Channelings

Illusies, en hoe je kunt stoppen ze te geloven – Channeling 24-05-2022

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Welkom, welkom lief mens, we zijn zo blij om op deze mooie, nieuwe dag bij je te zijn. We houden zoveel van je, en we zijn zo ontzettend trots op alles wat je al gedaan hebt in je leven, ondanks de illusies die je het gevoel geven dat je beperkt bent in wat je kunt doen.

We weten dat je soms het gevoel hebt dat je niet zo veel gedaan hebt om het te verdienen dat iemand trots op je is. Maar we verzekeren je, dat we trots op je zijn. Je bent in alle opzichten perfect, ook al maak je jezelf vaak iets anders wijs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
We begrijpen je beter dan je weet

gedachtesWe zouden graag zien dat je je meer bewust wordt van je gedachten. We begrijpen dat je denkt dat je dat bent, en dat je je best doet om een beter mens te zijn, maar het gaat er niet zozeer om dat je dingen doet, als wel dat je je bewust wordt van de dingen die je denkt.

We begrijpen volkomen hoe je worstelt met dingen, mensen en situaties die je dagelijks tegenkomt, waar je in de buitenwereld mee te maken hebt.

En mogelijk dat je zegt dat wij deze dingen, en deze problemen waarmee je te maken hebt, niet kunnen begrijpen, omdat wij nooit een menselijk leven geleefd hebben, nooit een fysiek lichaam gehad hebben.

Maar we weten zeker wel hoe jullie je voelen, ook al is dat zonder die ervaring zelf. We herinneren je eraan, dat wij de Kluis zijn, waar alles, inclusief elke gedachte en elk gevoel dat ooit door een mens op deze planeet gevoeld werd, en nog steeds tot op de dag van vandaag, opgeslagen wordt.

Wij weten precies wat je voelt, hoe je je voelt, en waarom je je zo voelt.

Je bent verstrikt geraakt in de illusies

We zullen je uitleggen wat het probleem is. Wij zien het niet als een probleem, maar we gebruiken dat woord ter referentie, omdat jullie gewoonlijk in termen van problemen spreken.

Je kwam naar deze planeet, werd geboren als mens, en je groeide op. De reden dat je hier kwam, is om gebrek, beperking, dualiteit en afgescheidenheid te ervaren.

Niemand dwong je om hier te komen, je drong zelf aan. Je wilde hier zijn, je sloot een overeenkomst om hier in dit menselijk lichaam te zijn, voor een bepaalde tijd.

illusiesWelnu, je ervoer al die illusies, de illusies van gebrek, beperking, dualiteit en afscheiding, en je groeide ermee op, en toen gebeurde het… je begon in die illusies te trappen, je geloofde dat ze echt waren!

Dat is wat er gebeurde, waarom je in de toestand bent waarin je verkeert.

Stop met het weggeven van je macht

Je gaf je macht weg, je gaf het aan andere mensen, je stond hen toe je te vertellen wat je mag eten en wat niet, je stond hen toe je te vertellen hoeveel geld je mag hebben, je liet hen je vertellen waar je mag wonen.

Je geeft voortdurend je macht weg aan mensen, dingen en situaties.

Als je boos wordt op iemand, geef je je macht weg. Je verwijt ze dat ze je dingen aandoen, maar jij bent degene die jezelf alle verhalen in je hoofd vertelt, over waarom je alle reden hebt om boos op ze te zijn, omdat ze deden wat het ook was dat ze deden… en daar ga je, je macht weggevend!

Je hebt het recht om meer te verwachten

Je kwam naar deze planeet, bereid om deze illusies te ervaren, maar je hebt nooit getekend voor een leven van armoede, van slechte gezondheid, van het niet hebben van de dingen die je wenst.

Je bent een oneindig wezen, je zou er nooit mee ingestemd hebben om hier te komen als de regel was dat je in gebrek en beperking zou moeten blijven!

Je stemde toe, omdat je wist dat je snel genoeg je kracht weer zou ontdekken, en dat je op Aarde zou kunnen leven als een soeverein wezen, volledig bewust van je kracht en macht, volledig bewust van het feit dat alles energie is en volledig bewust van je Eenheid met alles.

Daarom stemde je ermee in om hier te komen, en je stond erop om hier nu te zijn, in dit lichaam, in dit leven. Je koos hiervoor! Maar je was nooit van plan in de illusies te blijven, ze tot je werkelijkheid te maken.

Hoe je je macht terug kunt nemen

neem je macht terugNu vertellen we je dat je je macht kunt terugnemen. Je hebt het recht om dat te doen, en het begint met je gedachten. Houd op jezelf en anderen te vertellen hoe slecht je leven is, hoe moeilijk het is, hoeveel problemen je hebt, dat je dingen wilt maar er het geld niet voor hebt, dat je dingen hebt die je niet wilt hebben, zoals ziekte of problemen met mensen.

Houd op met die gedachten te koesteren, en begin nieuwe te denken.

En stop met afgunst te voelen voor wat andere mensen hebben, of hen hun successen te misgunnen, want als je dat doet, moet de negatieve energie eerst door jou heen gaan, voor je ze naar een ander uitzendt. Dus de negatieve energie die je zendt, zal ook negatieve gevolgen voor jou hebben!

