Homepagina » Binnenland » RIVM: In 2020 stierven 404 mensen aan griep. Normaal zijn dat er 6400. Wat klopt hier niet?
rivm

RIVM: In 2020 stierven 404 mensen aan griep. Normaal zijn dat er 6400. Wat klopt hier niet?

In de winter van 2019/2020 was de griepepidemie kort en mild. De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte (6443) in de afgelopen 5 griepepidemieën, zo valt te lezen op de website van het RIVM. Het griepseizoen duurt gemiddeld zo’n 14 weken. Het afgelopen griepseizoen duurde slechts 3 weken. “Influenza deed niks, was er niet, vertelt het RIVM ons,” zegt Stefan Noordhoek in een video op YouTube.

Daarnaast stierven er de afgelopen maanden 6138 mensen door corona. “Corona is natuurlijk altijd onderdeel van de griepgolf. Er is nu gezegd: ‘Er is een griepgolf en daar knippen we corona van af, dat geldt niet, en we houden een griepje over wat niks is.”

Zijn de griepdoden coronadoden geworden?

“Als ze het straks gaan hebben over de tweede golf en het grote belang van extra maatregelen, neem dit dan alsjeblieft mee,” zegt Noordhoek.

Het was een jaar zoals altijd

Daarnaast worden er al weken nauwelijks patiënten opgenomen in het ziekenhuis en sterven er vrijwel geen mensen meer door corona. “Gemiddeld sterven er elke dag 410 mensen in Nederland en al maandenlang overlijden er 0, 1, 2 mensen per dag aan corona. En we zetten ons hele leven daar ook al maandenlang voor stil; onze economie, onze samenleving, onze rechten en onze vrijheid.”

Uit deze grafiek blijkt bovendien dat het virus z’n ding heeft gedaan, ongeacht welke coronamaatregelen er genomen zijn. “Vergeet het idee dat het meeviel omdat de maatregelen werkten. Het viel sowieso mee, want het was een jaar zoals altijd.”

In het onderstaande filmpje gaat Noordhoek ook in op de ‘abominabel slechte en onbetrouwbare’ coronatests:

[YouTube]
5 9 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
8 maanden geleden

tsja…….die zagen we al aankomen!

koddebeier
koddebeier
8 maanden geleden

Het RIVM bestaat uit een stel NEP wetenschappers.

prikkie ?
prikkie ?
Reactie op  koddebeier
2 maanden geleden

Je bedoeld onbetrouwbaar, mogelijk wel de kennis maar niet het vermogen van eerlijkheid.
vraag;
Ja maar ik heb ook een huis en rekeningen moet ik dan onder de brug gaan slapen.
Nee; nu nog niet even door liegen Jansen!.
al wij alles in de tang hebben dan wel Jansen.

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  koddebeier
2 maanden geleden

Zakkenvullers die je een oplichters praatje verkopen

Willem
Willem
8 maanden geleden

Vorige maand een vergelijkbaar onderzoek uit Duitsland , was toen ook al heel duidelijk te zien in de grafieken , das eigenlijk al geen nieuws meer voor ons . Rutte waarschuwde ons gisteren serieus !!! , die lockdown en mondkapjes plicht gaan er echt wel komen hoor , maar nu onder het mom van dat we het zelf gedaan hebben omdat we stout zijn geweest !! Maar de onderzoeken die de laatste dagen naar buiten komen daar hoor je ze niet over !!

het covid 19 virus is al lang opgelost , het virus wat nu een beetje de kop opsteekt is het milde Rhinovirus deze vorm is een milde griepvariant die al veel langer voorkomt , en waar je echt nog nooit iemand over gehoord hebt , je kunt dit gewoon vinden op de site van de RIVM , met hun getallen liegen ze niet kijk zelf onder

https://www.rivm.nl/griep-griepprik/feiten-en-cijfers

Ik snap dat 2 minuten speurwerk voor de meeste mensen te veel gedoe , is om achter de waarheid te komen maar misschien is een enkeling hiertoe toch bereid

Ik zal nog maar achterwege laten hoe slecht het is voor je gezondheid zo,n wattenstaafje 10 tot 12 cm je neusholte in te rammen …. Maar de test daar gaat het pas echt mis , het monster wordt in een lab doorgekweekt , tot er zich genoeg virus heeft ontwikkelt om een positieve uitslag te genereren , dat is de reden waarom er meer besmettingen zijn , en het maakt niet uit welke griepvariant het is , want zoals ik al vertelde is het Covid 19 na de gebruikelijke 3 maand compleet uitgeraasd , en heerst er nu een ander veel minder gevaarlijk virus wat dus nu gewoon onder Covid 19 wordt afgevinkt . WAKKER ????????

Dani
Dani
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Nog een dingtje:
Patenten en octrooien op ziektes en virussen, ra ra wie daar (mis)ge)bruik van maken.

En dan nog gaat er geen lampje branden ?
Medicijnmannetjes zoals ons Ab zijn weer blij, de fles kan weer open, jipieeee!!

