Channelings

Stop met je zorgen maken zelfs voordat je begint! – Channeling 05-07-2022

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

zorgen makenWelkom, welkom, lief mens, we zijn zo blij dat we weer bij je zijn. We denken dat je wel wat aanmoediging en bevestiging kunt gebruiken om je door deze onzekere tijden te loodsen, waarin zorgen maken en ongerustheid weer de kop opsteken.

Waarom vallen we zo vaak in herhaling?

En ja, we weten dat we al meer dan eens over dit soort dingen gesproken hebben, maar je moet begrijpen dat herhaling nodig is voordat de menselijke geest iets aanvaardt.

We weten hoe je ‘werkt’ en we willen je helpen om dingen te onthouden, ook al heb je ze waarschijnlijk al eerder gehoord.

Hoewel we al veel boodschappen met jullie gedeeld hebben, zien we toch dat mensen weer beginnen met zich zorgen maken. Daarom willen we enkele woorden tot je spreken, die je mogelijk al eerder gehoord hebt.

Zorgen maken en ongerustheid nemen toe

We voelen dat op dit moment de mensheid weer in de angst duikt, bezorgd over wat er de komende maanden komen gaat.

De beperkingen die jullie in 2020 opgelegd werden, hebben hun uitwerking gehad, en we zien dat veel mensen beginnen met zich weer zorgen maken, bang dat de dingen zich zullen herhalen en dat jullie allemaal weer dezelfde soort ervaringen zullen moeten ondergaan.

Wees degene die de touwtjes in handen heeft

heb de controleWel, zoals we je in onze vorige boodschap vertelden, ben je een soeverein wezen, en kun je alleen door anderen beheerst worden, als je hen jou laat beheersen. We moedigen je aan in je kracht te blijven, en deze golf te berijden door zelf de baas te zijn.

Nu begrijpen we dat velen van jullie zich beperkt voelen, door financiële problemen, gezondheidsproblemen, of andere dingen die je gebonden houden aan gebrek en beperking.

We willen dat je je ervan bewust wordt, of tenminste bewust begint te worden, dat je die beperkingen zelf aan jezelf oplegt.

Zelf opgelegde beperkingen

Als je zegt “Ik ben niet gezond, dus het is gemakkelijk voor mensen die wel gezond zijn, maar voor mij niet”, leg je jezelf beperkingen op. Je bent niet anders dan iemand anders. En niemand is beter of waardevoller dan jij.

Als je dit soort dingen zegt, is dat een signaal dat je je macht aan het weggeven bent, je geeft je macht aan een ziekte of een aandoening!

We zeggen niet dat je meteen genezen of beter zult zijn als je weer in je kracht stapt, maar we zeggen wel dat door slachtoffer te zijn van welke omstandigheid dan ook, je jezelf ook niet helpt.

Stop met slachtoffer zijn

Het is aan jou, jij bent degene die het voortouw moet nemen, jij hebt de leiding over het al dan niet achter je laten van die wanhopige tijden en gebeurtenissen.

Dus telkens als er nieuwe regels en voorschriften door de regering worden afgekondigd, moet je in je kracht stappen, en weten dat je een soeverein wezen bent, dat niemand je kan bevelen of commanderen, tenzij je aanvaardt dat ze dat doen.

We zeggen niet dat je een revolutie moet beginnen, of dat je letterlijk een gevecht moet aangaan, maar dit terugnemen van je macht begint in je geest, het is een mentaliteit!

En het begint met te stoppen een slachtoffer te zijn!

Laat de ketenen vallen, wees geen slaaf

geketendLaat niet iets of iemand anders je meester zijn, want dan ben je een slaaf. En dat is zo ver verwijderd van je natuurlijke staat!

Je bent krachtig, je bent Source, je bent soeverein en je koos dit leven, om te leven, te ervaren en plezier te hebben, in plaats van geregeerd te worden door angst en je zorgen maken!

Ga in je hart, en ontdek dat daar de vrede en de liefde is die je zoekt.

En geef de wereld niet langer de schuld van dingen die ‘fout’ lijken te gaan, geef je lichaam niet langer de schuld omdat het niet functioneert zoals jij denkt dat het zou moeten, want iets ergens de schuld van geven, is je macht weggeven.

We weten dat dit een terugkerend thema is, maar het is een van de belangrijkste boodschappen die we je ooit zouden kunnen geven! Dus daarom herhalen we het, zo vaak als nodig is.

Je wordt altijd gesteund

We houden van je, lief mens, en we willen je zeggen dat je altijd om hulp kunt vragen. Denk nooit dat je alleen bent, want dat ben je niet.

Engelen en Gidsen zijn er altijd om je op je menselijke reis te steunen.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. We houden van je, we houden van je, we houden van je, en daarmee zijn we compleet.

4.7 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Universal Wisdom

Vanuit Licht en Liefde brengen wij onze boodschap. Wij zijn het Collectief Bewustzijn van AL dat IS. Wij verspreiden de Universele Wijsheid die in alle mensen al is geïntegreerd, maar waarvan de meesten nog geen besef hebben. Met onze boodschappen willen wij de mensheid bewustmaken van wie zij werkelijk zijn, wie jíj werkelijk bent. Het leven zal daardoor mooier, lichter, gelukkiger en liefdevoller worden, voor alles en iedereen op deze prachtige planeet Aarde.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 maand geleden

🙏💪💪💪❤💓💖

Miriam
Miriam
1 maand geleden

❤️

Eugenie
Eugenie
1 maand geleden

Heel mooi gesproken… maar in de praktijk is het wel andere koek!
Want als je geen geld heb om te eten of echt ziek bent. dan zal dagdromen over hoe mooi het had kunnen zijn en te leven zonder zorgen je niet helpen tegen een knorrende maag….en dan denken dat alles goed komt maar ondertussen je nog steeds niks gegeten heb. en toch maar blijven geloven dat er genoeg is voor iedereen is wel heel veel gevraagd van de mensen
die in deze positie zitten In je eigen kracht blijven staan met een knorrende maag en nog steeds geen extra geld of middelen om het anders
te doen of te ervaren dan kan ik alleen maar denken. wat is het universum toch wreed!!! De een heeft alles. en de ander helemaal niets….Hoe heeft het universum dit in Godsnaam kunnen toestaan. en zowiezo dat de mensheid in deze situarie is terecht gekomen….Heeft God. de sourse hier ook niet de hand in gehad. dat er zoveel ongelijkheid is op deze planeet!
Er is altijd ergens een Begin geweest. van dit alles. en heel makkelijk om de onwetende onschulge mensen de schuld te geven van alles wat mis is gegaan in het mensendom! God heeft de macht en Geld aan de verkeerde slechte mensen gegeven en daar is dit allemaal het gevolg van!!!

Liefde madeliefje....
Liefde madeliefje....
1 maand geleden

,mag ik dit zien als levensles door gidsen,geweldig,maar toch blijven er in deze tijd steeds vragen komen,b.v. de boeren,als je door een regering in het nauw wordt gedreven en je wil op het land,MOEDER. AARDE werken b.v voedsel voor de mensheid en deze z.g.n. leiders willen het je onmogelijk maken,moet je dan met de armen over elkaar,lijdzaam toezien ?wat is daar het antwoordt op?dank voor u allen in LIEFDE.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x