Channelings

De toekomst voorspellen, de zin en onzin ervan – Channeling 16-08-2023

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij om weer met je te spreken, en we willen graag iets zeggen over toekomst voorspellen, omdat we een vraag over dit onderwerp hebben gezien.

De toekomst voorspellen, waarom zou je dat willen?

De toekomst voorspellen, ga je ervoor naar een waarzegger?We begrijpen dat velen van jullie op zoek zijn naar antwoorden, hopend dat iemand de toekomst kan voorspellen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Je wilt weten wat je te wachten staat, wat heeft de toekomst voor jou in petto? Zal het allemaal lukken, zul je die liefde vinden waar je zo naar verlangt? Krijg je je droombaan, droomhuis, droomauto, droompartner?

Dat begrijpen we. We zijn ons ook bewust van de angst die velen van jullie hebben voor de toekomst. Angst dat dingen verkeerd zullen gaan, angst dat de problemen waar je nu mee kampt je leven zullen verwoesten.

Angst dat dingen nooit meer goedkomen, dat je de pineut bent… Maar goed, je snapt wel wat we bedoelen.

De toekomst voorspellen versus leven in het nu-moment

Welnu, wij zijn hier om je te vertellen dat de toekomst voorspellen eigenlijk een beetje gek is. We snappen waarom je de toekomst zou willen voorspellen, maar eigenlijk is het een beetje onzinnig.

Laten we eens nader bekijken waarom we dat zeggen.

Allereerst moet je begrijpen dat verleden en toekomst eigenlijk niet bestaan. Het enige wat er is, en dat hebben we je al vaker verteld, is het nu-moment.

Je kunt alleen nu leven. En elk nieuw moment, dat een moment geleden ‘je toekomst’ was, is gewoon een ander, nieuw nu-moment.

Dus als je begrijpt dat er alleen het nu-moment is, kun je gemakkelijker begrijpen dat je alleen je toekomstige nu-momenten kunt creëren door ze in je huidige nu-moment te creëren.

Met de toekomst voorspellen, doe je eigenlijk een aanname vanaf het punt waar je nu bent.

Je huidige nu-moment is het resultaat van voorbije nu-momenten, is het resultaat van de dingen die je vóór dit moment hebt besloten, wat je je verleden zou noemen. Begrijp je?

Dus, je toekomstige nu-momenten, je begrijpt het al, nietwaar?… Ze worden gecreëerd in dit huidige nu-moment!

Hoe je je toekomst creëert

Wanneer je toekomst voorspellen iets is wat je interesse heeft, hoef je het niet buiten jezelf te zoeken. Je hoeft het niet te vragen aan een waarzegger, een medium of wie dan ook buiten jezelf.

Het enige wat zij je kunnen vertellen is wat ze voelen of zien in jouw energie, gecreëerd vanuit je verleden, en de lijn verder trekken, ervan uitgaand dat je je pad niet zult veranderen.

Elke keus die je maakt, verandert je toekomstMaar elke keuze die je maakt, en dat bedoelen we letterlijk, elke keuze die je maakt, of je nu besluit om te ontbijten of niet, neem je deze route of rijd je een andere, zeg je ja tegen dat drankje of niet, ga je zwemmen of joggen… elke beslissing die je neemt, leidt naar een ander toekomstig nu-moment.

Dus hoe kun je verwachten dat je precies weet wat er in je toekomst zal gebeuren? Dat kun je niet.

Het hangt altijd af van de beslissingen die je neemt, de overtuigingen die je erop nahoudt en hoe weloverwogen je je nieuwe nu-momenten creëert vanuit je bewustzijnsstaat, je trillingsfrequentie en de gevoelens die je hebt. Dat is een combinatie die alleen jij kunt maken en beïnvloeden.

Dus hoe weet je hoe je toekomst eruit zal zien? Door hem zelf te creëren!

Neem je macht terug, begrijp dat jij de schepper van je leven bent, dat je in staat bent om een hele nieuwe ervaring te creëren.

Begrijp dat je in staat bent om in je huidige nu-moment van richting te veranderen naar je toekomstige nu-moment!

Dat is hoe krachtig je bent!

Ken en begrijp de realiteit van het menselijk leven

En als je nog steeds nieuwsgierig bent of het wel of niet goed met je zal aflopen, herinner jezelf er dan aan, zoals wij nu doen, dat alles in orde is. Alles is altijd in orde.