Willem
Willem
Reactie op  Dani
8 maanden geleden

Tja de meesten zijn ziende ogen blind lijkt wel ……

Rob
Rob
Reactie op  Dani
8 maanden geleden

Daarom wordt er ook wel gezegd dat de natuur van zichzelf geen virussen kent en dat ALLE virussen in laboratoria zijn gemaakt. In feite is er dus al heeeel lang een biologische oorlog gaande tegen de mens en het leven.

Willem
Willem
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Die lockdown en mondkapjes willen ze natuurlijk graag Willem, wat ze echt willen is de horeca en mkb naar de donder helpen dan de rest maar de 5 groten blijven gaan en nemen alles over. Ze geven de schuld aan het virus zo zielig zijn ze en doorzichtig. Een mensenleven is niets waard en kinderlevens zijn voor die psychopaten maar voor 1 ding goed. Ze blijven iig niet jong door jong bloed te drinken al denken ze van wel, kijk maar die grafkop van Merkel. Als ze lockdown wilen enzo en mensen doen het niet meer is het voorbij, dan alleen nog de gestapo zover krijgen dat ze ons niet kapot schieten. Verkiezingen kun je schudden en waar moet je op stemmen? Baudet is nergens meer te bekennen en Wilders hoort bij de zielige geheime hadrdrukjesclub, schone lei zonder zo;n overheid of koningshuis zou het beste zijn, denk ik.

Willem
Willem
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Helemaal gelijk willem niets op aan te merken ,

Elise
Elise
8 maanden geleden

Ik moet dealen met een agressieve vorm van kanker(hormoongevoelig/teveel eiwitten op de cellen) en ben zover ik weet nu schoon.(heb een zware behandeling achter de rug) Ik erger me dood aan de maatregelingen, want ik wil weer gewoon genieten van het leven zelf. Ben ik dan egoïstisch/een aso? Ik wil best rekening houden met, maar mijn leven/immuunsysteem gaat nu voor, want ik ben nog steeds herstellende. Ik wil juist mensen aanraken/knuffelen etc. (gaat/ging moeilijk als je borsten ziek zijn/pijnlijk waren door operatie en 1 borst door ontsteking). Sowieso zonder je je af door de behandeling.(eigen bubbel/ziek zijn) Wie houdt er dan rekening met mij?
Ik begrijp gewoon al te goed dat het leven draait om liefde en dat het leven zelf heel betrekkelijk is.
Ik word nu gezien als wappie door mijn mening/inzicht.
Net de hond uitgelaten en die man is bang voor jongeren geworden en vroeg aan mij of mij kinderen veel uit gaan. Hier word je toch gewoon niet goed van?

Margie
Margie
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

Een warme knuffel en liefdevolle omhelzing voor jou vanuit purmerend 😘🙌💖

andré
andré
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

veel liefde en warme knuffel…van uit zeer warm zuid Frankrijk, André

salvar
salvar
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

sterkte elis ik zit zoals veel mensen te wachten op het gewone leven.
ook sterkte met je gezondheid het is niet niks.
hoop dat het tij snel zal keren.

kuus
kuus
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

Elise succes met je herstel en geniet van het leven zo jij wilt .

jenne
jenne
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

Gezondheid is crusiaal, maar Uw uitspraken als genieten, het draaid om liefde en het leven zelf heel betrekkelijk is, kan ik niets mee, denk dat U het leven niet begrepen heeft, ook niet hoe U van het leven moet genieten, en ja liefde wat is dat, die uiterst kleine gevoels moment zijn mooi, maar een onderdeel van het zijn, ik wens U een snel herstel toe, en vergeet niet U te informeren over de Homeopathiese middelen, die U zeker behulpzaam kunnen zijn bij Uw herstel !

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Elise
2 maanden geleden

Ja ook een knuffel van mij en diep respect voor u vanuit Schiedam 👍👏❤

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Het kan natuurlijk zijn dat door die achterlijke lockdown de griep minder kans heeft gehad om zich te verspreiden.
Anderzijds is dat achterlijke beleid pas halverwege maart ingegaan.

Dunjos
Dunjos
8 maanden geleden

En wie zegt er niet dat die teststaafjes niet gebruikt worden om jouw DNA ergens in een databank te zetten. Ze zijn zo fanatiek bezig met die testen dat ik er veel argwaan hierover heb. 🤡

Jan V
Jan V
Reactie op  Dunjos
8 maanden geleden

Daar had ik mensen in mijn omgeving ook al voor gewaarschuwd. DNA is tegenwoordig populair materiaal. Laat je dus NIET testen.

salvar
salvar
Reactie op  Dunjos
8 maanden geleden

Dunjos
heb ik ook al een keer aangegeven , ze mogen niet zomaar je dna afnemen dus komt dit geroepen.
je heb gelijk ze halen alles uit de kast.

