Channelings

Reïncarnatie, waarom kom je steeds weer terug? – Channeling 14-06-2022

Help mee door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We willen het graag wat meer hebben over reïncarnatie en waarom je Ziel steeds opnieuw zou kiezen voor een mensenleven, met al zijn uitdagingen.

We zien dat velen van jullie vragen hebben over waarom je opnieuw voor reïncarnatie zou willen kiezen, nadat je een leven hebt gehad dat ellendig aanvoelde en vol afschuwelijke ervaringen zat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Verhalen, verhalen, verhalen

verhalen in boekenOm te beginnen zijn al die ‘afschuwelijke’ ervaringen, alleen maar afschuwelijk gezien vanuit je menselijke perspectief, gezien vanuit de derde dimensie. We hebben je meer dan eens verteld dat je menselijk leven maar een verhaal is, en dat niets echt is.

We hebben het vaak vergeleken met films, theater en boeken. Waarom ga je naar de bioscoop? Waarom lees je boeken? Waarom houd je van mensen die verhalen vertellen?

Waarom kijken zoveel mensen naar horrorfilms, of thrillers, of zelfs romantische films waarin mensen veel hindernissen en problemen moeten overwinnen voordat ze een gelukkiger leven kunnen leiden?

thrillers, maffiafilmsOf in het geval van horrorfilms of thrillers, of maffiafilms, waarom zou je naar films gaan kijken waarin mensen gedood worden, of zelfs afgeslacht?

We weten dat veel mensen van deze verhalen genieten. Waarom? Omdat ze zich er ten volle van bewust zijn dat het allemaal nep is. Ze weten dat het niet echt is.

Geniet van de rit, maak het allemaal mee

Ze zijn zich ervan bewust dat elke scène door een camera is opgenomen, gespeeld door acteurs, die nadat de scène is opgenomen, weglopen en teruggaan naar hun gezin of hun vrienden, en achter de schermen hun gewone leven leiden.

Hetzelfde geldt voor mensen die in pretparken in achtbanen stappen. Ze zoeken de sensatie, om de adrenalinestoot te voelen, om die knoop in hun maag steeds groter te voelen worden, en op het hoogste punt van de achtbaan beginnen ze te schreeuwen en te joelen, om al die spanning die zich in hen heeft opgehoopt kwijt te raken.

En ze genieten, ze lachen, vaak zijn ze nog steeds bang, maar ze genieten zelfs door hun angst heen.

Reïncarnatie, als je eigen boekenreeks

reïncarnatie is als een boekenreeksEn boeken… er zijn zo veel boekenreeksen. Neem een reeks als Harry Potter, of een andere boekenreeks die je kent. Het begint met één verhaal in een boek, dan komt er een tweede boek, en nog één.

De schrijver verzint voortdurend nieuwe verhalen die de personages overkomen, en in elk nieuw boek komen nieuwe personages, en nieuwe plaatsen waar situaties en dingen gebeuren.

Je leven en je vorige levens, en ook je toekomstige levens, zijn als een boekenreeks, waarbij elk leven dat je Ziel meemaakt, nieuwe verhalen vertelt, nieuwe dingen meemaakt.

Want dat is waarvoor je hier bent, om te ervaren, en te groeien. Te groeien in Bewustzijn. Daarom kiest je Ziel steeds weer voor reïncarnatie, want het is leuk, het is een spel.

Verleg je aandacht naar het positieve

En ook al snap je het niet, kun je niet begrijpen waarom je bewust voor reïncarnatie zou kiezen, om terug te keren in een wereld vol afschuwelijke dingen, als je je focus verlegt, weg van de negatieve dingen die je meemaakt of meegemaakt hebt, naar de positieve, mooie, heerlijke dingen die er in je leven zijn, zul je het beginnen te snappen.

er is overal schoonheid en positiviteitJe leven is niet bedoeld om een leven lang van marteling, pijn, stress en verdriet te zijn. Je leven is bedoeld om vol, rijk, voorspoedig en gelukkig te zijn.

En elke uitdaging kan overwonnen worden, elke situatie kan als een geschenk gezien worden, als iets om van te groeien. Maar het is jouw keuze of je dat wilt zien of niet.

En als je ervoor kiest dat niet te zien, of dat niet te willen zien, is dat volkomen prima, daar is geen oordeel over van onze kant, noch van je Ziel.

Je kiest voor reïncarnatie, omdat je Ziel daarvoor kiest, en je Ziel is de schrijver van je verhalen. Jij en je Ziel zijn één, maar jij als mens zit verstrikt in de verhalen en denkt dat ze echt zijn.

Stap terug in wat echt is, en herinner

Zoals een acteur die een rol speelt, een personage, en dan begint te geloven dat hij dat personage is. Dat maakt het verhaal of de rol die hij speelt nog niet ineens tot werkelijkheid, het blijft een rol en het blijft een spel.

Het zit in de beleving van de acteur, die hem doet geloven dat hij iets of iemand anders is dan hij in werkelijkheid is.

Dat is wat er met jou aan de hand is. Je hebt, door mensen om je heen, vanaf de dag dat je geboren werd, geleerd te geloven dat je dit mens bent, dat jouw menselijke leven is wat je bent.

En wij zeggen je, dat je niet de mens bent, je bent veel meer, je bent de acteur in een spel, een verhaal, dat geschreven is door je Ziel en Source.

We hopen dat dit je wat antwoorden gegeven heeft op je vragen over reïncarnatie. We houden van je, lief mens, en we genieten erg van onze samenkomsten met jou.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.1 38 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
cor van de haar
cor van de haar
1 jaar geleden

ga niet naar het licht toe wanneer je dood bent het is een trap

J.J. Wensveen
J.J. Wensveen
1 jaar geleden

Wie kan zich een, of meerdere, voorgaande levens herinneren? Ik in elk geval niet. Wat voor nut heeft “reïncarnatie” dan?

Liefde madeliefje.
Liefde madeliefje.
1 jaar geleden

Het is mooi vertaalt,maar dat een ziel terug keert naar de aarde om een hoop ellende mee te maken,is moeilijk te begrijpen,dat dit een leerschool is begrijp ik,maar zoek graag de LIEFDE op van natuur,en het goede in de mens,als ik mensen massa,s zie die met elkaar feesten dan ben ik zo blij,maar oorlogen maken emtioneel ,zij sturen mensen er op af maar blijven zelf veilig uit de buurt stuur die lui naar een onbewoond eiland en laat ze het zelf uitvechten,maar wij als opvoeders laten de mensen kinderen daar op los,dan hebben wij nog veel te leren,maar ik blijf kiezen voor LIEFDE voor het goede maar zou het kwaad ook graag liefde laten voelen zo dat ook in liefde omgezet kan worden,maar toch bedankt voor deze les.

Jacinta
Jacinta
1 jaar geleden

Dit artikel geeft de Waarheid weer… Een mensenleven is veel te kort om alles te ervaren en te ‘leren’… Voor mij niet zo moeilijk om te weten dat dit waar is, heb namelijk verschillende dromen gehad over mijn vorige levens… Als we op aarde komen, word er bewust ‘een sluier van vergetelheid’ om ons heen gelegd…

Back to top button