Geen enkele acteur in een toneelstuk loopt gevaar als zijn collega-ster-karakter een boosaardige rol speelt, niemand loopt ooit echt gevaar, want de regisseur van het toneelstuk heeft altijd de leiding.

Harry PotterEn de regisseur van het toneelstuk dat jij je leven noemt, ben jij. Jij in je essentie, jij als je ziel, als Source, de Bron.

Net zoals Harry Potter nooit echt in gevaar is, omdat J.K. Rowling als de schrijfster de leiding heeft, en hij is wat je een van haar ‘avatars’ zou kunnen noemen.

Harry is een deel van haar, net als alle personages in de verhalen over Harry Potter.

Je menselijke zelf is dus een avatar van Source. En dat zijn alle andere mensen ook, die meespelen in deze co-creatie die er voor jou is om het menselijk leven te ervaren.

Je bent hier om de fysieke vorm op de planeet Aarde te ervaren en om Bewustzijn uit te breiden vanuit al je ervaringen terwijl je speelt.

Alles is in orde

Alles is altijd al goed geweest, alles zal voor eeuwig goed zijn. En zo is het.

Het is niet nodig om buiten jezelf te kijken en je toekomst voorspellen over te laten aan een ander, en we hopen dat we je daar wat duidelijkheid over hebben gegeven met ons antwoord op de vraag.

We houden van je lief mens, we vinden het altijd fijn om deze gesprekjes met je te hebben.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is en daarmee zijn we compleet.

4.7 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annie Ploum
Annie Ploum
8 maanden geleden

Een mooie bevestiging van mijn eigen overtuiging Dank u wel

Van X
Van X
8 maanden geleden

Als eerste wederom dank voor het antwoord Het mooie ervan is dat het veel belovend is en het een gereedschap geeft om je toekomst zelf te bepalen. Ik kan het antwoord goed doorgronden en handel eigenlijk van nature in de lijn dat ik in het Nu het erop volgende Nu bepaal. Dat is eigenlijk heel simpel. doe anderen niet wat ik wil dat mij niet zal overkomen. Ook dat Goed en Slecht relatieve stickers zijn in het spel wat naar harmonie en balans zoekt is me duidelijk.

Ik waardeer de interactie en zit te broeden op een nieuwe vraag die nog een soort Gordiaanse knoop is die ik doorgehakt of ontward wil zien. Zodra ik het goed geformuleerd heb zal ik het op de virtuele tafel leggen.
Groetjes aan het collectief en diegene die de tijd neemt om als medium te dienen.

Sophie
Sophie
8 maanden geleden

ja, ik snap het maar…( maar) is al weer een ontkenning, ook dat weet ik, toch…
blijft het lastig! niemand kiest toch voor ziekte, misvorming, armoede, of welk lijden dan ook, je kunt toch niet zeggen: dat heb je zelf gekozen? Hoe denk je dan over kindermisbruik? is dat source/bron? die alles weet ,alles is en dan maar besluit als toneelstukje zo`n gruwelijke misdadiger te worden? Waar komt het ego vandaan, ook verzonnen? waarom kiest de mens voor macht, haat ,nijd en misbruik?
Ik lees bijna nooit: uit liefde en compassie is dit of dat gerealiseerd. Het is altijd narigheid.
Als het alleen om de ervaring gaat, hadden we ook voor liefde kunnen kiezen en een vredige samenleving kunnen bedenken.
Dan zeggen jullie natuurlijk weer: dat komt. ligt aan je geestelijke ontwikkeling. Als source alles is, dan valt er niets te ontwikkelen en is dit alles een derde rangs soapvoorstelling waar ik eigenlijk niets mee te maken wil hebben
De toekomst voorspellen, heb ik niets mee, al ken ik wel iemand die iets verder kan kijken dan de doorsnee mens en soms verbanden kan leggen waardoor je inzicht krijgt in situaties waar je even geen uitkomst ziet.
Doodgewone mensen met een gezin, zonder poeha maar wel met vooruitziende blik.
Hoe zit dat dan? zij zegt, ja dat heb ik altijd al gehad en wordt ook niet gespaard door het leven, veel narigheid. Al met al: De mens op aarde: een mislukt project.
Zeker nu het beleid in de wereld alles in het werk stelt, om de mensheid in hun macht te krijgen, te vangen en te controleren, als piassen aan een touwtje.
De aarde wordt /is vervuild, de mens is ziek, misdadig en psychisch gestoord.
Wat moet er van te recht komen?
Weer een oorlog? weer alles vernietigen? weer daarna opbouwen? Bewaar me!

Back to top button