Rob
Rob
Reactie op  Dunjos
8 maanden geleden

Dunjos, de EU staat dna manipulatie toe ‘om sneller tot een vaccin te komen’. En wij moeten dat geloven? Gemanipuleerd dna die middels vaccins in je lichaam worden gespoten zal er ook toe leiden dat je eigen dna gemanipuleerd wordt. En laat dat nu ook precies de bedoeling zijn. Er is ergens zelfs een bericht geweest waarin vermeldt en verwezen wordt naar een patent op het menselijk dna. Ze willen je dus bezitten op dna niveau. Maar net als met de natuur kunnen ze natuurlijk niets patenteren wat natuurlijk is. Dus moet het eerst veranderd worden zodat het niet natuurlijk meer is maar gemanipuleerd tot een andere samenstelling.

rudy
rudy
8 maanden geleden

Klinkt grappig dit. En zal vast voor Nederland kloppen. Echter hoe verhoudt zich dit tot de grote oversterfte in landen als Amerika, Engeland en Spanje? En de vollopende IC? Die hadden we de jaren ervoor ook niet.
Kan het niet zijn dat doordat er veel mensen aan corona stierven er dus weinig mensen meer “over” zijn om aan de griep te sterven dit jaar?

Stephan
Stephan
Reactie op  rudy
8 maanden geleden

Beste Rudy, wat betreft vollopen IC ben ik van mening dat dit veel mensen betreft die tijdens de voorgaande jaren tijdens het regulier griepseizoen , thuis of in verzorgingshuizen stierven en niet op de IC zouden zijn terechtgekomen. Nu omdat het een plandemie betreft moesten deze personen met alle geweld opgenomen worden. Dit schrijf ik aangezien ik al bij een 2tal familieleden in voorgaande griepseizoenen aan hun sterfbed mbt griep/longontsteking heb gezeten. Aangezien hun verhoogde leeftijd en verdere gedaalde levenscomfort hebben we toen als familie besloten ze niet meer naar het ziekenhuis te laten vervoeren en ze vredig te laten sterven. Dat zou helaas in deze plandemie niet mogelijk zijn geweest en waren die 2 zekers te weten op de IC terecht gekomen. Verder wat betreft de oversterfte in andere landen… ik heb me daar niet volledig in verdiept ,maar wat Amerika betreft zat daar een financieel bonussysteem achter wat natuurlijk fraude daarin voor sommige wel aantrekkelijk maakt. Heb althans berichten gelezen over dodelijke verkeersslachtoffers en slachtoffers van schietpartijen die als covid doden waren geregistreerd. Er is dus in heel veel landen gerommeld met dodenaantallen die normaal gesproken er ook zouden zijn geweest. Verder praten we natuurlijk over een plandemie die uitgevoerd wordt doormiddel van belanghebbenden, mensen die daar carrière technisch van afhankelijk zijn, en ook nog eens een msm die anders denkende als wappie wegzetten. Er was in een heel korte tijd dus een sfeer gecreëerd die klokkenluiders over dodenaantallen al snel deed afschrikken, en die enkeling die daarover naar buiten trad werd in de msm niet gepubliceerd. Dus kan niet elke motivatie van iedereen die hierbij betrokken is ondermijnen of verklaren. Hoop je hiermee wat mee geholpen te hebben om het wat duidelijker voor je te krijgen. Verder inlezen hierover kun je uiteraard zelf op www (alternatieve nieuwssites)

Rudy
Rudy
Reactie op  Stephan
8 maanden geleden

Stephan, ik heb van dichtbij meegemaakt dat je aanname van die ic’s echt niet klopt. Mijn moeder in een verzorgingstehuis kreeg corona. 40+ koorts. Werd al vanaf dag 1 gezegd dat zij niet naar het ZH of naar een ic zou gaan/ mocht. De 70+ leeftijd met aandoeningen werden al bewust juist van de ic gehouden. In NL in ieder geval.

Ik zit zelf meer met de gedachten dat bijvoorbeeld HCQ en zink prima werken, maar dat big pharma een behoorlijk slaatje aan het slaan is uit een virus dat prima te behandelen is. En daarvoor de juiste mensen op de juiste plekken hebben zitten.

Toch weer: follow the money.

P.M.
P.M.
Reactie op  rudy
8 maanden geleden

Rudy , jij moet nog héél véél opzoek werk doen volgens mij , over heel deze zogezegde coronashit.!

Sjaak
Sjaak
8 maanden geleden

Het gros heeft er al goed zicht op maar de elitaire deel heeft dat zicht niet.

Hansz Pint
Hansz Pint
8 maanden geleden

De dood-gewone griep is verdwenen…
En de corona-HOAX is verschenen….
Al is de leugen nog zo snel…………….

salvar
salvar
8 maanden geleden

voorlopig blijven we met zootje idioten zitten, ze zijn niet weg te branden van hun plek.
wat hebben ze hen toch beloofd er moet toch iets geweldigs zijn wil je moedwillig mensen over de klink jagen en de economie naar de bliksem helpen.

wat zal het toch wezen leuke banen bij de NWO of een plaats naast satan?

x

Check Also

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x