In plaats daarvan, zegen ze en stuur ze liefde, op die manier zul je gemakkelijker en sneller de dingen ontvangen die je wenst.

Beheers je gedachten

Je zegt misschien dat we het te gemakkelijk laten klinken, dat het moeilijk voor je is, maar het is zo moeilijk als je jezelf toestaat het te maken! In feite is het vrij gemakkelijk.

Jij bent degene die toestaat dat bepaalde gedachten in je hoofd komen. En dan hebben ze effect op je emoties, en daar ga je, de dingen creërend die je eigenlijk niet wilt.

Begin je dus bewust te worden van wat je denkt. En zodra je merkt dat er een gedachte in je geest komt die je niet dient, die je niet helpt, die niet positief of opbouwend is, zeg dan tegen jezelf: “Stop, dit doen we niet meer!”

Houd jezelf tegen, en vervang de gedachten door betere.

Stop met te zeggen “ik heb dit of dat niet”, en begin je te concentreren op de dingen die je al wel hebt. Je kunt blij zijn met kleine dingen, en er dankbaar voor zijn.

Hoe dankbaarder je bent voor de kleine dingen in het leven, hoe sneller je de grotere dingen in het leven zult manifesteren. Het moet een gewoonte worden.

Verlaat de bioscoop, herinner je wat echt is

bioscoopWat je gedaan hebt, is geloven dat de illusies echt zijn, zoals iemand die naar een bioscoop ging, de film zag en het geloofde, en nooit meer de echte wereld in wilde, omdat hij gebiologeerd was door de film en het gevoel had dat het de waarheid was, dat het echt was.

Dat is precies wat jij gedaan hebt. Je bent gaan geloven dat de illusies echt zijn en je bent vergeten wie je werkelijk bent en waarom je naar de Aarde kwam.

Wij zijn hier om je eraan te herinneren. Je bent een oneindig spiritueel wezen, een krachtig wezen, dat een fysieke ervaring beleeft in een menselijk lichaam. Het is tijd om je macht terug te nemen, en de illusies te laten oplossen, want dat is waartoe je in staat bent.

Je kunt dit, lieve mens, je kunt het beslist.

Stop positieve energie in het energetische veld

Stop met kijken naar negatieve dingen die je ellendig laten voelen, begin te kijken naar de dingen die je opbeuren. Je zult zelf zien, dat je leven begint te veranderen, omdat je nieuwe energie in het energetisch veld brengt.

En als je dat doet, zal je wereld veranderen, je leven veranderen, en je zult de dingen ontvangen die je geboorterecht zijn.

We houden van je, en we veroordelen je nooit als je verkiest onze raadgevingen niet serieus te nemen. Je hebt een vrije wil, en je hebt het recht die te gebruiken.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.4 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
2 jaren geleden

Mijn eerste gedachte was: en kinderen dan? vanaf hun geboorte ziek, gehandicapt of wat dan ook?
Hebben zij daar dan voor gekozen? Zij kunnen niet denken; oh, het is een illusie dus verander ik mijn gedachten en de ellende zal oplossen.
Waarschijnlijk zullen jullie zeggen: wie is er voor wie? maar dat vind ik te gemakkelijk!
Wat mensen elkaar aandoen is zo buiten alle proporties: oorlog, misbruik, macht, hebzucht, martelingen, moord enz. dat in mijn beleving het de meest vreselijke schepsels zijn die er bestaan.
Als dan alles een illusie is dan zal ik God danken als dit afschuwelijke drama ophoudt te bestaan.
Jullie hebben kennelijk ook niet gekozen om een rol op aarde te spelen, dus gemakkelijk praten.
Zolang de mens op aarde rond loopt, hebben ze elkaar afgeslacht en uitgemoord, tot op de dag van vandaag.
Niets spiritueels ,niets lichtwezen! niets geleerd! Monsters zijn wij! Tot alles in staat als we ons bedreigd voelen.
Maar na dit alles te hebben gespuid, ga ik er voor zitten, denk na over jullie woorden
en tracht inzicht te krijgen in deze afgrijselijke film.

Hugo
Hugo
2 jaren geleden

Dat is wel iets om goed over na te denken, het geeft hoop en dat moeten we koesteren.

La Fini
La Fini
2 jaren geleden

Mooi 🙂
Maar ook een beetje moeilijk 😞
Het hier en nu is lastig te accepteren 🤬
Ik ben mezelf hier van bewust.
Een beginnetje misschien 🤔

Liefde madeliefje
Liefde madeliefje
2 jaren geleden

Lieve mensen kijk eens naar de natuurfilms. van Love Nature daar kunnen we veel dingen van leren en mensen die daar werken zouden meer gewaardeerd moeten worden. Laten we beginnen aan alles wat er op aarde is en wij van mogen genieten. en overvloed van hebben inplaats weg te gooien omdat het niet genoeg oplevert voor de machthebbers gee het weg aan landen waarde mens geen kans krijg om goed voor zich zelf te zorgen,en niet om er geld voor te ontvangen,zij die daar over oordelen eten van ons belastinggeld dus laten wij dit met Liefde geven,dat is rijkdom,Liefde voor iedereen en een fijne dag gewenst

Back to top button