Channelings

Hoe kijk je aan tegen natuurrampen? – Channeling 06-09-2023

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

OrkanenWelkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer met je te spreken en we willen het graag hebben over natuurrampen.

We zien overal op jullie prachtige planeet natuurrampen gebeuren. En de enige reden waarom we ze hier ‘rampen’ noemen, is omdat jullie ze zelf zo noemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Moeder Aarde weet wat ze doet

Wat er ook op Aarde gebeurt, wij zien het niet als rampen. We zien het grotere geheel, we zien het goede dat eruit voortvloeit, we zien de noodzaak om soms dingen door elkaar te schudden.

Moeder Aarde, Gaia, is een prachtige levende entiteit en ze weet wat ze doet. Ze weet precies wat nodig is, wanneer en waar.

En wanneer er een aardbeving of een tsunami, een natuurbrand of een orkaan is, kun je erop vertrouwen dat Gaia de volledige controle heeft over alles wat er gebeurt.

Wat jij ziet in natuurrampen

Nu begrijpen we je zorgen over dit soort dingen. Je voelt je erdoor bedreigd, je voelt je onveilig, niet wetend hoe je moet reageren als zulke dingen gebeuren.

Je kijkt naar huizen die worden verwoest, je kijkt naar middelen van bestaan die verdwijnen, je kijkt naar de levens die verloren gaan, de dieren die gewond raken.

En dat begrijpen we, want je kijkt ernaar vanuit een lagere vibrationele staat van zijn.

Jij ziet de dingen vanuit je 3D-perspectief, waarbij het lijkt alsof de dingen los van jou staan en je het gevoel hebt dat de dingen je overkomen in plaats van dat ze voor jou gebeuren.

En daarom noem je deze gebeurtenissen ‘rampen’, omdat ze je wereld verstoren, ze schudden alles wat vertrouwd voor je is door elkaar.

Je voelt het als een verlies en je rouwt en voelt je verdrietig en gestrest over deze natuurverschijnselen.

Door de mens veroorzaakte rampen

bosbrandenEn dan zijn er nog de rampen, om bij jouw terminologie te blijven, die door mensen worden veroorzaakt. Waar mensen spelen met de natuur alsof ze de controle hebben en weten hoe ze de dingen moeten aanpakken.

Tja, soms gaat het helemaal mis, vanuit jouw perspectief. Orkanen worden veroorzaakt door manipulatie van het weer, bosbranden worden aangestoken vanwege hebzucht, het willen opstrijken van winst of het in bezit krijgen van bepaalde stukken land.

We begrijpen hoe dat je van streek maakt en je boos of gekwetst doet voelen, of zelfs gedevalueerd als mens. Dat begrijpen we allemaal.

Maar toch moet je begrijpen dat wat mensen doen, nooit jullie prachtige planeet zal vernietigen.

Gaia heeft nog steeds controle over wat er in, op en om haar heen gebeurt en het Universum heeft altijd controle over alles wat er op jullie planeet en overal elders gebeurt.

Verander je kijk

Je hoeft alleen maar je perspectief te veranderen en de schoonheid te zien, zelfs in de dingen die in jouw ogen slecht zijn.

Als er een orkaan is en hele steden zijn verwoest, leidt dat ertoe dat mensen meer met elkaar in contact komen dan voorheen.

Het helpt mensen om te zien wat het leven echt waard is, dat het onvervangbaar is, en als je nog kunt ademen, dan ben je oké, je leeft. Dat is uiteindelijk het enige dat telt.

En hetzelfde geldt voor bosbranden, of ze nu opzettelijk zijn aangestoken of een natuurlijke gebeurtenis zijn, het maakt eigenlijk niet uit. Er komt altijd iets goeds uit voort!

Sta open voor het goede dat uit elke situatie voortkomt

Mensen helpen elkaar na natuurrampenOpen je ogen voor de onbegrensde mogelijkheden die uit elke nieuwe situatie voortkomen, of je wat er gebeurd is nu negatief of positief noemt, er is altijd iets goeds!

We moedigen je aan om je ogen open te houden en te zien. Zie wat er is!

Blijf weg van het oordeel, van het etiket ‘goed’ of ‘slecht’, zie en accepteer gewoon wat er is en ga van daaruit verder.

Wees in het nu, dan kun je beter zien wat het grotere perspectief van elke situatie is.

En dat is onze wens voor jou voor vandaag, dat je het grotere perspectief gaat zien van alles in je leven.

Vanuit je hart, niet vanuit je hoofd, en zien dat alles goed is. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven, wat er ook gebeurt.

We houden van je, we houden van je, we houden van je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.5 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
10 maanden geleden

Dood door hebzuchtigen, dat blijft moeilijk, je wil voor je familie, kinderen en voor je eigen lichaam daar niet aanopgeofferd worden door teveel macht en geld van andere of elite, WEF, Vanguard, Blackrock enz. Men mag dan ook beschermd zijn in het universum daarna of na de dood met liefde, vrede enz, we leven al lang 400 000 000 jaar als mens op een mooie planeet maar helaas al vele jaren satanisch ingesteld.

..Madelief
..Madelief
10 maanden geleden

,zo zie ik het ook:we kunnen er van leren als we het willen begrijpen hartelijk dank.

..Madelief
..Madelief
10 maanden geleden

Macht en geldzucht weg en beter voor elkaar. en de natuur zorgen dan is er een begin van. erkenning

marieke
marieke
10 maanden geleden

‘vanuit jouw perspectief’ en wat is mijn perspectief dan ? ja ja ik weet het dit verhaal is niet voor mij geschreven Maar voor die dat ‘perspectief’ hebben

Back to top button