Channelings

Zie jij jezelf als een slachtoffer of een overlever, of als een krachtige schepper? – Channeling 23-03-2023

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!

Zie je jezelf als slachtoffer?Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer bij je te zijn, en we willen vandaag graag spreken over jou, of je voelt of handelt alsof je een slachtoffer bent of een krachtige schepper.

We zien veel mensen die zich een slachtoffer van omstandigheden voelen. Wanneer mensen spreken over hun ervaringen uit het verleden, geven ze vaak anderen of situaties de schuld van de dingen die ze hebben meegemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Ben jij een slachtoffer of een overlever?

Mensen hebben de neiging zichzelf als slachtoffer te zien, en als ze zichzelf niet als slachtoffer willen zien, noemen ze zichzelf ‘overlever’.

Om eerlijk te zijn, zijn beide termen onwaar. Want als je jezelf slachtoffer noemt, zeg je eigenlijk dat je er niets mee te maken had, dat het buiten jouw wil om gebeurde, buiten jouw controle om.

Als je zegt dat je ergens een overlever van bent, zeg je ook dat je iets is overkomen zonder dat je er controle over had, maar dat je hebt besloten jezelf niet als slachtoffer te zien.

We horen mensen het letterlijk keer op keer zeggen: “Ik ben geen slachtoffer, ik ben een overlever.”

Je brein en ‘nee’

Je hebt waarschijnlijk al eerder gehoord wat we je nu gaan vertellen: je brein begrijpt of kan de woorden ‘nee’, ‘niet’ of ‘geen’ niet verwerken.

Wanneer je denkt aan iets niet zijn, is het beeld dat in gedachten wordt opgeroepen datgene waarvan je zegt dat je het niet bent.

Als je zegt ‘ik ben geen dief’ is het beeld dat in je opkomt het beeld van hoe je een dief ziet. Of nog erger, je ziet jezelf als een dief.

Ook al bedoelde je dat niet met wat je zei.

Als je zegt ‘ik heb geen honger’ is het beeld dat je hersenen zien, of de opdracht die je je hersenen geeft, dat van hongergevoel.

roze olifantOnmiddellijk gaat je onderbewuste aandacht naar je maag, en ga je bewust na hoe je maag aanvoelt.

Het gevoel van honger is waar je hersenen naar op zoek zijn, en hoogstwaarschijnlijk zul je je hongerig gaan voelen omdat je zei dat je geen honger hebt.

Een veelgebruikt voorbeeld is ‘probeer niet aan een roze olifant te denken’. Wat stel je voor in je gedachten? Juist, een roze olifant.

Is er echt een verschil tussen ‘slachtoffer’ en ‘overlever’?

Dus, als je zegt “Ik ben niet een slachtoffer, ik ben een overlever’, stel je jezelf voor als een slachtoffer, maar je labelt het anders, omdat je je niet wilt identificeren als een slachtoffer.

Je wilt je sterker voelen dan een machteloos slachtoffer. Maar het enige wat je eigenlijk doet is een boodschap uitzenden dat je een slachtoffer was en besloot het een ander etiketje te geven!

En zelfs het label ‘overlever’ heeft de betekenis van eerst iets meemaken waar je geen invloed op had, waar je geen verantwoordelijkheid voor had.

Dat is gewoon een ander woord voor slachtoffer zijn!

Wij zijn hier om je te vertellen dat je geen van beide bent. Je bent nooit een slachtoffer, en nee, je bent nooit een overlever. Er is je niets overkomen, alles is voor jou gebeurd.

Wie is verantwoordelijk?

En de enige die verantwoordelijk is voor wat er voor jou gebeurde, was jij, via je Ziel, je Hoger Zelf. Het gaf je, en orkestreerde voor jou, de dingen die je wilde ervaren, zelfs voordat je in dit fysieke leven werd geboren.

Zeg niet langer dat je een slachtoffer bent, zeg niet langer dat je een overlever bent, ongeacht de kwestie of het onderwerp. Je bent in werkelijkheid de schepper ervan.

Accepteer je verantwoordelijkheid als de krachtige schepper die je bentNeem verantwoordelijkheid, accepteer dat deze wereld die je hebt gecreëerd een spel is, een illusie, en weet, weet werkelijk, dat je controle hebt over alles wat er in jouw wereld gebeurt.

Nogmaals, je bent nooit een slachtoffer. Door dat te zeggen, of te zeggen dat je een overlever bent, plaats je je macht buiten jezelf, geef je die weg.

Stop daarmee, neem je macht terug en neem de controle terug over je leven, je gedachten, je acties, je emoties, en begin het leven te leiden waarvoor je hier gekomen bent, als een krachtige meester, als de schepper van je eigen werkelijkheid.

Je hebt niets te vrezen

En wees niet langer bang voor je eigen kracht. Jij kunt dit! Het is tijd om je controle, je macht en je verantwoordelijkheid terug te nemen. Wanneer jij de verantwoordelijkheid hebt over je leven, kan niets dat ogenschijnlijk van buitenaf komt, je ooit schaden of pijn doen.

We houden zoveel van je, lief mens, en we willen dat je dit begrijpt. Lees onze berichten over deze onderwerpen keer op keer, en laat ze tot je hart doordringen.

Kom terug naar het weten van wie jij werkelijk bent.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet voor vandaag.

5 12 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerard
Gerard
1 jaar geleden

Het leven is een geweldig avontuur.
Ik ben een schepper natuurlijk.
Vroeger kreeg je klappen als je een klootzak was , veel van geleerd.

Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Helemaal mee eens.

Rose
Rose
1 jaar geleden

Ik ben hier nog steeds op zoek naar schepping van Vrede, Liefde, en zo lang mogelijk in Gezondheid in Geest en Lichaam 😉🙏💪❤💞💓💗💖👍👌✌, en in de Hoop voor elk levend bewust wezen daarin.

Sophie
Sophie
1 jaar geleden

De mens, zich begevend in een 3D bestaan en zich totaal niet bewust van wat we in waarheid zijn, kan in mijn beleving niets met deze mooie uiteenzettingen.
We hebben haat en nijd, oorlog, strijd, afgunst, ziekten, misvormingen, machtsmisbruik enz. in het leven geroepen en dat is de situatie waar we ons van bewust zijn.
Een eindeloze cirkel van geboorte en dood, totdat de mens zich los maakt van Maya( citaat van een Indiase wijze).
Ik hoop van harte dat de tijd waarin we nu leven een transformatie inhoudt, dat de mensheid tot bewustzijn brengt en dat eindelijk deze waanzin doorbroken kan worden voor wie wil.

Back to top button