond eet, of het gewoon tekenen zijn dat ik het anders moet doen? Ik ga bijna nooit naar de huisarts, een enkele keer om mijn bloeddruk en suiker te controleren, ik ben 71. Doe veel vrijwillig werk in huis en tuin bij een begeleid wonenclient van 70 jaar die niet veel doet. Dus ik weet niet hoe de ascensie er voor staat bij mij en ik weet zo gauw niet een menselijk iemand die dat kan zien. Stil zitten en mediteren lukt me niet, wel bezig zijn.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x