Channelings

Overvloed en voorspoed hebben, is dat een onbereikbare droom? – Channeling 27-06-2023

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer bij je te zijn en we willen het graag nog wat meer hebben over overvloed en voorspoed.

Wanneer het leven over alles behalve overvloed en voorspoed lijkt te gaan

We zien hoe velen van jullie worstelen met geld, proberen de maand door te komen, proberen de eindjes aan elkaar te knopen, proberen eten op tafel te hebben, een dak boven je hoofd, en voor sommigen lijkt het niet te lukken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

dakloosSommige mensen lijken nooit hun weg te vinden naar het geringste beetje van hoe overvloed en voorspoed eruit zouden zien. Sommigen raken zelfs hun huis kwijt, hun thuis, en sommigen van die mensen kunnen nergens anders heen dan de straat op.

We begrijpen hoe moeilijk dat voor je moet voelen, als je dit ziet of als je dit ervaart.

We begrijpen dat je denkt dat de wereld oneerlijk is, dat het financiële systeem oneerlijk is, dat je alles en iedereen de schuld geeft van hoe het er financieel voor staat in je leven.

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je onderbetaald wordt voor het werk dat je doet. Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je huur te hoog is, of dat de rente op je hypotheek je banksaldo opslokt.

Er zijn altijd zoveel redenen waarom je het gevoel hebt dat geld zomaar wegstroomt naar dingen die je niet wilt, waar je je niet goed bij voelt en waardoor je het gevoel hebt dat je op een faillissement afstevent.

We begrijpen hoe dit kan voelen als een strijd die je nooit kunt winnen. Maar wij zijn hier om je te vertellen dat het niet zo hoeft te zijn!

Je bent machtiger dan je denkt

Wanneer je je macht kent en begrijpt, de realiteit van wie je werkelijk bent, dat je de schepper bent van je eigen realiteit, zul je begrijpen dat je ook je eigen overvloed en voorspoed kunt creëren!

Maar eerst, wat is overvloed en voorspoed? Betekent het dat je miljonair moet zijn voordat je het gevoel hebt dat je overvloed en voorspoed hebt?

Laten we daar eens wat dieper op ingaan. Wat is overvloed en voorspoed?

Je kunt overvloedig en voorspoedig zijn op manieren waar je nooit aan gedacht hebt. Je hebt een overvloedige, onbeperkte hoeveelheid zuurstof om te ademen.

Overvloed en voorspoed kan eenvoudigweg het bezit van een fiets en genieten van de natuur zijnDe natuur is beschikbaar voor je, er zijn bomen met een overvloed aan bladeren, er is een overvloed aan vogels die in de lucht vliegen, er is een overvloed aan water dat uit je kraan komt.

Wat je ook bezit, als je een telefoon hebt, of een televisie, een fiets of een auto, ook dat is een vorm van overvloed en voorspoed!

Vaak vergeet je gewoon hoe overvloedig je al bent!

Nu denk je misschien ‘Dat is geen overvloed! Dit zijn gewoon dingen die ik nodig heb, dit zijn dingen waar ik voor betaald heb’.

Wel, wat je ook hebt omdat je het nodig hebt, of wat je ook hebt betaald of zelfs van iemand anders hebt gekregen als een geschenk, alles wat je bezit, is een vorm van overvloed.

Als je te eten hebt, een huis om in te wonen, een plek om je veilig te voelen ook al is het niet je eigen huis, dan heb je een vorm van overvloed en voorspoed, ook al voel je dat misschien niet zo.

Erken je wat je al hebt?

Waar het op neerkomt is, dat zolang je je focust op de dingen die je niet hebt, op de dingen die je wilt of nodig hebt, ligt je focus op gebrek en beperking.

En als je je focust op gebrek, houd je overvloed en voorspoed op afstand. Niemand anders kan dat voor je doen, want jij bent de schepper in je eigen creatie.

Dus hoe verander je dit? Hoe laat je meer overvloed en voorspoed toe?

Door je aandacht te geven aan de dingen die je al hebt en daar dankbaar voor te zijn! Door je meer en meer bewust te worden van de overvloed die je al hebt.

Zelfs als je niet veel geld hebt. Wanneer je loon binnenkomt, of wanneer je zelfs maar een cent op de stoep vindt, wees dan dankbaar, zeg “dankjewel”, en weet dat het overvloed is.

Overvloed is niet alleen de hoeveelheid geld op je bankrekening, in feite heeft geld weinig te maken met overvloed en voorspoed, het is vooral een mindset.

overvloed-denkenHoe je naar je leven kijkt, hoe je de wereld bekijkt, bepaalt hoe overvloedig je je voelt en dat gevoel zal naar je teruggekaatst worden vanuit je creatie, je buitenwereld.

Je bent al overvloedig. Begin je kijk op je leven te veranderen, verander je kijk van ‘armoede-denken’ naar ‘overvloed-denken’, en je zult zien dat de dingen zullen veranderen.

Je hebt al overvloed en voorspoed, en het is je geboorterecht om meer te hebben en alles te hebben wat je je maar kunt wensen.

De formule die alles zal veranderen

Je kwam naar deze Aarde om overvloedig en welvarend te zijn en er is geen betere tijd dan nu om te beginnen met het verschuiven van je kijk op wat voor jou mogelijk is.

Onthoud altijd dat jij de schepper bent van jouw eigen creatie.

Je binnenwereld creëert je buitenwereld, je buitenwereld is slechts een weerspiegeling van waar je je op focust, waar je je aandacht aan geeft.

Het wordt gecreëerd door de gedachten en gevoelens die je hebt en de betekenis die je aan dingen geeft.

Krijg controle over je gedachten en je gevoelens, concentreer je op hier en nu al overvloedig zijn, en je kunt je wereld en je eigen overvloed en voorspoed veranderen.

We houden zoveel van je, lief mens, en we zijn er altijd om je te begeleiden en je de dingen te laten zien die je vergeten bent uit de tijd voordat je in deze fysieke wereld incarneerde.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is en daarmee zijn we compleet.

4.3 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Appie met een w ervoor
Appie met een w ervoor
11 maanden geleden

Helemaal mee eens 👍🤗🥰je goed voelen is meer dan alleen luxe en overvloed 🙏❤️

truus
truus
11 maanden geleden

Het is al heel moeilijk om aan overvloed te denken…als je in de armoede-
situatie zit! Maar hoelang moet je die gedachten en het gevoel vasthouden om resultaten te zien en te ervaren…1Dag. of 1 week of 1 maand… Denk dat alle mensen in deze situatie dat heel graag zouden willen weten!
Hoelang moet je dat volhouden in een zeer armoedige situatie… Om hier
dan overvloedig uit te komen?

Vlinder
Vlinder
11 maanden geleden

Veel mensen kunnen hun eigen bijdrage voor medicijnen niet meer betalen,denk je rijk en het probleem is opgelost! Hou toch op met die onzin.

Sophie
Sophie
11 maanden geleden

Helemaal waar!

Back to top button