Bewustzijn

Wat is een droom?

Help mee door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een droom is een realiteit die we ervaren terwijl ons lichaam slaapt. Een droom is een staat van bewustzijn. Net zoals onze staat van bewustzijn ons leven aanstuurt wanneer we wakker zijn, stuurt het ons leven aan wanneer we slapen.

Wakker zijn betekent dat we bewust meemaken wat er op fysiek niveau gebeurt terwijl slapen betekent dat we ons niet bewust zijn wat er in het fysieke rijk gebeurt.

Vanuit een ander perspectief kan echter worden gesteld dat we slapen in de hogere dimensies op het moment dat we fysiek wakker zijn en dat we slapen in ons fysieke leven wanneer we bewust meemaken wat er in de hogere dimensies gebeurt.

Mysteriescholen

Omdat we in het Ascentieproces zitten herinneren we ons dat we tegelijkertijd in verschillende realiteiten tegelijk kunnen waarnemen. Terwijl we ons dit herinneren krijgen we vaak een informatie-overbelasting wat erg vermoeiend kan zijn.

Dromen is een vierdimensionale staat van bewustzijn. Net zoals er vele realiteiten zijn in de materiële wereld zijn er ook verschillende niveaus te vinden in de vierde dimensie. Op de grens van elk van deze niveaus bevindt zich een mysterieschool die je vaak bezoekt in je nachtlichaam. Mysteriescholen zijn etherische scholen.

Terwijl je ascendeert creëer je in je slaap een pad vanuit de derde dimensie, door de vierde dimensie naar de vijfde dimensie door je te verbinden met de zeven verschillende aspecten van je drie- en vierdimensionale zelf.

Reddingswerk

Nachtmerries zijn vaak een bezoek aan het lagere astrale niveau, de laagst mogelijke realiteit in de vierde dimensie. Veel van de mensen die ascenderen doen vrijwillig reddingswerk in deze laagst mogelijke realiteit. Hoewel het misschien vreemd klinkt is deze frequentie zelfs nog lager dan veel van de fysieke realiteiten. Vaak herinner je ervaringen in het lagere astrale niveau als een droom waarin je een spion was of vertoont het niveau gelijkenissen met een oorlogsfilm.

Wanneer je slaapt keer je terug naar het niveau van de vierde dimensie dat resoneert met je staat van bewustzijn op dat moment. Het is dus van groot belang om je zoveel mogelijk te ontspannen voordat je gaat slapen. Dromen over reddingswerk betekent echter niet dat je een lagere staat van bewustzijn had op dat moment.

De mysteriescholen in de vierde dimensie helpen je niet alleen naar het volgende niveau te gaan, maar ook mentale of emotionele bagage te transmuteren. Op de grens van de vierde naar de vijfde dimensie bevindt zich de hoogst mogelijke mysterieschool van de vierde dimensie: de violette tempel van transmutatie.

Pijnappelklier

Mensen die hun pijnappelklier hebben geactiveerd hebben een beter besef van de multidimensionale informatie die binnenkomt. Deze informatie zorgt echter voor vermoeidheid, verwarring en desoriëntatie. Je gaat letterlijk voorbij aan de beperkingen van driedimensionale tijd terwijl je tegelijkertijd nog niet volledig verbonden bent met je hogere zelf.

Je kunt niet langer geloven in de illusies van de fysieke wereld, maar je innerlijke weten is nog geïsoleerd. Velen moeten het 3D-spel nog blijven spelen voor families en werkgevers.

Het brein werkt als een computer. De informatie die binnenkort naar de Aarde wordt gestuurd kan het lineaire menselijke brein kortsluiten waardoor verschillende emoties op de meest vreemde momenten naar boven kunnen komen.

Je hebt zoveel levens gehad op de Aarde en je leefde in zoveel verschillende beschavingen dat je genoeg hebt geleerd om een snelle en gewelddadige transitie te voorkomen. In plaats daarvan gaat de overgang van de oude naar de nieuwe Aarde zo harmonieus en vreedzaam mogelijk.

Bron: Multidimensions.com

Gerelateerd:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x