Channelings

Is virtuele realiteit (VR) de toekomst? – Channeling 08-02-2022

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lieve lezer, op deze prachtige nieuwe dag. Zoals je weet is er aan onze kant van de sluier geen tijdsbesef, in de zin zoals mensen tijd ervaren. Toch zijn we blij dat we al drie maanden elke week onze contactmomenten met je mogen hebben via dit platform.

nieuwsNieuws?

We weten dat sommigen onder jullie vinden dat onze boodschappen niet thuishoren op een nieuwswebsite, maar zie dit als een verlengstukje van wat je ‘het nieuws’ noemt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De dingen die wij vertellen zijn voor velen ook nieuw, omdat ze er nog nooit, of maar weinig, van gehoord hebben. Dus ook wij brengen in die zin iets ‘nieuws’.

Het nieuws dat wij echter brengen is al zo oud als de mensheid zelf.

Realiteit of illusie?

Jullie ontwikkeling gaat nu alleen vele malen sneller. En mensen krijgen steeds meer besef van de werkelijkheid: dat de realiteit niet als zodanig bestaat, maar dat wat jullie als realiteit ervaren, in feite een illusie is.

Natuurlijk zijn er veel mensen die zeggen dat hetgeen jullie met je zintuigen waarnemen juist wél de realiteit is.

Echter, ook jullie eigen menselijke wetenschappers hebben onomstotelijk aangetoond, dat jullie wereld een illusie is, een hologram, een soort fata morgana, een door je brein gefabriceerde illusie op basis van de data die je met je zintuigen aan je hersenen voert.

Augmented Reality en Virtual Reality

VR en AREn als je erover nadenkt, is het geen geweldige illusie? Mensen betalen veel geld tegenwoordig om bepaalde augmented reality (AR) en virtual reality (VR) games te kunnen spelen. Ze geven geld uit aan VR-brillen, aan allerlei gadgets en accessoires om de games maar zo echt mogelijk te laten lijken.

Maar ook films in bioscopen worden in 3D getoond, zodat je nog meer het gevoel hebt dat je er middenin zit.

En toch zie je niet dat het grotere spel, het spel van jouw menselijke leven, zich letterlijk onder je huid bevindt. JIJ, in jouw menselijk lichaam, bent de pion in dit spel. De speler is Source, samen met je Hoger Zelf (maar aangezien alles één is, scharen we die beiden voor het gemak onder dezelfde vlag).

Virtual Reality en de werkelijkheid

We hebben het eerder gezegd en de vergelijking gemaakt met een speelbord. Jullie speelveld, speelbord, game-omgeving, is de wereld. En zodra je je ogen opendoet kijk je in dat spel, en associeer je je met alles dat zich in die game bevindt.

Elke stap die je zet, alles wat je doet, doe je in een ‘total immersion game’, je bent volledig ondergedompeld in de game.

Zo ver is het met jullie virtuele games nog niet, maar in werkelijkheid zít je er al in! Je hoeft geen VR-bril te kopen, je hele leven is al een VR-leven.

Wat bij ‘game over’?

game overHelaas, wanneer je ‘game over’ hebt bereikt, vallen er niet ineens nog een paar levens uit de lucht om in hetzelfde jasje door te gaan. Game over in de ‘human game’, het mensenspel, betekent einde oefening in dít leven.

Je kunt wel doorgaan naar een volgend leven, alsof je naar een volgend level gaat.

Oh, als je toch eens zou beseffen hoezeer jouw leven lijkt op hoe jullie computergames ervaren. Je zou de waarde van je leven met sprongen zien vergroten, als je het op die manier gaat bekijken.

Neem het leven niet zo serieus

Het leven wordt er spannender door, maar je kunt ook makkelijker een stapje terug doen, meer afstand nemen, en het leven niet zo serieus nemen. Want dat is een groot probleem voor de meeste mensen: jullie nemen het hele leven zo vreselijk serieus!

Ga zien dat jullie wereld een spel is waarin je volledig bent ondergedompeld, en je zult er meer plezier aan beleven en het allemaal een stuk minder zwaar opnemen!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is en we willen je helpen om jezelf en de wereld om je heen wat luchtiger op te nemen, en meer plezier uit je leven te halen.

En daarmee zijn we voor vandaag compleet.

4.1 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ria
Ria
2 jaren geleden

Haha.interessant
Zeiden de aboriginals dit niet al.? T leven is n droom.

Rose
Rose
2 jaren geleden

Het kosmische spel om terug naar de Source te gaan voor altijd zoals de engelen, zodat we in bevrijding niet meer moeten reïncarneren, maar helaas zal de elite in de materiele wereld nog heel heel vele reincarnaties ondergaan voor wat ze op Planeet Aarde uitgespookt hebben in genocide, teveel geld en daardoor teveel macht in de Mensheid.

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Ik ben ook niet van plan om hier nog terug te komen. Ik hou ook niet van al die virtuele brillen enz. Ik heb een labtop omdat je het helaas nodig hebt,heb ook geen 06 telefoon. Voor mij is het klaar hier.

Narada Muni
Narada Muni
2 jaren geleden

Thankie

Back to top button